Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

-->: Doğru mu söylüyon Hakkı Gardaş?
Alt 17.10.2006, 09:55   #11
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Doğru mu söylüyon Hakkı Gardaş?

Belki Hakkı taraftara misillemede bulundu.Hiç destek gelmediğinden yakınmış olabilir.Ama farklı bi şekilde söylerek yani demek istiyorki keşke öyle olsa.Öyle olsada o şekilde puan kaybetseler:(

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Doğru mu söylüyon Hakkı Gardaş?
Alt 17.10.2006, 10:17   #12
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Doğru mu söylüyon Hakkı Gardaş?

iyi valla hakkı süper oynar baba hakkı gardaş hakkı kötü oynar rezil hakkı biz bu laflarla daha öncede birçok kez karşılaştık ama sonuç ne oldu yine aynı şu fenerbahçeye bir bakın taraftarı hangi futbolcuyu kötülüyor geçmiş tüm maçlarına bir bakın bakalım hangi oyuncuyu önce yüceltip sonra yerden yere vuruyor
yapmayın beyler bu laflar boş laflar kendimize gelelim eski yiğidolar olalım rakip takım 4 eylüle gelmeden önce sivasspordan değil yiğidolardan korksun biz eski yiğidolar olalım takımızı destekleyelim gelen rakip taraftar baskısına alalım bu işler bence böyle yoluna girer
Alt 17.10.2006, 14:15   #13
GuNaY
Gast

Alıntı:
ılıcalı58 Nickli Üyeden Alıntı
seyirci stresi her takımda mutlaka vardır bize düşen bunu futbolculara
hissetirmemek kendi sahamızdaki maçlarda sabırlı olmak lazım biri suç işlediği
zaman onun üzerine gidersen daha çok şaşırır
Foruma aktarıldı...............
Alt 17.10.2006, 14:43   #14
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BEN HAKKININ YERİNDE OLSAM SUSAR OTURURUM. HATTA FUTBOLU BIRAKIRIM. HAKKIYA SORUYORUM BU SENE OYNADIĞIN MAÇLARDA SİVASSPORA VERDİĞİN ZARARLARI BİLİYORSUN SENİN YÜZÜNDEN BURALARDAYIZ. SESİNİ KES HİÇ BİRŞEYE KARIŞMA SENİ TAKIM DA GÖRMEK İSTEMİYORUM. GEÇEN SEZON DAKİ BAŞARILARINDAN DOLAYI DA TEŞEKKÜRLER
Alt 17.10.2006, 15:02   #15
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

futboldan biraz anlayan adam şunu düşünür.SİVAS ZOR DEPLASMAN DIYE KAPALI OYNAYAN TAKIMLAR I COZUCEK ADAMIMIZ YOK BİZ KONTRATAK TAKIMIYIZ ONUN ICIN DEPLASMANDA DAHA BASARILIYIZ BU BU KADAR ACIK
Alt 17.10.2006, 15:05   #16
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazık be bu takıma yıllarca bu takıma kaptanlık etmiş hemde sivaslı olan bir oyuncumuzun böyle bir açıklama yapması çok yazık......
bu kadar da olmaz hakkı kardeşşş....
Alt 17.10.2006, 15:25   #17
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

keske hakkinin dedigi gibi seyirci baskisi olsa o zaman sahada oynanan futbolla degilde seyirci baskisiyla kendi sahamizda rakipten uc puan aliriz.
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2006, 15:35   #18
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Kayserispor maçı sonrası Hakkı Hocaoğlu’nun açıklamalarını dinledim. Hakkı, bana çok ilginç ve ilginç olduğu kadarda komik gelen bir şey söylemiş. Televizyon spikerinin bir sorusu üzerine Hakkı aynen şu açıklamayı yapmış” Biz iç sahada seyirci baskısından rahat oynayamıyoruz, dışarıda daha iyiyiz”
Evet evet, Hakkı kardeşim bu açıklamayı bizim taraftar (pardon seyirci) için yapmış. Hani şu 4 Eylül Stadı’nda son oynadığımız ve 2-0 yenildiğimiz Ankaraspor maçında koskoca 45 dakika “gürültü dahi yapmayıp” sessizce maç izleyip, daha sonra maçın ikinci yarısının bazı bölümlerinde cılızda olsa takımı desteklemeye çalışan insanlar için bu açıklamayı yapmış Hakkı kardeşim. Ya biz başka maçlara gidip,başka taraftar görüyoruz, ya da Hakkı kardeşim Yiğidoları, Sakarya’nın Tatangalar’ı, Bursa’nın yeşil timsahlarıyla, ya da Beşiktaş’ın Çarşı grubuyla karıştırıyor!

