Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 29.04.2005, 14:49   #21
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

[size=6]KAPTAN - GÜNAY ELELE BERABER ÇANAKKALEYE[/size]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.04.2005, 14:57   #22
GuNaY
Gast

[size=6]BERABER HERYERE 8) 8) 8) [/size]

Alt 30.04.2005, 09:09   #23
Kaptan-58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 857 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]BERABER HERYERE 8) 8) 8) [/size]
[size=6]
İNŞALLAH GARDAŞ......
[/size]

Alt 30.04.2005, 19:48   #24
GuNaY
Gast

[size=6]gardaslarım bende canakkale yolculuguna cıkmak üzereyim... yarın ins sivassporum icinde dua edicem... kalın saglıcakla pazartesi görüşmek üzere... 8) 8) 8) [/size]

Alt 30.04.2005, 19:58   #25
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Kaptan_58GENCLiK Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]ÇOK ŞÜKÜR BU SENEDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYERET ETME ONLARA DUA ETME FIRSATINI YAKALADIM.... ALLAH KISMET EDERSE CUMARTESİ ÇANAKKALEYE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARETE GİDİYORUM.. YA BENDEN MUTLU VARMIDIR ?????

ŞEHİTLERİMİZE HEPİNİZİN SELAMINI DA GÖTÜRÜCEM.......
[/size]
Gardas benden de selam söyle. Sana minnettar kalirim. Orada bulunma sansim hiç olmadi. Huzurla yatsinlar. Allah (cc) mekanlarini Cennet eylesin. Foto makinasi varsa, bize bir kaç foto gönder, sakincasi yoksa. Yolun açik olsun.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.04.2005, 20:04   #26
GuNaY
Gast

[size=6]bende var gardas kaptandad oldugunu sanıyorum bolca cekip siteye koyarız ins...[/size]

Alt 30.04.2005, 20:20   #27
SWS58
Yeni Yiğido

SWS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SWS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gunay ve kaptan58 kardeşelerim size hayırlı yolculuklar dilerim..ayrıca arkadaşımdan gelen bı yazıyı sizinle paylaşmak isterim.benim içinde dua edin kardeşlerim..ALLAH kazasız belasız gidip donmeyi nasip etsin..

[size=3]
SAKIN HA ALİ ÇAVUŞ, GAVUR MAVUR DERSİNİZ, BAŞKA YERE GÖMERSİNİZ... BENİ SİZLERDEN AYIRMAYIN ! "
Alay tabibi Yüzbaşı Dimitroyati...

"Çanakkale savaşlarının en kanlı geçtiği günlerde, Mehmetçiklerin tedavi gördüğü bir çadır da hedef olur düşmana... O çadırda biri vardır ki, hayatını devletine, milletine adamış gerçek bir TÜRK... Annesi ve babası Rum ama o yüreğiyle, beyniyle Türk... Dini Hıristiyan Ortodoks, adı Dimitroyati ama, o bir “Mehmetçik”... Çanakkale savaşlarının belki de tek “gayrimüslim” Türk askeri... Tabip Yüzbaşı Dimitroyati... Ölümcül yara alır Dimitroyati Yüzbaşı... Şehit olmak, şehit olmuş arkadaşlarına ulaşmak üzeredir. Kanlı başını yasladığı Mehmet Çavuş’a buyurur son kez: “Bak a Mehmet Çavuş! Bana gavur mavur dersiniz, araniza gömmezsiniz... Yapmayasiniz bunu, ben sizdenim, sizinle yatmak isterim...” Ve şehitlik mertebesine ulaşır gülümsemesiyle Dimitroyati. Şu anda Çanakkale Şehitliği’nde, ay yıldızlı mezar taşının altındadır..RUHUN ŞAD OLSUN
[/size]
SWS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2005, 08:55   #28
Kaptan-58
Usta Yiğido

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[size=6]ÇOK ŞÜKÜR BU SENEDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYERET ETME ONLARA DUA ETME FIRSATINI YAKALADIM.... ALLAH KISMET EDERSE CUMARTESİ ÇANAKKALEYE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARETE GİDİYORUM.. YA BENDEN MUTLU VARMIDIR ?????

[/size]
Gardas benden de selam söyle. Sana minnettar kalirim. Orada bulunma sansim hiç olmadi. Huzurla yatsinlar. Allah (cc) mekanlarini Cennet eylesin. Foto makinasi varsa, bize bir kaç foto gönder, sakincasi yoksa. Yolun açik olsun.

GARDAŞ BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİK... EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH SİTEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.....
[size=6][/size]

Alt 02.05.2005, 09:14   #29
Kaptan-58
Usta Yiğido

[size=6]ALLAH'IN İZNİYLE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET ETTİM. GÜNAY GARDAŞIMLA BİR TÜRLÜ ÇANAKKALEDE GÖRÜŞEMEDİK AMA HEPİNİZİN SELAMLARINI VE DUALARINI ŞEHİTLEİMİZE İLETTİM.. İNANIYORUM Kİ GÜNAY GARDAŞIMDA SELAMLARINIZI İLETTİ...

VALLA ORDA ÇOK DUYGULANDIM GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR KALABALIK VAR... İNSANLAR AKIN AKIN ORAYA GİDİYOR.....

HELE SİVASTAN GELEN OTOBÜSLERİ GELİNCE ÇOK DUYGULANDIM. HANGİ KÖY OLDUĞUNU SÖYLEMİYECEĞİM AMA SİVASTAN 2 KÖY DERNEĞİ 4 OTOBÜSLE ÇANAKKALEYE GELMİŞTİ.....

İNŞALLAH SENEYEDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET ETME FIRSATI BULURUM...
[/size]

[size=7]BENCE www.sivasspor.com AİLESİ BU SENE Bİ ÇANAKKALE ORGANİZASYONU YAPSA HARİKA OLUR.....[/size]

Alt 03.05.2005, 18:50   #30
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[/size]

GARDAŞ BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİK... EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH SİTEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.....
[size=6][/size]

[size=6][/size]Allah razi olsun sizden. Insallah bize nasip olur bir gün oralari görmek !!!
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır