S.A...Sivassi sivas yapan en onemli degerlerin basinda soguk olusu ve insaninin mert olusu...Namert olmayisi bir birine tum halkiyla kenetlenmesi buyuk lokma hesabi yutamayislari camur at izi kalsini basaramayislari on planada cikarmayislarina sebep oluyor cekemiyorlar...Bir kampanya baslasin...soylenen 13milyon sivasli var genel olark yeterli bir organize ve birlik beraberlik kaynasama eksikliginden ortaya cikan ufak defek meseleler sivaslilar olark bir araya gelemeyisi gozden uzak gonulden irak ifadesi ile yaptirim gucumuzu uygulayamiyoruz...
www.sivasspor.com bu isi bir arada toplama acisindan bu gorevi ustlenmis durumda...misal Bir kanala bakilmayacaksa dekoder iade edilecekse herkes sivaslilar olarak buradan bir kararla hep beraber protesto edelim...Gerekcemizde ben sivasliyim sivassporun haberlerine ve genel bilgilendirmesine haberlerinizde yer veremeyisiniz beni boyle bir karar almaya mecbur etti...Macinin naklen verilmeyisi gibi ozaman sesimizi ve gucumuzu gosterelim...sivastan korkuyorlar cunki 4 buyukler diye tabir edilenlerin icinde bes buyuk olursa kimse sivassi yikamaz birdaha bunu biliyorlar engel koyuyorlar...Sivassipor ve seyircisi buyuklerin maclarinda tum kanalara ve gazeteleri protesto ederse bir adim atilmis olur gibi geliyor bir yerlerde mesaji alirlar ona gore davranirlar...Bir insanin nufusunda sivas yaziyorsa bu gidipte hangi takim olursa olsun baska takima destek veriyorsa...Kendini gozden gecirsin...iyide olsa kotude olsa 1 ligte bir takimimiz var ve biz sivasliyiz dolayisi ile sivassporluyuz...Baska takimlarda sivasta zengin olupta gitmis yoneticilik yapanlar varsa sivasta kazanip istanbulda veya baska sehirde duzen kurupta oaraya hizmet ediyorsa bunun adinida siz koyun...iyide olas kotude olsa sivasspor yonetiminde gorev alsin ve hiziplesmelere yolacmadan gorev verilir alinmak istenmez verilirsed kacilmaz dasin altina el konulur basara bildigi kadari ile yola gider ondan daha iyisi geldiginde gorevi ona teslik edilir kimsenin kimse onunu kapatmaz bu bior vebaldir...Yonetimde gorev alamyanlarda maddi maddi maddi veya manevi yonden destek olamli...Vesselam...Selam ve dua ile...S.A