Ben iddia ediyorum, Süper ligde bir futbolcunun oynayacağı en rahat takım Sivasspor’dur. Biz Ankaraspor’la yada Gençlerbirliği ile “Taraftarı” yok diye dalga geçiyoruz, ancak onların “az ama öz” taraftarı var. Sadece maçın belirli bölümlerinde değil,tamamında takımlarına destek oluyorlar. Biz de öyle mi? Kesinlikle hayır! Maça gelmesine geliyorlar,ancak kimsenin çıtı çıkmıyor! Geçtiğimiz sezon, bazı taraftar grupları iyi kötü takımlarına destek veriyorlardı bu sezon bunu da göremiyoruz.

Tamam, Sivasspor ligde çok ilginç bir görüntü çiziyor. Topladığı 9 puanın 8’ini rakip sahalarda aldı. Bu gerçekten herkesi şaşırtan bir istatistik. Ancak, bunun taraftar baskısıyla filan uzaktan yakından alakası yok. Ligdeki diğer 17 takım için bu mazeret geçerli olabilir ama Sivasspor için asla!

Keşke “Taraftar takım üzerinde çok baskı kuruyor, onun içinde elleri ayakları dolaşıyor ve rahat oynayamıyorlar” diyecek bir taraftarımız olsa ve bizde bundan dert yansak!

Sivas’ta oynadığımız ve yenildiğimiz maçlarda hakemlerin rakip takım lehine çok kolay düdük çalması ve rakip takım futbolcuların çok rahat hareket etmeleri de bu yüzden değil mi ? Maalesef bugüne kadar Sivas’a gelen takımlara deplasman fobisi yaşatmadık,onun içinde rahat rahat oynayıp,istediklerini elde ederek gidiyorlar.

Onun için Hakkı’nın bu söylediklerinin uzaktan yakından gerçekle alakası yok. Futbolcuları strese sokacak,hakeme ve rakip takıma deplasman fobisi yaşatacak taraftarı dört gözle bekliyorum.
Bakin Hürdogan Gazetesi ilk defa güzel bir elestiri yapti vede tam yerinde bir aciklama .Öbür taraftan yönetim seyircisiz oynuyoruz taraftarimiz bize destek vermiyor diyorlar diger taraftan Hakki diyorki seyirci baskisindan oynayamiyoruz kim dogru söylüyor anlamis degilim futbolcuyla ,yönetimin konusmalari celiskili kim dogru bende burdan soruyorum ama cevabimi aldim yerel Gazeteci abimiz elbetdeki dogruyu söyleyen vede dogru olani gören kisi onlar hic bir zaman kendi sehrinin takimlarini yanlis ve yalan olarak elestirmezler dogru elestirirki yönetim ve futbolcular yanlislarini görsün ve dogru ve ciddi olsunlar ama nerde gören nerde konusan yazani bile ciddiye almiyorlar degil taraftarin elestirmesini Yerel Gazete Hürdogan,ni dahi dinlemeye Tenezül etmiyorlar yönetimin ve futbolcularin ayibi bu. Tebrik ediyorum Agbeycigim Dogru elestirmeye Devam edersen belki önlerini görecekler
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2006, 15:48   #19
yasin-58
Acemi Yiğido

yasin-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yasin-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

insan hic kendi evinde baski görür mü? sasirdim vallah....
yasin-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Doğru mu söylüyon Hakkı Gardaş?
Alt 17.10.2006, 16:16   #20
son58
YASAKLI ÜYE

son58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 son58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hakkı yıllardır hizmet verdi.kaptanlık yaptı.bizim ve yönetimin baskılarıyla muhammed ali gibi hakkıyıdamı güle güle diyelim.vallaha ağlıyorum bu duruma
son58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla