Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ANDERSSON İMZALADI...
Alt 18.01.2007, 12:17   #71
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart ANDERSSON İMZALADI...

Ç.Rizespor, Sivasspor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Anderson ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

1 yılı opsiyonlu
Çaykur Rizespor, uzun süren görüşmeler sonrasında 450 bin dolar bonservis bedeliyle Sivasspor’dan transfer ettiği Anderson ile dün 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul Altunizade’de bulunan kulüp irtibat bürosunda düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu 3,5 senelik mukaveleye imza atan Brezilyalı forvet oyuncusu, futbol hayatını Türkiye’de sürdürecek olmanın kendisini sevindirdiğini belirtip, “Benim için her şeyin anlamı futbol. Çaykur Rizespor yakından tanıdığım bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum ve başarılı olacağıma inanıyorum” ifadesini kullandı.

Çalımbay’dan sitem
İmza töreninde hazır bulunan Basın Sözcüsü Orhan İstif ise, Anderson’un attığı gollerle kalitesini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu kaydedip, “Sivasspor’da başarılı bir performans gösterip, kendisini ispatladı. İkinci yarı öncesinde forvet hattımızı güçlendirdik. Anderson’un Zafer Biryol ile iyi bir ikili oluşturacağını düşünüyorum. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları sürecek” dedi. Çalımbay ise, sakatlıklar ve transferde geç kalınması nedeniyle devre arası kampını iyi değerlendiremediklerini açıkladı.
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 18.01.2007, 14:25   #72
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.
Alt 18.01.2007, 14:51   #73
wildboy
Yeni Yiğido

wildboy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 wildboy COK SEVILEN BIR KISIwildboy COK SEVILEN BIR KISIwildboy COK SEVILEN BIR KISIwildboy COK SEVILEN BIR KISI

GİDENİN YOLU AÇIK OLSUN KALANIN PERFORMANSI ÇOK OLSUN
wildboy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2007, 14:53   #74
neyse ne
Acemi Yiğido

neyse ne - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 neyse ne Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BEN ANDERSONUN GİTMESİNİ DESTEKLEYENLERDEN BİRİYİM. BENİ ANDERSONUN GİTMESİNDEN ÇOK GELECEK YABANCILAR İLGİLENDİRİYOR.BAŞKANIN SÖZÜ VARDI TRANSFER ANDERSONUN GİDİŞİNE BAĞLI DEMİŞTİ.BEN ONU BEKLİYORUM İNŞALLAH O FUTBOLCULAR DİREK TAKIMDA OYNAYACAK VE FAYDALI OLACAK FUTBOLCU OLURLAR.
neyse ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 18.01.2007, 15:23   #75
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Rotes Gesicht -->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

yolu açık olsun.Süper ligdeki ilk yabancı transferlerimizden biriydi,ayrıca adeta bizden biri olmuştu artık.Gidişi hayırlı mı oldu yoksa zararı mı olacak ilerde görecez artık.
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2007, 15:36   #76
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1043 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilerim...
Alt 18.01.2007, 17:31   #77
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk önce Burdan Andersona sevgilerimi yolluyorum.Kendisi ile saha dışında çok iyi bir arkadaşlığımız oldu..Yani çok iyi dostluk kurmuştuk.Sahada iyi mücadele eden Günümüz çağdaş futbolunda aranan bir santfor idi.Sivasspor onu gönderdi.Çok iyimi yaptı tabiki ve tabiki Kocaman bir HAYIRRRRRRRRRRRRR....Biz Anderson ayarında bir pivot santfor bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda bulamayız.Genç ve yetenekli Sivası seven ve asla Sivasspordan ayrılmak istemeyen bu şehirde mutlu olan bir insanı yolladılar.Yollayanları kınıyorum.Bülent hocayı eleştirmek istemiyorum ama bu konuda kesin olarak eleştiriyorum...Anderson arasak bile bulamayız...Andersona ilk yarıda hiç şans verilmedi..Verildiği maçlarda ise 2.yarılarda şans buldu.Şanş buluncada gollerini atmak için çaba harcadı..Örnek verecek olursak Manisa maçının 2.yarısında Gürhan ile birlikte oyuna girerek oyunun kaderini etkiledi...Esasınada ben Yerli futbolcuların başarılı olması taraftarı olan bir futbolsever olarak Mehmet YILDIZ ile Anderson kıyaslamasında kesinlikle ve kesinlikle Anderson derim...İnşallah bu sezon yanılmayız ve ligde başarılı oluruz...Eğer başarısız olursak bunun sorumlusu şimdiden bellidir...Andersona Rizede başarılar diliyorum..Kendisini hiç unutmayacağız...Türkiyede ilk oynadığı maçta formasını bana armağan etmişti.Bu anıyı ömür boyu saklayacağım.Yolun açık olsun ANDİ.....SAYGILARIMLA...
Serhan kaburcuk Kardes yorumlarna virgülünden noktasina her seyine katiliyorum Andersondan yararlanmayi bilemedik ve gönderildigine cok üzüldüm. sans verilmesse adam kendini nasil göstersin ,Servet sivasa gelmese idi yedekte kendini kanitlama sansi kalmayacakti ve milli forma hayal olacakti futbolcu oynaya oynaya takima faydali olur yedek klübesinde degil
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2007, 18:30   #78
olvidarlo
Acemi Yiğido

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 olvidarlo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

yönetim böyle bir sey yapmamalıydı anderson çok yararlı bir futbolcu rizede çok iş yapacağına inanıyorum 450 bindolarda transfer için az
olvidarlo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 18.01.2007, 19:09   #79
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SÖZÜM YALNIZ SANA DEĞİL, TÜM SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE... BU KADAR AJİTASYON YAPMAYIN ARTIK, ÇOK ÇOK İYİ BİR FUTBOLCUYU SATMADIK BİZ.. VE İNANIN BİZ ONU ARAMAYACAĞIZ, ODA DEDİĞİNİZ GİBİ BAŞARILI OLAMAYACAK. BUNU ZAMAN GÖSTERECEK VE BU SAYFAYI YIL SONUNDA HEP BERABER OKUYACAĞIZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ ÇIKACAK GÖRECEĞİZ.

BİR FUTBOLCUYA ÜZÜLMEYELİM, GERİDE KALAN 20 FUTBOLCUMUZA VE KULÜBE SAHİP ÇIKALIM. ŞİMDİ BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR...
benim sözümde sen ve senin gibi düşünenlere kardeş,haklısın sene sonunda inşallah hepimiz burda olacağız,sonuçta sivas kadro kuramayıp 10 kişiyle çıkmıycak sahaya ama andersonun satılmasının doğru olup olmadığına bakacağız.kalan 20 futbolcuya sahip çıkma noktasında ise sana sadece 18 kişi olarak katılacağım yasir ve mehmet yıldız hariç yani,benim fikrim.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2007, 20:12   #80
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Daumen runter --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

andinin yolu açık olsun bu sene çok değil 15 gün sonra tekrar sivas'a gelecek ..transfer hakkında fazla yorum yapmayacam