Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 01.05.2005, 11:18   #91
Defoe
Yeni Yiğido

Defoe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Defoe isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bence 2-0 yencez şampiyon olup dönecesz
Defoe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.05.2005, 11:39   #92
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

[size=6]SIVASSPOR :2
antalya :0

insallah yeneriz vede turumuzu atariz haydi sivasspor simdi tam zamaniiiiiiiiiii
[/size]
Alt 01.05.2005, 15:38   #93
SivasliErhan
Acemi Yiğido

SivasliErhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SivasliErhan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Helal Yigdolar ! Sampiyon oldumuzda

Almanya WORMS sokaklarinda sölen olucakdir !
SivasliErhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.05.2005, 17:29   #94
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

MAÇLA DEGİLDE TRÜBÜNÜN HEYECANINI YAZACAGIM.MAÇ BOYUNCA TAKİİ 2:0 OLUNCAYA DEK DÜZENLİ SEKİLDE TEZAHURAT YAPILIYIRDU.AMA 2:0 OLDU SANKİ DÜNYA DURDU MİLLET BİRBİRİNE BAKIYOR SEVİNÇ CIGLIGI ATANLAR DAVUL ZURNAYLA SİVASIN YOLLARINI CALANLAR SİVAS SİVAS DİYE BAGARANLAR BEN DEMİRLERDEN ASAGI ATLAYIP BAYRAGI DİKMEYİ BİLE DÜSÜNDÜM KENDİME ZOR GELDİM,BAKTIM KİMSE KENDİNDE DEGİL VALLA BİR KAÇ DAKİKA BOCALADIK HALA KİM İYİYDİ KİM GOL ATTI BİLMİYORUM.BUNLARI HEPSİ SİVASTAN GELEN O YİĞİT GARDASLARIMIN SAYESİNDE OLDU İYİDE OLDU.ALLAH BİNKERE RAZI OLSUN SİVASTAN GELENLERDEN.AMA HAKKINI YEMEYELİM ANTALYADAKİ SİVASLILARDA BENİ UTANDIRMADI.MAÇTAN ÖNCE DEDİM ACIK DOLMAZSA YERİNDİBİNE GİRERİZ DEDİM SAGOLSUNLAR DOLDURDULAR.BUGÜN

1MAYIS2005 ANLATIN TORUNLARA SİVAS TARİH YAZDI SİVAS TARİH YAZDI DÖRTE ON KALA ANTALYA ATATÜRK STADINDA.

