Beyler İlk Oncelıkle Bizim İçin Cok Kotu Bir Maçtı Sizleri Tebrik Ediyorum Bizden Ustun Oynayıp Bizi Yendiniz VE Maç Cok Centinmence Gecti Bir Gerginlik falan Olmadı Sadece Bizim Teknik heyet e Biraz Pretesto oldu okadar
Sizden Yaklaşık Tahminim 300-400 Cıvarı Taraftar Vardı Sanırım Bursa'da Yaşıyan Sivaslı Arkadaşlar Onlarıda Tebrik Ediyorum Örenk Taraftar Diyebiliriz Cok centınmence Destek Verdıler BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
BURSA TSC ...
Beyler İlk Oncelıkle Bizim İçin Cok Kotu Bir Maçtı Sizleri Tebrik Ediyorum Bizden Ustun Oynayıp Bizi Yendiniz VE Maç Cok Centinmence Gecti Bir Gerginlik falan Olmadı Sadece Bizim Teknik heyet e Biraz Pretesto oldu okadar
Sizden Yaklaşık Tahminim 300-400 Cıvarı Taraftar Vardı Sanırım Bursa'da Yaşıyan Sivaslı Arkadaşlar Onlarıda Tebrik Ediyorum Örenk Taraftar Diyebiliriz Cok centınmence Destek Verdıler BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
BURSA TSC ...
Sağol gardaş güzel yaklaşımın için...
Maçı sadece dinleyebildim ama dediğin gibi iyi oynamışız, sizede bundan sonraki maçlarınızda başarılar dilerim...
Sadece bursa'daki değil ayrıca İstanbuldan Dernekte maça geldi
BURSA TSC ...
eyvallah arkadaş bu güzel mesajın için sana yürekten teşekkür ediyorum.şunada inan ilk kez bir bursaspor taraftarının bir yazısı bu kadar bana içten geldi bende sana bütün samimiyetimle cevap yazdım..