--->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım
--------------------------------------------------------------------------------
değerli yigidolar06; şu anda Türkiye futbolunda Anadolu Klüplerinin neden başarılı olamadığı ve nasıl başarılı olabilecekleri konusunda bir yazı daha hazırlıyorum sanırım bu konuyu okuduktan sonra hakkımdaki fikirlerinde biraz olsun değişecektir, benim burada anlatmak istediğim konu iddialı demeçlerin söylenen ve verilen sözlerin yerine getirilmemesiydi, yapılan açıklamaların ileride olumsuzluklar meydana geldiğinde tarftarın gözünden kaçmadığıydı, taraftarın bunları göz ardı etmediğiydi,
Profosyonel anlamda yönetilen takımımızın biraz daha profosyonelce davranması gerektiğiydi,
Yönetime ve idarecilere güvenmemek mümkünmü, başka başlıklar altında yazdığım yazılarda bunları zaten ifade etmiştim ve bu başlığın konusu da bu olmadığı için burada da onlara yer vermemiştim.
Mehmet yıldıza gelecek olursak; 2. ligde Sivassporda oynadığı zamandan beri takip ediyorum, Sivassporun Süperlige çıkmasında katkısını kimse inkar edemez fizik kapasitesi yüksek, güçlü bir oyuncu, ayağına topu verin 90 dkda sahayı baştan başa sağına ve soluna bakmadan 20 kere dolaşssın ancak süper ligde oynamak için bu yeterli olmamamlıdır kanatindeyim. Sivasspor yönetiminin önümüze koymuş olduğu hedefe gitmek isterken Mehmet Yıldızın ilk 11 de oynaması veya klüp futbolcusu olarak kalması ne kadar doğrudur bunun sorgulanması gerekir.
Kendimi nasıl tanıtabilrim bilmiyorum ancak kısa bilgiler verebilirim.
1973 Sivas merkez doğumluyum, sivasta okudum büyüdüm, 1995 senesinde üniversiteden mezun oldum, Türkiyenin köklü ünüversitelerinden birinde Pazarlama ve Ekonomi alanlarında Yüksek lisans ve doktora eğitimi yaptım, Halen Adananın ve Türkiyenin önemli bir şirketinde danışman olarak çalışmaktayım.
|