SERVET ÇETİN; GİTMELİ Mİ, KALMALI MI???
Servet Çetin, Fenerbahçe'den Sivasspor'a geldiği zaman artık Servet'in eski günlerine kavuşamayacağı düşüncesiydeydi fakat Servet, Sivasspor'da kısa dönemde kaptanlığa kadar yükseldi ve Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncularından bir tanesi oldu.
Şimdi Servet'in ismi başka takımlarla anılıyor ve özellikle Beşiktaş'ın Servet'i çok istediği belirtiliyor.
Dün gece ben Telelig'de Servet'in açıklamalarını dinledim ve Servet, transfer konuları ile ilgili menejerinin ilgilendiğini, başka bir takıma transfer olmassa Sivasspor'da seve seve forma giymeye devam edeceğini söyledi. Fakat bence Servet'in aklı Beşiktaş'ta ve her fırsatta Beşiktaş ile ilgili açıklamalar yapıyor.
Ben diyorum ki; Servet'in iyi bir bonservis ücretiyle satmak en mantıklısı, çünkü gelecek o parayla Servet'in yerini doldurabiliriz, geçtiğimiz senelerde Sivasspr'da oynayan Can Arat, Fenerbahçe verirse Fenerbahçe'den yeniden alınabilir ve de Servet'in yerini çok iyi doldurur, aksi takdirde Servet, süresi dolduğu zaman bedavadan başka bir takıma gitme olasılığı yüksek, böyle olucağına satmak en mantıklısı...
|