Otyakmaz oyundan memnun!
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Ankaragücü karşısında iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.
Otyakmaz, maç sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk bölümde rakiplerine oranla daha atak bir futbol ortaya koyduklarını kaydetti.
Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, golün ardından girdikleri net pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, ''İkinci yarıda farkı 2'ye çıkardık. Daha sonra çok gol kaçırdık. Bu arada rakibimiz 10 kişi kaldı. Bundan doğan rehavetle bir gevşeme oldu sanıyorum. Rakip de bir gol buldu. Son dakikaları biraz stresli geçirdik'' diye konuştu.
Futbolcularını ve teknik heyeti kutlayan Otyakmaz, ''Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Sevinçliyiz. Yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
Karşılaşmanın orta hakemi Tolga Özkalfa hakkında görüşleri sorulan Otyakmaz, ''Hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Maç herkesin gözü önünde oynanıyor. Herkesin bir fikri var. Benim de bir fikrim var. Ancak yorum yapmak istemiyorum'' diye konuştu.
02.12.2006
Kaynak : AA
|