Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.04.2005, 10:09   #1
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evet arkadaşlar ben dün tv başında kahrolan milyonlarca sivasspor taraftarından yanlızca biriyim, İnanılmaz bir maç izledim takım bir gol yemiş ikinci yarıya geride başlıyo taraftarda tık yok kafayı yedim gerçekten ee hadi dedim şaşkınlıktır acemiiliktir, derken maçın son 10 dakikası sivasspor canını dişine takmış saldırıyo o an tv tribünleri gösteriyor bütün bir tribün oturmuş tiyatro seyreder gibi maç seyrediyo kulaklarıma spikerin ve bikaç davulun boş gürültüsünden başka hiç bir ses gelmiyor... Oysa o dakikalarda işin yarısı taraftara düşüyor takım ateşleme amiane tabirle gaz vermek taraftarın işi ama nerdeee... Koca 90 dakika Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivasla geçiyor... Ve eller gelip 4 eylülde istadiğini alıp gidiyor... Yazık çok yazık :cry: :cry: :cry:
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 10:22   #2
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

gardas televizyonda nasıl göründü bilmiyorum ama bu hafta ben maçtaydım... taraftar süperdi...bu hafta taraftara söylenecek hiç bir laf yok

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 10:53   #3
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Gardas bende TV den ve Radioyadan izledim TV taraftar tezahüratlarinin hicbirini vermedi!!! TRT1 zaten taraftar tutan bir merci hic SIVSSPOR adina olumlu bir yorum yaptilarmi?
ama Radyodan da dinleseydin 10 000 kisinin Tezahüratlarina Sahit olacaktin!!
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 10:55   #4
58_SIVAS_58
Acemi Yiğido

58_SIVAS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_SIVAS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence Agzi olan konusuyor Taraftara Camur atmayin Lütfen !!!
58_SIVAS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 11:13   #5
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

GARDAŞ SEN HERHALDE BAŞKA MAÇI SEYRETTİN TRİBÜNLERDE BİZ SOW YAPTIĞIMIZ BİR KARŞILAŞMAYI YORUM GETİRDİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 11:14   #6
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TARAFTAR SÜPERDİ BUNDAN İYİSİ CAN SAĞLIĞI.KARDEŞİM FUTBOLCULAR NE YAPTIKİ İNANIN BİRAZ CANLANSALARDI İŞ BİTECEKTİ.1-O MAĞLUBUZ HALA GERİYE PAS YAPIYORUZ.OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY.TARAFTAR NE YAPSIN.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 11:27   #7
kursad58
Yiğido

arkadaşlar kimseye çamur atmak gibi bi niyetim yok
Bağıran çılgınlar 58 grubunu olduğu bölüm onları bu yorumumun dışında tutuyorum ama inanın ya bitek bile etkileyici tezahürat duymadım bırakın tezahüratı alkış bile duymadım ama stadın % 80 i buna dahil % 30luk kısmı bundan dışarıda tutuyorum ama o % 20 şampiyon bir takım için kesnlikle yetmiyor ben birkere süper ligde evsahibi avantajını kullanamayan takımların ne hale geldiği gün gibi ortada birde sakarya örneği var taraftarla beraber ligde kalmak için herşeyi yapıyorlar ve bu inançla kalacaklarda... Taraftar rakip takımı boğmalı sindirmeli ama bakıyorum bizim takımımız kendi evinde deplasmanda gibi oynuyor bunda en büyük etkende bence taraftar.. Ben bunları anlatmaya çalıştım katılan katılır katılmayan böyle olmasını seyredir...
Alt 25.04.2005, 11:32   #8
borranfirtinasi
Yiğido

borranfirtinasi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 borranfirtinasi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben anlamam abi tgvden izlediğim kadarıyla kırmızııııııııııı beyazzzzzz o ne ya milli maçtamıyız ya beyler yok abi bu tarattarla olmaz benim kanatimce
borranfirtinasi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 11:37   #9
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

her stadyumda bağıran ve çekirdek yiyenler diye 2 grup vardır.biz 2 gündür uyku uyumadık.gece saat 12 de yaklaşık 300 kişilik bir grupla manisanın kaldığı otele gittik oteli ana -baba gününe çevirdik .ertesi günde meydanda toplanıp ayrı ayrı gruplar halinde oteli yine abluka altına aldık manisalı topçular dışarı bile çıkarmadık araçlarla konvoy yapıp otelin önünde gezdik.sivas'ın bütün emniyeti otele yığılmıştı.adamlar polislerin zırhlı araçlarıyla geldiler.taraftar olarak biz üzerimze düşen görevi yaptık ama sahada futbolcular bizim yaptıklarımızın %1 ini yapmadılar .taraftar daha ne yapsın gelip görmeni çok isterdik 2 günde manisanın ne çektiğini.ama futbolcularda bizim kadar iniançlı olsaydı.4 eylül stadyumunu dolduran 10 bin kişinin boynu bükük ayrılmazlardı.bütün suç futbolculardadır.lütfen taraftara kimse bu saaten sonra olumsuz.khiç bir şey yazmasın ve maça gelmeyen bir taraftar yorum yapmasın...iş televizyondan gibi görünmüyor..
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 11:41   #10
kursad58
Yiğido

Tribün kültürü denen olay çok önemlidir 10.000 kişilik stadta 100 kişi bağrırısa bu iş olmaz ve ben iddiaa ediyorum bu böyle giderse süper lig maçlarında evimizde işimiz zor tv radyo bilmiyorum ben gördüğümü ve duyduğumu söylüyorum ve benimle beraber seyreden 10 kişide aynı şeyi düşümdü maç esnasında kafayı yedik arkasaında taraftar desteği olmadan takımdanda bişey beklemek hakkımız değil bence
Konu Kapatılmıştır