nedense türkiye futbolu gelişmiyor diyenler bu konuları hiç ele almıyor...
herşey ortada işte dört büyük takım harici hiç bişeye saylmıyor böyle giderse avrupada dünyada nasıl bir yerlere gelelimki
türk milleti ve devleti artık bu konuya gerçek anlamda el atmalı
... Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla artık takım adına gelir amaçlı her hangi bir gece v.s. düzenlenemeyeceğini...
İsterseniz Anadolu kulüpleri ayrı bir lig kursun, diğer üç takımda İstanbul süper ligi kursun kendi aralarında maç yapsınlar en güzeli bu. İstanbul şampiyonu ve Anadolu şampiyonu arasında da maç yapılır kim kazanırsa Türkiye şampiyonu olur...
gardaş bu sözüne aynen katılıyorum
eşit dağılıma göre maç yapmak gerek
__________________ Medeniyet açmak ise bedeni
hayvanlar bizden daha medeni
M.Akif ERSOY
Bu ayriciligi yapan Türkiyede yine medya Almanyanin maclarini veren yayin kurulusu "Arena " cumartesi ve pazar günü oynanan maclarin hepsini naklen veriyor ve bütün stadlar tiklim tiklim dolu bizde nicin sadece 4 büyüklerin maclari veriliyor Lig Tv.de ben kendi takimimin maclarini izlemek istiyorum bizleri sadece bu 4 takim macilarini izlemeye mahkuk ediyorlar onun icin Anadolu takimlarinda oynayan futbolcular sadece bu 4 büyüklere karsi oynanan maclarda performanslarinin üzerinde cikiyorlar her mac kendilerini Tv izleme imkani olsa daha kaliteli maclar oynanir .. Acaba stadlar Anadoluda bosalirmi kafami en cok kurcalayan soruda bu ????
sivas fenerle maç yapıyor sadece fenerin dörtlüsü konuşuluyor başka bir şey yok rakip takımdan hiç bir şey yok nasıl berabera kaldı sivas nasıl futbol oynadı hiç bir konuya insan sıkılıyır her program aynı bütün takımları konuşucak bir kanal bile yok dört büyük aslında bunun önüne geçmek kolayda herkez birlik olmak zorunda
Ben halen sivaslı işadamlarımızın bize yardım etmediğinden yakınıyorum neden sivasımıza gereken yardım yapılmıyor. Benim önerim nasıl sivasımızın başına nasıl vestelde olduğu gibi bir marka ismiyle destek olunmasında
Telegol programında belirttiği gibi başkanmızın ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşıyoruz herhangi bir gelirimiz yok gibi sponsorumuzda yok gibi. Ben şöyle bir öneri getiriyorum Sivassporun başına bir marka ismi koydurarak çok ciddi bir sponsor desteği sağlayabiliriz bakın manisaya vesteli arkasına alarak çok ciddi işler yapıyorlar neden bizde yapmayalım???
BÜYÜK BAŞKAN DOĞRU SÖYLÜYOR ÜÇ BÜYÜKLER KENDİ ARALARIN DA MAÇ YAPSINLAR ANADOLU KULUPLERİDE AYRI BİR LİG KURSUNLAR O ZAMAN ŞARTLAR NEYİ GÖSTERECEK GÖRELİM...
sayin baskanimizi destekliyoruz. anadolu kulupleri bir sezon ligden cekilsinler de bakalim tff de neler oluyor gorelim.boyle bir karari alacak baskanlara ihtiyacimiz var .birlik ve beraberlige ihtiyacimiz var yoksa anadolu culupleri hep uc istanbul culuplerinin golgesinde kalip ligteki fuguranlik gorevini yapmaya devam ederler.