ATAMIZ DEMİŞTİKİ;CUMHURİYETİN TEMELİNİ SİVASTA ATTIK.
YİĞİDOLAR DEDİKİ;ATAM SİVASTA SENİN O BÜYÜK ADINI TASIYAN STADTA SÜPERLİGİN TEMELLERİNİ ATTI.
ATAM İZİNDEYİZ!!!
Alt 02.05.2005, 12:05   #95
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1349 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=4]Arkadaşlar sizlere Antalya maçı macerasını anlatacagım...
Cumartesi günü saat 23:00 da otobüsümüz Sivasspor 1967 genç taraftarlar derneği önünden hareket etti.Otobüs hareket edeceği alanda o kadar güzel anlar vardıki sanki insanlar tarihi bir ana şahitlik edeceklermiş gibi mutlu idiler...Yüreği Şampiyonluk hasretiyle yanan Yiğidolar otobüse bindiler...Hatta otobüs 48 kişilik olmasına rağmen otobüste tam 53 kişi vardı...Otobüs dışında kalan insanlar o kadar üzgünlerdiki ama yapacak bişey yoktu...Çatalyürek Sivaslı genç taraftarlar yolda o kadar çoşku içinde idilerki bu çoşku ve mutluluğu anlatmam mümkün değil...Otobüsümüzde Basında yakından tanıdığımız Hürdoğan gaztesi Spor yazarı sayın Abdullah YİĞİT,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başkanın sayın Yalçın KORKMAZGİL,Meşhur amigomuz Sebahattin ÜNLÜ,Radyotek spikeri Murat ve diğer taraftarlarımız vardı..Şöförümüz sayın ihsan abi namı diğer hacı abi yolda geç kaldıgımızdan dolayı bizi adeta uçuruyordu...Taraftarımızda kaptana'' uçur bizi kaptan'' tezahüratlarıyla destek veriyordu...İlk molamızı Aksarayda verdik...Daha sonra Antalyaya kadar mola vermedik.15 saatlik yolu 11,5 saatte alarak Antalyaya vardık...Antalyaya vardığımızda Bizi Antalyada bulunan Yiğidolardan Sitemizdende yakından tanıdığımız BROTHER58(Bülent)karşıladı ve bizimle gayet samimi şekilde ilgilendi kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz...Daha sonra Bülent bizleri alarak stada götürdü...O da ne stada vardıgımızda sanki orası Antalya stadı değilde sanki 4 eylül stadına gelmişiz gibi bir hava vardı...Bilet kuyruğunu ve stadın önünü görmeliydiniz...Her taraf kırmızı beyaz renklerle bezenmişti...Daha sonra stada girdik yaklaşık 2500-3000 civarı bir taraftar topluluğu vardı Antalya taraftarı sayısı yaklaşık 500 civarındaydı...İlkyarı boyunca takımına bütün yiğidolar çoşkulu bir şekilde destek verdiler ama gol olmadı...İkinci yarı ile bereber Bir Sivasspor fırtınası vardı buna taraftar desteğide eklenince herşey daha güzel oldu ve artık bu olaylar golün habercisiydi ve Sahneye Mehmet YILDIZ çıktı ve mükemmel bir golle bizi sevince boğdu Artık şampiyonluğa az kalmıştı çoşku tribünde gitgide artıyordu...Daha sonra bitime 3 dakika kala Mahmut artık Sivasspor şampiyon dedi...Tribünler ŞAMPİYON SİVAS sesleriyle inliyordu...Maç bitimiyle takımımız tribünleri selamlayarak karşılıklı olarak Kırmızı-Beyaz Şampiyon Sivas sloganları attık....Ben bir ara tribündeki insanlara baktım inanırmısınız ağlayan insanlar vardı ve bende gözyaşlarımı tutamadım ama bu Allaha şükürler olsunki sevinç gözyaşlarıydı...Artık sevinç tribünde bitmiş Antalya sokaklarına taşmıştı...Araçlar uzun konvoylar oluşturdu...Antalyada bulunan Yiğidolar bizi şehrin dışına kadar çoşku ile uğurladılar...Çoşku araç içindede devam ediyordu...Yolda Gazatecimiz Abdullah YİĞİT abimizin ''gidiyon hemi''sözü ile neşemiz bir kat daha arttı(bu muhabbeti araç içindekiler bilir)Şöförümüz sayın İhsan abiye yaptıpımız Çagla şikel besteside güne damgasını vurmuştu...İndiğimiz her tesisi Şmpiyon Sivasspor sesleriyle inlettik...Bu arada bize yolda destek olan ve otobüsümüzde bulunan yiğidoların yemeklerini ısmarlayarak bizlere jest yapan yöneticimiz Osman yıldırımada ayrıca teşekkür ediyoruz....ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK ŞAMPİYON SİVASSPOR....
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2005, 17:34   #96
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
MAÇLA DEGİLDE TRÜBÜNÜN HEYECANINI YAZACAGIM.MAÇ BOYUNCA TAKİİ 2:0 OLUNCAYA DEK DÜZENLİ SEKİLDE TEZAHURAT YAPILIYIRDU.AMA 2:0 OLDU SANKİ DÜNYA DURDU MİLLET BİRBİRİNE BAKIYOR SEVİNÇ CIGLIGI ATANLAR DAVUL ZURNAYLA SİVASIN YOLLARINI CALANLAR SİVAS SİVAS DİYE BAGARANLAR BEN DEMİRLERDEN ASAGI ATLAYIP BAYRAGI DİKMEYİ BİLE DÜSÜNDÜM KENDİME ZOR GELDİM,BAKTIM KİMSE KENDİNDE DEGİL VALLA BİR KAÇ DAKİKA BOCALADIK HALA KİM İYİYDİ KİM GOL ATTI BİLMİYORUM.BUNLARI HEPSİ SİVASTAN GELEN O YİĞİT GARDASLARIMIN SAYESİNDE OLDU İYİDE OLDU.ALLAH BİNKERE RAZI OLSUN SİVASTAN GELENLERDEN.AMA HAKKINI YEMEYELİM ANTALYADAKİ SİVASLILARDA BENİ UTANDIRMADI.MAÇTAN ÖNCE DEDİM ACIK DOLMAZSA YERİNDİBİNE GİRERİZ DEDİM SAGOLSUNLAR DOLDURDULAR.BUGÜN

1MAYIS2005 ANLATIN TORUNLARA SİVAS TARİH YAZDI SİVAS TARİH YAZDI DÖRTE ON KALA ANTALYA ATATÜRK STADINDA.

