Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
Alt 21.10.2006, 20:58   #31
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch --->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu skor benim icin süpriz degil mactan önce yaptigim yorumlarda da belirttim vestelin hic sansi yok diye ve skor tahminim 3-1 veya 4-2 sivasspor cok rahat alacak diye yorumladim ..Sivassporun öyle bir Fikistürü avantaji varki bunu para versen almassin ve ligler baslamadan önce bir konu acmistim .!!!!!!!!FIKSTÜRÜ KIMSENIN DIKKATINI CEKMEMIS DIYE ..!!!!!!!!!! bizim le oynayan takim bir hafta sonra Fenerbahce ile oynuyor..vestelin kafasi fenerbahceyi yenip lige damga vurmak istiyorlardi .. Bunu süper ligde her takim yapmak istiyor iste bizim süper avantajimi o,andan itibaren devreye giriyor.1. hafta önce Fenerbahceye karsi oynayacak takimin futbolcularini istediginiz kadar motive etselerde imkansiz kafalari haftaya Fenerbahce macinda canli tvde kendilerini pazarlayac mac varken nicin performanslarini zorlayip 2 sari kartla ya sakatlanip maci yedek külübesinden izlesinler.. örnekleri cok ,Rizespor Antalyaspor Bursaspor, Kayserispor , vestelmanisa

Bu yorum aynı fanatik fenerlilerin uefa kupasını alan gs'lilere başarınız tesadüf diyerek teselli bulmasına benzemiş...Yani sivas iyi oyun çıkarmadı Manisa kötü oynadı yada sivas kazanmadı manisa kaybetti anlamınamı geliyor????Bırakalım da bu yorumları manisalılar moral bulmak için kendi sitelerinde yazsın...Biz bu başarının gururunu paylaşalım...Saygılar...
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
tebrikler
Alt 21.10.2006, 20:59   #32
zaralıhikmet
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaralıhikmet Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart tebrikler

Lider Vesteli devirerek göğsümüzü kabartan yiğidolara sonsuz teşekkürler.
zaralıhikmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2006, 18:21   #33
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1317 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ

Helal olsun Yiğidolara Helal olsun taraftarımıza bu maçı söke smke aldık...İnşallah bundan sonrasıda gelecek...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
Alt 23.10.2006, 00:58   #34
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ

Gerçekten zoru başardık helal olsun Yiğidolar.Nordin aynen devam

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2006, 11:20   #35
son58
YASAKLI ÜYE

son58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 son58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

VESTEL MAÇ ÖNCESİ SERVİSİNE GİTMESİ LAZIM BUNDAN SONRA.YOKSA ARIZALAR ÇOĞALIR SİVASIN ÇARPTIĞI TAKIMLARDA....
son58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sivasspor Lidere Gecit vermedi
Alt 25.10.2006, 12:17   #36
boss58
Yeni Yiğido

boss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 boss58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sivasspor Lidere Gecit vermedi

Alıntı:
Ensar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor Sahasi ve seyircisinin karsisinda ilk Üc puani aldi ve Taraftarin yüzünü güldürdü buda taraftara büyük ölcüde Gelecek maclarda bizi yalniz birakmayin Mesaji oldu lideri sahadan bir silindir gibi sildi gecti mac sonrasi Hem sivasa güzel bir Bayram hediyesi vermis oldu Tesekkürler Büyük sivasspor güclü Yigido senden bunun devamini bekliyoruz vede inaniyoruz haftaya gaziantepdende puanla gelmeni Diliyoruz ve bunu yapacak gücümüzde var deplasman takimi olduk bunu orda gösterecegiz Rakiplerimize Bizde variz dyecegiz Görsünler Yigidonun Güclü ayak seslerini
ne o gecen haftalar ne yönetim ne futbolcu bırakıyordun şimdi en iyisi sivas diyorsun böyle mi sizin futbol anlayışınız bence iyi ve kötü günde herzaman takımına destek veren taraftardır. Bilmem anlatabildimmi
boss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
Alt 25.10.2006, 17:14   #37
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yorum aynı fanatik fenerlilerin uefa kupasını alan gs'lilere başarınız tesadüf diyerek teselli bulmasına benzemiş...Yani sivas iyi oyun çıkarmadı Manisa kötü oynadı yada sivas kazanmadı manisa kaybetti anlamınamı geliyor????Bırakalım da bu yorumları manisalılar moral bulmak için kendi sitelerinde yazsın...Biz bu başarının gururunu paylaşalım...Saygılar...
Ben 35 seneye yakin futbolu cok yakindan takip ediyorum hic bir zaman futbola fanatik bir traftar gözlügü ile degil !!! objektiv ve gercekleri hic bir zaman gözardi etmeyen bir traftarim olmayacak bir duayada amin demem futbolda yenmek ve yenilmek icin öyle cok nedenler varki bazi takimlar bu avantajlarini cok iyi degerlendiriyor bazi takimlar bu avantajlarinin farkinda bile degiller ben hala idda ediyorum bizim cok süper bir fikstürü avantajimiz var örnekleri oynadigimiz maclarda acikca görünüyor bunlar bir tesadüf degil.... iyi ki fener, galatasaray, besiktasla bir hafta önce mac yapmis bir takimla karsilasmiyoruz türkiyede her sene sampiyonluga oynayan 2 tane takim var arasira besiktas katiliyor her anadolu takiminda oynayan futbolcunun hayali sakatlanmadan kart görmeden bu macta kendini TV.göstermek ve pazarlamak sansina sahip ve o takimlarin transfer listesine girmek 1 hafta sonra oynayacagi mac dururken nicin kendi gelecegini risk etsin oynamak varken maci niye tv de ya da sakat olarak trübünden izlesin futbolun belirli bir yasi var ve geleceklerini düsünmek zorundalar bunlar bir gercek dünyanin her yerinde oluyor benim görüs ve düsüncelerim katilmiyan arkadaslarimi saygiyla karsiliyorum
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2006, 17:25   #38
adem2458
Acemi Yiğido

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adem2458 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gerçekten çok sevindim .bu galibiyetle iç saha fobimizide yenmiş olduk.
adem2458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2006, 23:26   #39
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAYDI SIVAS ARTIK KIMSE TUTAMAZ SENI
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla