izmitte otuyom sivaslıyım fenerbahçe ve sivassporu çoook seviyorum kocaelisporda benim takımım tabiki bu durumda 2. lig den 1. lige çıkmak düşer kocaelispora inşallah tabiki.deprem olmasaydı kocaelispor 1.ligde devam ederdi deprem oldu ama inşallah 1. lige çıkarız selamlarr
slm gardaşlar ben izmitten hodri meydan (koyu bir kocaelispor taraftarı);nette dolaşırken kendimi forumunuzda buldum .Ve gördümki burda hiç kocaelispor hakkında başlık yok ve dedim ben buraya üye olayım.gelelim asıl konuya öncelikle çok renkli ve bir hayli kalabalık bir forum olduğunu söylemek isterim.ve sivassporun daha fazla başarıya ulaşmasını temenni ederim.Çünkü taraftarı bunu hakediyor.ayrıca yaptığı atılımlarla ve kurumsallaşma çalışmalarıyla gelecekte ne kadar büyük bir kulüp olacağını gösteriyor.Ben sivasa tekrar içten dileklerimle başarılar diliyorum.ayrıca sizi internet adresimize bekliyoruz.seneye görüşürüz.....
HOŞGEDLİN SEFA GETİRDİN KARDEŞ..ASLINDA 2 SENE ÖNCE YANİ SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE BU SİTEDEN HİÇ ÇIKMIYORDUNUZ PASO KARŞILIKLI ATIŞMALAR TABİ BİZDE SİZİN ORDAN ORDAN ÇIKMIYORDUK GENELDE BEN..
eyvllah hodri meydan gardaş saolasın dileklerin için öncelikle insan olmak gerekiyor herşeyin başı insanlık herkes bunun bilincinde olursa sorun çıkmaz ama bilinçsiz hareket ederse insanlar işte orda ipler kopar herkes senin gibi düşünse ne güzel paylaşmak gardaş ne güzel sevgi ve sayğı değilkmi selam olsun tüm insan olanlara hangi katagori olursa olsun
slm körfezli ben sivaslıyım ama izmite 2 yıl görev yaptım ben bir koceli sporluyum inşalah bir gün sivas körfezin geldigi o yüksek noktaya gelir körfez türküyenin en nadide külübü bence inşalah sene aynı süperligde oynamak nasip olur körfeze başarılar
slm körfezli ben sivaslıyım ama izmite 2 yıl görev yaptım ben bir koceli sporluyum inşalah bir gün sivas körfezin geldigi o yüksek noktaya gelir körfez türküyenin en nadide külübü bence inşalah sene aynı süperligde oynamak nasip olur körfeze başarılar ama sivaspor baştacım
arkadaşlar o kadar zamandır uğramadım ki buraya bi üyeliğim olduğunu bile unutmuştum maillerimden gördüm ve girdim yazdığım mesaja o kadar güzel cevaplar vermişsiniz ki çok mutlu oldum sivassporu gençler galibiyetinden ötürü kutluyorum
slm körfezli ben sivaslıyım ama izmite 2 yıl görev yaptım ben bir koceli sporluyum inşalah bir gün sivas körfezin geldigi o yüksek noktaya gelir körfez türküyenin en nadide külübü bence inşalah sene aynı süperligde oynamak nasip olur körfeze başarılar ama sivaspor baştacım
saol kardeş ne mutlu ki iyi anılarla ayrılmışsın kocaeliden ve hala unutmamışsın