Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA
Alt 14.10.2006, 07:51   #61
king38
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 king38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben de kayserinin sitesine üyeyim ama üzülerek söyliyeyim ki kayserililer ankaragüclü-sakaryasporlu.trabzonsporlu taraftarlarla gerçekten çok pis bir şekilde küfürlerştiler.ama yine de onları tüm kayseriye mal etmek istemiyorum.inşallah dostluk kazanır.kayserili kardeşler hepiniz sitemize hoşgeldiniz.
BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ,KAYSERİLİ TARAFTARI OLDUĞUNDAN BİLE ŞÜPHE DUYDUĞUMUZ DENSİZ KİŞİLERİN YAZDIĞI MESAJLARI,TÜM KAYSERİ SEYİRCİLERİNE VE SİTENİN TÜM ÜYELERİNE MALETMEK ELBETTE YANLIŞ,SİZ O O OLDUKLARI BELLİ OLMAYAN KİŞİLERİN HAFTALARDIR ESEN DOSTLUK HAVASINI ZEDELEMESİNE İZİN VERMEYİN GARDAŞLAR,SİZLERİ ÖZ GARDAŞLARIMIZ OLARAK KAYSERİYE BEKLİYORUZ....
king38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA
Alt 14.10.2006, 11:38   #62
Mad_Chemist38
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Mad_Chemist38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA

Arkadaşlar ben bir Kayserili olarak sitemizdeki mesajlardan haberdarım.Elbette içeriği hoş olmayan mesajlar atılıyor ancak bunu yapanlar bana göre Kayserili değildirler.Zatan sayıları da aşırı miktarda değil Llütfen tüm Kayserimize mal etmeyelim bu tür davranışları.Bu dönemde zaten dost olmak zor.Örneğin adamın biri Sivası sevmez alıp veremediği vardır her hangi bir olay olmuştur.Bu sebepten dostluğu bozmak için hakaret edebilir.Bunlar olağan şeyler.Bize düşen şey bu tür olaylara bakmadam sonunakadar bir birimize destek olmaktır.inşallah yarın bunu gösterelim...
Mad_Chemist38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA
Alt 14.10.2006, 12:17   #63
kerAtAcı
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 kerAtAcı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA

bence kayserisporlular ve sivassporluları ayıran bir ortak nokta var.biz yğidoyuz.**************.sadece kayserisporlulara kardeş gözüyle bakarım.
kerAtAcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA
Alt 14.10.2006, 12:57   #64
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: KAYSERİ- SİVAS OMUZ OMUZA

Alıntı:
Mad_Chemist38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben bir Kayserili olarak sitemizdeki mesajlardan haberdarım.Elbette içeriği hoş olmayan mesajlar atılıyor ancak bunu yapanlar bana göre Kayserili değildirler.Zatan sayıları da aşırı miktarda değil Llütfen tüm Kayserimize mal etmeyelim bu tür davranışları.Bu dönemde zaten dost olmak zor.Örneğin adamın biri Sivası sevmez alıp veremediği vardır her hangi bir olay olmuştur.Bu sebepten dostluğu bozmak için hakaret edebilir.Bunlar olağan şeyler.Bize düşen şey bu tür olaylara bakmadam sonunakadar bir birimize destek olmaktır.inşallah yarın bunu gösterelim...
ark. siz kafanıza takmayın 2 3 tane kendını bilmezin yaptıkları bu dostlugu bozamaz
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2006, 14:33   #65
king38
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 king38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ELBETTEKİ BOZAMAZ GARDAŞLAR BİZ DAİMA OMUZ OMUZAYIZ...
king38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2006, 15:58   #66
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kayserinin sitesine girin bir okuyunda ondan sonra elel diye yazin adamlar sitesinde agza alinmayacak Hakaretler ediyorlar Bizler Bizanzlimiyiz adi bizanzlilar diye hakeretler sade görünen bu degil bir örnek bunlarami sivas + Kayseri elel diyecegiz bunlar ne konustugunu bilmeyen bir aptallar bunlari aslinda Bunlari Muhattap bile almamaliyiz yazdiklarini ben kendilerine uygun buluyorum ama tabi iclerinde bilincli olanlar uyariyor sizler hakaret ediyorsunuz acin bir Sivas sayfasina onlar tam tersi güzel olan seylerden Bahsediyorlar diyenlerde var tek sevindirici bu sözdü Öyle terbiyeden ve futboldan uzak kalmis cahilere tam cevap diyorum kötü sözler sahibine ve takimina yakisir baska söz bulamiyorum
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır