Alıntı:
Deer-Talk Nickli Üyeden Alıntı
V.manisaspor'u yendik diye bir takım şeylerin abartılar seziyorum unutmayınki kendi ne fazla güvenen takınlar hep yenilgiyi tatmıştır rakip her zaman cidiye alın malı olası bir yenil olayı olmasın diye tepbirler alınmalıdır G.Antep sıradan takım diğil profosyenel bir takım dört büyüklerin bile çekindiği bir takım taraftarı da yine aynı şekilde profosyenel bir taraftar oyuncuları nasıl ateşleyeceğini iyi bilen bir taraftar ve deblasman da oynadımızı var sayarsak işimiz gayet zor kendi sahasın da oyuna hakim olmaları bizim için dezavantaj bunları hesaplamadan bence maça çılmamalıdır Sivasspor alacağı birmaçı orda birakmamalıdır Sivasspor'a Antep maçı önçesi başarılar diliyorum....HERKES SİVASSPORLU OLAMAZ....
|
seziyorum unutmayınki kendi ne fazla güvenen takınlar hep yenilgiyi tatmıştır rakip her zaman cidiye alın malı olası bir yenil olayı olmasın diye tepbirler alınmalıdır G.Antep sıradan takım diğil profosyenel bir takım dört büyüklerin bile çekindiği bir takım taraftarı da yine aynı şekilde profosyenel bir taraftar oyuncuları nasıl ateşleyeceğini iyi bilen bir taraftar ve deblasman da oynadımızı var sayarsak işimiz gayet zor kendi sahasın da oyuna hakim olmaları bizim için dezavantaj bunları hesaplamadan bence maça çılmamalıdır Sivasspor alacağı birmaçı orda birakmamalıdır Sivasspor'a Antep maçı önçesi başarılar diliyorum....HERKES SİVASSPORLU OLAMAZ....[/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]