Genel Menajer Bülent Uygun Sivasspor’un ilk yarı da 25 puan toplamayı hedeflediğini söyledi.Süper Lig’e yeni çıkmış bütün takımlar için ikinci sezonun son derece zorlu ve tehlikeli olduğunu vurgulayan Uygun ,“Bizde bunun zorluğunu yaşıyoruz. Sivasspor’un Süper Lig’deki ilk yarı hedefi 25 toplamak. Bu puanı alıp ikinci yarıya daha rahat ve başlamak ve bir an önce ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahip kadromuz var. Şuanda tek düşüncemiz 25 puanı toparlamak”dedi
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Bülent Uygun doğru demiş geçen sene bizim yaşadığımızı ankarasporda yaşamıştı tamamen tecrübesizlikten kaynaklanan bi durum böyle durumlarda takım oyunu oynayarak tecrübesizliği ortadan kaldırılmalı ve iyi sonuçlar elde etmeliyiz
[QUOTE=SivasSpor.Com;163121]Genel Menajer Bülent Uygun Sivasspor’un ilk yarı da 25 puan toplamayı hedeflediğini söyledi.Süper Lig’e yeni çıkmış bütün takımlar için ikinci sezonun son derece zorlu ve tehlikeli olduğunu vurgulayan Uygun ,“Bizde bunun zorluğunu yaşıyoruz. Sivasspor’un Süper Lig’deki ilk yarı hedefi 25 toplamak. Bu puanı alıp ikinci yarıya daha rahat ve başlamak ve bir an önce ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahip kadromuz var. Şuanda tek düşüncemiz 25 puanı toparlamak”dedi
Su an 11.hafta ilk yari oynayacagimiz maclar
Sivas- Denizli....................... ..Besiktas - Sivas
Sivas- Trabzon......................G alatasaray- Sivas
Sivas- Ankaragücü .................K Erciyes- sivas
.............................. .............Gencler- Sivas
25 puani nasil toplayacagiz ilk yari ben cok merak ediyorum iste evimizde ve deplasmanda oynayacagimiz maclar Bülent uygun 25 puani nasil hesapladi cok merak ediyorum ..????? Buyrun hesaba ........
insallah daha fazlasini toplarizzzz................... .........
İlk sezon zor olacak dediler anladık ama ikinci sezon da zorlanmak neyin nesi gecen yıl Kayseri'nin de ikinci senesiydi ve UEFA'ya gittiler... Biz sizden UEFA'da istemiyoruz bizi 40.yılımızda Malatya gibi küme düşürmeyin de diğer başarılar sizin olsun...