musab abii benım anlamadıgım transfer yapmıyor ama elımızde kı futbolcuları gonderıyoruz..bulent uygun cok degısık bı adam ama vardır onun bı capanoglulugu nede olsa menejer ...bence son gun transfer yapacak baktı kendı topcuları bı yere gıdemıyo alıp getırecek sıvasspora
Hakan Bayraktar ve Fatih Tutardan fazla birseyler göremedik ama Ertugrul kalsa daha iyi olurdu, Ertugrul neden forma sansi bulamadi sakatliktan bi türlü cikamadi, yoksa kendisinden daha cok faydalanirdik
diğer takımlara giden arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.özellikle ertuğrula sesleniyorum,kendini üzmesin ve işine versin*eminim bir gün sivassporun değişmez oyuncusu olacaktır?
GİDEN ÜÇFUTBOLCULARIMIZADA TEŞEKÜR EDERİM VERMİŞ OLDUKLARI HİZMETTEN DOLAYI
FAKAT HAKA BAYRAKTAR BELKİ BİZİM İÇİŞN İYİ BİRİSİ OAL BİLİRDİ ÇÜNKÜ İL DÖNEM FAZLA SAKATLIKLARINDAN DOLAYI FORMA ŞANSI BULAMAYAN BU FUT BOLCUNU BİZİM AÇIMIZDAN KALMASI İYİ OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM
N DİYELİM HAYIRLI VE BAŞARILI BİR ŞANS DİLİYORUM GİTTKLERİ TAKIMLARINDA
ertugrul ve hakan bayraktar bu takımda mutlaka bulunması gereken ıkı futbolcuydu.transfer yapamıyorsak en ıhtıyacımız oldugu orta sahada ıhtıyacımız wardı...benım kombınem var ama artık ıkıncı yarıdakı macları seyretmıycem cunkı yasırı ızlemek benı kahredıyorr..ama ınsallah hayırlısı olur