Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Kimse takimi yerin dibine sokmuyor takimin gidisinden mutsuz traftar tabiki evinde ve sahasinda galibet görmek ister takimiyla sahada cosmak ister sen takimin istikrarindan menmunmusun bu maglubiyetlerin sorumlusu traftarlarmi ??? deplasmanda Antalyayi, Bursayi yen Fenerden puan al, evinde genclerbirligine AnkaraBB,, yenil bu nasil bir mantik yenemiyorsan evinde berabere kalacaksin, bir puan bir puan sene sonunda o puanin degeri altin degerindedir 1.puanla düsen cok takimlar gödük hic kimse 38 yil geriye gitmek istemiyor ve sorunlarin bitmesini ve istikrar istiyor cözüm icin önerini ögrenebilirmiyim onu belirtmemissin ... ve ligin 9.ci haftasina giriyoruz...
|
YA BEN BOYLE TARAFTAR GORMEDIM YA SIZ TAKIM TURMAYI BILMIYOSUNUZ EY SIVAS HALKI YADA BEN FANATIK TARAFTAIM BIZ MAC ICIN ISTANBULDAN OTOBULSE GELIYORUZ 50 GIDIS 60 DONUS BILETTI YEMEK DERKEN OLUYO 250 YTL BIR MAC ICIN SIZ SIVASTA YASAYANLAR MACA GITMIYOSUNUZ NE DIYIM DEMEKKI SİVASSPORLU OLUNMUYOR DOGULUYOR BOYLE DESTEK VERMEDEN BOL KESEDEN ATANLAR SIZI KINIYORUM KULUBE NE FAYDANIZ OLDUDA BASARI BEKLIYOSUNUZ SIZ