hayır görmedim... ankarada fener den önce 7 gol sonra da dayak yiyen taraftar görmedim alttaki neden sivasspor.com da sın?
arkadas bilip bilmeden sallama onlarda kimmiş kolaymı öyle dayak attı fln diosun +tüm türkiye bilio kimin ne olduğunu texas ın türkiyenin en büyük taraftar gruplarının başında geldiğinide biliyo fazla söze gerek yok
Arkadaşlar daha iki hafta önce bu şekilde olayları önlemek ve konuşmamak için Türkiyenin her tarafından gelen tribün temsilcileri Sakarya'ya gelerek dostluk ve kardeşlik adımlarının en büyüğü atıldı..
Şimdi bu kısır döngüye girmenin anlamı yok bence,
Özellikle Anadolu takımları taraftarları olarak dahada fazla kenetlenmemiz gerekirken özellikle 2. veya 3. takımlarla olan muhabbetlerin yeri olmadığını düşünüyorum
Bu hafta rakibimiz Bursaspor,
Bursa taraftarını bilmeyen yoktur, çamur atmayada gerek yok bence
Arkadaşlar daha iki hafta önce bu şekilde olayları önlemek ve konuşmamak için Türkiyenin her tarafından gelen tribün temsilcileri Sakarya'ya gelerek dostluk ve kardeşlik adımlarının en büyüğü atıldı..
Şimdi bu kısır döngüye girmenin anlamı yok bence,
Özellikle Anadolu takımları taraftarları olarak dahada fazla kenetlenmemiz gerekirken özellikle 2. veya 3. takımlarla olan muhabbetlerin yeri olmadığını düşünüyorum
Bu hafta rakibimiz Bursaspor,
Bursa taraftarını bilmeyen yoktur, çamur atmayada gerek yok bence
hocam gelip sivasspor sitesinde artistik yapmaya hakkı var mı... ortamın kavga ortamına dönüşmesini bende istemem tabi...yaptıkları çirkeflik ortada bugün ankaragücü- bjk maçında bursa lı ve ankaragüçlüler ortalığı birbirine kattı. kaç tane yaralı var!! gelip ondan sonra buralarda konuşmalarına ben razı olamıyorum bunların .. kusura bakma...var örnekleri bi kaç tane rakip taraftar geldi bu şekilde ya sohbet kısmında ya da forumlarda attıkları mesajlarla huzursuz ettiler. sonuçta burayı..