Alıntı:
1967_CLUB_10UR Nickli Üyeden Alıntı
USTA TAKIM TUTMA İŞİ SİYASET Mİ Kİ BABADAN OĞULA GEÇSİN TARAFTAR OLMAK BİR TAKIMA GÖNÜL VERMENİN NEDENLERİ DAHA DEĞİŞİK.BELKİ RENKLERİ ETKİLER STADYUMU ETKİLER,ŞEHRİN SPOR'A OLAN İLGİSİ ETKİLER VE BANA GÖRE EN BÜYÜK ETKENDE BİR ŞEHİRDEKİ GENÇLERE FUTBOL TAKIMININ SEVGİSİNİ AŞILAMAKTAN DESTEK OLAMAKTAN GEÇER.
|
onur sana cevabmı
www.uskudaranadolu.com sitemizde yazılan bu büyük sevdayı anlatan okudugumda tüylerimin idken idiken oldugu bir yazıyla vermek istiyorum..
Bir sevdadır ANADOLU;içinden söküp atamadığın,onsuz yapamadığın,görmesende hep takipçisi olduğun,aylar geçse onsuz,başka şehirlerde olsan bile hep aradığın.
Bir sevdadır ANADOLU;istanbul'da olmasanda bir yerlerden sorup,bulduğun,karşılıksız sevdiğin ve bir takım şeylere aldırış etmeden peşinden koştuğun.
Bir sevdadır ANADOLU;başka yerlerde sevgisini arayıp bulamadığın,kaç yaşına gelirsen gel,nerede ikamet edersen et,ekmeğini nerede kazanırsan kazan hep aşkıyla yandığın,adını kalbine kazıdığın,ben oralıyım,ÜSKÜDAR'lıyım diye haykırdığın,başkalarının anlayamadığı,sevdana anlamsız gözlerle baktığı,ne buluyorsun dediği ve senin cevap veremediğin,tarif edemediğin kalp ağrındır.
Bir sevdadır ANADOLU;bu sevgiyi bilmeyen,anlamayan yönetimleri,futbolcuları içinde barındırmayan,arkasından el sallayan,kaçıncı lig'de olursa olsun asla yalnız kalmayan ve nesillerden nesile geçen bir aşkla yürüyen.
Bir sevdadır ANADOLU;bana babamdan kaldı,çocuğuma da benden kalacak olan.......