ATAMIZ DEMİŞTİKİ;CUMHURİYETİN TEMELİNİ SİVASTA ATTIK.
YİĞİDOLAR DEDİKİ;ATAM SİVASTA SENİN O BÜYÜK ADINI TASIYAN STADTA SÜPERLİGİN TEMELLERİNİ ATTI.
ATAM İZİNDEYİZ!!!
Gardaşım bizlere gösterdiğin yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2005, 17:39   #97
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Cumartesi günü saat 23:00 da otobüsümüz Sivasspor 1967 genç taraftarlar derneği önünden hareket etti.Otobüs hareket edeceği alanda o kadar güzel anlar vardıki sanki insanlar tarihi bir ana şahitlik edeceklermiş gibi mutlu idiler...Yüreği Şampiyonluk hasretiyle yanan Yiğidolar otobüse bindiler...Hatta otobüs 48 kişilik olmasına rağmen otobüste tam 53 kişi vardı...Otobüs dışında kalan insanlar o kadar üzgünlerdiki ama yapacak bişey yoktu...Çatalyürek Sivaslı genç taraftarlar yolda o kadar çoşku içinde idilerki bu çoşku ve mutluluğu anlatmam mümkün değil...Otobüsümüzde Basında yakından tanıdığımız Hürdoğan gaztesi Spor yazarı sayın Abdullah YİĞİT,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başkanın sayın Yalçın KORKMAZGİL,Meşhur amigomuz Sebahattin ÜNLÜ,Radyotek spikeri Murat ve diğer taraftarlarımız vardı..Şöförümüz sayın ihsan abi namı diğer hacı abi yolda geç kaldıgımızdan dolayı bizi adeta uçuruyordu...Taraftarımızda kaptana'' uçur bizi kaptan'' tezahüratlarıyla destek veriyordu...İlk molamızı Aksarayda verdik...Daha sonra Antalyaya kadar mola vermedik.15 saatlik yolu 11,5 saatte alarak Antalyaya vardık...Antalyaya vardığımızda Bizi Antalyada bulunan Yiğidolardan Sitemizdende yakından tanıdığımız BROTHER58(Bülent)karşıladı ve bizimle gayet samimi şekilde ilgilendi kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz...Daha sonra Bülent bizleri alarak stada götürdü...O da ne stada vardıgımızda sanki orası Antalya stadı değilde sanki 4 eylül stadına gelmişiz gibi bir hava vardı...Bilet kuyruğunu ve stadın önünü görmeliydiniz...Her taraf kırmızı beyaz renklerle bezenmişti...Daha sonra stada girdik yaklaşık 2500-3000 civarı bir taraftar topluluğu vardı Antalya taraftarı sayısı yaklaşık 500 civarındaydı...İlkyarı boyunca takımına bütün yiğidolar çoşkulu bir şekilde destek verdiler ama gol olmadı...İkinci yarı ile bereber Bir Sivasspor fırtınası vardı buna taraftar desteğide eklenince herşey daha güzel oldu ve artık bu olaylar golün habercisiydi ve Sahneye Mehmet YILDIZ çıktı ve mükemmel bir golle bizi sevince boğdu Artık şampiyonluğa az kalmıştı çoşku tribünde gitgide artıyordu...Daha sonra bitime 3 dakika kala Mahmut artık Sivasspor şampiyon dedi...Tribünler ŞAMPİYON SİVAS sesleriyle inliyordu...Maç bitimiyle takımımız tribünleri selamlayarak karşılıklı olarak Kırmızı-Beyaz Şampiyon Sivas sloganları attık....Ben bir ara tribündeki insanlara baktım inanırmısınız ağlayan insanlar vardı ve bende gözyaşlarımı tutamadım ama bu Allaha şükürler olsunki sevinç gözyaşlarıydı...Artık sevinç tribünde bitmiş Antalya sokaklarına taşmıştı...Araçlar uzun konvoylar oluşturdu...Antalyada bulunan Yiğidolar bizi şehrin dışına kadar çoşku ile uğurladılar...Çoşku araç içindede devam ediyordu...Yolda Gazatecimiz Abdullah YİĞİT abimizin ''gidiyon hemi''sözü ile neşemiz bir kat daha arttı(bu muhabbeti araç içindekiler bilir)Şöförümüz sayın İhsan abiye yaptıpımız Çagla şikel besteside güne damgasını vurmuştu...İndiğimiz her tesisi Şmpiyon Sivasspor sesleriyle inlettik...Bu arada bize yolda destek olan ve otobüsümüzde bulunan yiğidoların yemeklerini ısmarlayarak bizlere jest yapan yöneticimiz Osman yıldırımada ayrıca teşekkür ediyoruz....ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK ŞAMPİYON SİVASSPOR....
[/size]
Abi gerçektende çok güzel yazmışsın bu duyguları anlatmak gerçekten zor ama yinede elinden geleni yapmışsın.Şampiyonluk,sevinç,ş amata ve herşey bu deplasmandaydı.Özelliklede Abdullah abinin sözü duyulmaya değerdi..GiDiYoN He Mi?..Süper LİG Kutlu olsuN!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2005, 13:05   #98
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[/size]

YAZDIKLARINI OKUYUNCA TEKRAR O ANA GİTTİM VE KESKE GECE İSTE GİTMEYECEK OLSAYDIMDA SİVASA DEK O COSKUYU SİZLERLE YASAMAYA DEVAM ETSEYDİM DİYE HAYIFLANDIM.GARDASIM SEN VE SENİN GİBİ SİVAS SEVDALILARINI TANIMAK BANA GURUR VERDİ,KESKE GENİŞ VAKİT OLSADA DAHA İYİ İLGİLENE BİLSEYDİM SİZLERLE.AMA O HEYECAN HERSEYİ UNUTTURYORDU VE HEPİMİZİN STADA GİDİP SİVASSPORUMUZU SÜPER LİGE CIKARTMAK İÇİN ACELESİ VARDI.TARİHE TANIKLIK ETMEK INAN TARİFSİZ BİR DUYGU VE BUNU UMARIM SAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRACAGIZ.
Alt 03.05.2005, 13:18   #99
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

BROTHER58(BÜLENT) GARDAŞIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜRR EDİYORUZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2005, 13:27   #100
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

TARİHE GEÇTİK...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır