Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 02.01.2005, 20:39   #1
Anonymous
Acemi Yiğido

Anonymous - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anonymous ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İlgilenenlere önerim olacak.Değerlendirilmesini dilerim.
Sivassporu izliyorum.Bu puan farkı tamamen disiplin ve inanmışlık farkıdır.Yoksa seyrettiğim maçlarda hiç göze hoş gelen futbol yoktu ama özellikle Hayrettin eşliğinde canla başla mücadele takdire şayandı.Yalnız bir tehlike var.Takım havaya girdi.Artık gol yemeden ciddileşemiyor.Dikkat İsmail hoca.Benim asıl mevzum orta sahada virtüöz açıgı kapatılacakmı.Kimle.Benim Galatasaraydan beri izlediğim,Tugayın etkisinde futbol karakteri gelişmiş mersinli Ufuk mümkün mü acaba.Tek handikapı durarak oynaması.Diğer ismimde mümkünse galatasaray paftan fatih.Ne fedakarlık varsa yapın.Lige çıkarsak belkide kalıcı bir cevherimiz olur.Bir eleştiri de muhammede .Tamam kaptan tamam en çok golü o attı ama ben onu seyrettiğim maclarda bi penaltı atarken gördüm.Gollerinin çogu sanırım zaten penaltıdan.Çetin daha bitirici değilmi.Gökhanla beraber daha yıpratıcı olmazlarmı bilemiyorum.Ara kampta gökhanda biraz kaleye şut cekse.kaleyi tutturduklarının istatistikleri tutulursa cok carpıcı sonuclar cıkabilir.Onuda hallederse var ya 1. ligin iyi golcülerinden olur.Asıl fantezimi söylyim mi Ergünü bi devre kiralasanıza.Galatasaraydan ne alıyorsa 1 mislini hemen gözden cıkarın.Çünkü sivas bu şampiyonluk için hem çok bekledi hem de çok şehit verdi
Anonymous isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.01.2005, 21:00   #2
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yaw kardeş....sen fatih kartaldan ve ufuk talaydan mı bahsediosun....biraz daha açık yaaz
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2005, 08:02   #3
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Cengo seni istersen bizim transfer komitesine alalımda bu dediğin transferleri yap...Hatta ismail hocaya ne gerek var ve bülent uyguna sen bunların hepsinin yerine geç..Olur değilmi Muhahahahahahahahahaha...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.01.2005, 16:11   #4
Anonymous
Acemi Yiğido

Anonymous - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anonymous ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Cengo seni istersen bizim transfer komitesine alalımda bu dediğin transferleri yap...Hatta ismail hocaya ne gerek var ve bülent uyguna sen bunların hepsinin yerine geç..Olur değilmi Muhahahahahahahahahaha...
Valla aslında güzel fikir.Gönlümden onlar gecti.Fatih pafta oynuyor Gs da ama soyadını bilmiyorum.Hareketli ve akıllı orta saha .Haginin yerinde olsam ezilmeyeceği maclarda oynatırdım bile.Aslında metin yıldızı da hatırlıyorum hareketli orta sahayı basarabilir.Disiplinlide futbolcu.Diğerlerini bilmiyorum.Başarılar yiğidolar .
Anonymous isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır