Alıntı:
öz_sivaslı58 Nickli Üyeden Alıntı
bu takım bu hocayla bu sene düşer. haftaya da beşiktaş bizi yener . zaten ligin dibindeyiz. bu kez beşiktaş maçıylada demir atarız. bu kardeşim yaa hiç futbol denen bişey yok . kendi evimizde maç kazanamıyoruz. var mı böyle bişey ya...
neymiş. taraftar gelşmiyor muş ee taraftarda gelidiği maçta futbol yani iyi oyun istiyor. her maç mağlup olursak taraftarda maça gelmek istemez tabii. düşünebiliyormusnuz denizliye bile yenilecz bee bide kendi evimizde . ben şunu kesin olrak öylüyorum ki bu hocadan hiçbir iş olmaz ...
takımımız göz göre göre 2.lige düşecek..
bir an önce bu hocanın bu takımdan gönderilmesi lazım . memcnun başkanın ve yönetim kurulu , pcze artık gönerin . yeter yaaa. bir takım bu kadar iskikrarsız olmazki..bir hafta galip veya berabere kalıyoruz 3 beya 4 hafta mağlup oluyoruz.inanın ki bizim takımımızdaki kadro diğer takımların hiçbirsinde yok . ama işte.. iş hocada bitiyor.bu hocadan hiç bişey olmaz.. kesinlikle göndermemiz lazım . yoksa seneye 2 ligde mücadele veririz ( ALLAH korusun )
|
Bu Genc arkadasim Cok güzel yazmis buna baska yazacak birsey bulamiyorum olani görmüs düsüncesini anlatmis dedikleride tamamen dogru Hoca konusunu yazmisdim benim yazilarimin hepsinde mevcuttur daha önce bunu ben gündeme getirdim fakat elestirimden benim yazimi sildiler bana uyari cezasi verdiler .Arkadasimi kutluyorum dibe demir atdik Limana cekildik Sadece üzülüyorum birsey yapamiyoruz Taraftari susturuyorlar ve Dinlemiyorlar ama 4 Eylül,den sesler Duyarli Taraftar sesini yükseltdi umarim bunu Dikkata alirlar yoksa bizi kimse kurtaramaz Ligin en kötü Takimi Bile bizi sahamizda sildi gecti bu kimin Hatasi Hocanin ?? Yanlismi yoksa yazanada Siteden atma cezasi veriliyor Cok üzgünüm .Elestiri olmadan yanlis Görülmez biz Taraftarlarda bunun icin burdayiz Benim Düsünceme Katilan yada katilmayan Tüm Taraftarlara Tesekkür ediyorum