dikkat ederseniz 2.yarıda yani siz oturduğunuz zaman bizler nasıl takımı destekledik gerektiği zamanda ayağada kalktık
sizin o desteğiniz bir maçlıktı iyi bilirim o tribünü takım kötü oyanasydı biraz o zaman ne yapacaktınız..her zaman ki gibi çekirdek yer yönetim indirir hoca alırdınız kafanıza göre..
sizin o desteğiniz bir maçlıktı iyi bilirim o tribünü takım kötü oyanasydı biraz o zaman ne yapacaktınız..her zaman ki gibi çekirdek yer yönetim indirir hoca alırdınız kafanıza göre..
bu dediğinin yarısı doğru.bazı taraftarlar senin dediğin gibi ama bazılaı takıma herzaman destek oluyor.
bu dediğinin yarısı doğru.bazı taraftarlar senin dediğin gibi ama bazılaı takıma herzaman destek oluyor.
BAZILARI O DA SİVASSPOR İYİ OYNARSA YANİ SAHADAKİ GÜZEL OYUN TRİBÜNDEKİ TARAFTARIN KONUŞMASINA FIRSAT BİLE VERMEDİĞİ İÇİN.BU GÜN OLANLARI RESİMLEDİK VE VİDEOYA KAYDETTİK UYGUN GÖRÜRSEK YAYINLACAZ HERKES KİMİN HAKLI OLDĞUNA O ZAMAN KARAR VERECEK.
gidersiniz en arkaya istediğiniz kadar ayağada kalkarsınız bizide rahatsız etmemiş olursunuz
Peki arkadaşım senin arka taraf diye nitelediğin yer numaralı değilmi oranın sahibi yokmu oradaki rahatsız olmuyormu???Ya artık bunları bırakın yok rahatsız olacağım yok çıt kırılacağım...Gerçek taraftar bu gibi şeylerle uğraşmaz ve takıma destek olur...Trabzon taraftarı biran olsun oturmadı dikkat ettiysen...Artık tribüne gelince oturUp çekirdek yemeyi bırakın...Eğer bırakmıyorsanızda takıma destek olana karşı çıkmayın...Artık takım süper ligde sizde biraz Süper lig taraftarı olun LÜTFENNNNNNNNNNNNNN......
maçtan yeni geldim ilk yarıda önümüzde oturan taraftar grubu(maraton c onlar kendilerini bilir)öyle serserilik yaptıki nerdeyse çok büyük kavga çıkıyordu.biz yaşlı başlı adamlarız adam geliyor (18-19 yaşında) koskaca 60-70 yaşındaki adama bağırıyor.bir inat ettiler oturmuyolar.herkes onlar genç ,diri değilki.çocuğu var yaşlısı var,hastası var adamlar hala oturmuyor.oturup destek verseler hiçbirşey olmayacak.neyseki devre arası başkan geldide taraftar grubunu otutturdu.gerçekten takımı desteklemedik o taraftar grubuyla uğraştık.
yaşlı başlı adamız diyorsun uslubuna bak serseri ilk önce şu kelime şeklıni yazmasını bil kimse serseri değildir ya adammmm hiç hayatında gördünmü oturarak takımın desteklendiğini biz oraya takımı desteklemeye geldik oturmaya gelmedik bunu küçücük algılamayan beyninin içine sok utanmadan arlanmadan beleş bilet aldınız diyorsunuz bedeva bilet alan namert oğlu namerttir ben kulube 500 ytl para ödemişim artı kombine biletimde vardı başkan geldi konuştu ve sizlerin bu davranış şekjlinize güldü şimdi bende gülüyorum vay haline vayyyy demek oturarak destekleyelim gülüyorum başka bir şey demiyorum