Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

--->: SPOR FIKRALARI
Alt 28.01.2007, 14:04   #211
üKa
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üKa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SPOR FIKRALARI

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hagi basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis.Cennette Tanri Hagi'ye etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir Galatasaray bayragi olan bir eve gelmisler.Tanri Hagi'ye;
-"Bu ev senin, degerini bil. Burada oyle herkese ev vermeyiz" demiþ.Hagi evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda,altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. Saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari lacivert bayraklar ve Fenerbahçe armalari varmis.Hagi Tanri'ya:
-"Ben de cok basarili bir sporcu idim.Galatasarayda kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. Neden benim evim Rustu'nunku gibi degil?" demis.Tanri da gulmus ve cevap vermis
-"O ev Rustu'nun degil, Rustu hala yasiyor.O ev benim"
:lol:
yav ayhan abi.bitirdin beni yav.hakikaten dünden beri kırize girdim.ben bunları neden daha önce okumadımkine.ala ala yaw.hahaha

sağol ayhan abi
üKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2007, 20:50   #212
üKa
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üKa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

KONUŞAN HAYVANLARI BİR SPOR SALONUNDA İNSANLARA GÖSTERMEK İÇİN VE İNSANLARI EĞLENDİRMEK İÇİN TÜRKİYEDEN ALMANYAYA UÇAK İLE GÖTÜRÜYORLAR.ANCAK BU HAYVANLARIN ARALARINDA 2 TANE YARAMAZ OLANLARI VAR.BİRİ KARTAL DİĞERİ İSE EŞEK.

EŞEK USLU BİR ŞEKİLDE YOLCULUK YAPCAM DİYOR BULUNDUĞU YERDE SESSİZCE BEKLİYOR.SPOR SALONUNA GİRİNCE ORDA BİŞEYLER YAPARIM DİYOR.ANCAK KARTAL BEKLENDİĞİ GİBİ İLK HAMLEYİ YAPIYOR.UÇAĞIN İÇERSİNDE HOSTES DÜĞMESİNE BASIYOR.HOSTES KARTALIN YANINA GİDİYOR VE BUYRUN KARTAL BEY DİYOR.NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM SİZE DİYOR.KARTALDA YOK BİŞEY DÜĞMEYE GIRGIR OLSUN DİYE BASTIM DİYOR.BU OLAYI 2 KEZ DAHA TEKRARLIYOR KARTAL.VE HOSTES SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE PİLOTUN YANINA GİDİYOR.PİLOTTA NE OLDU SANA NİYE ÜZGÜNSÜN DİYOR.KARTAL İKİDE BİR DÜĞMEYE BASIYOR.BENDE YANINA GİDİNCE GIRGIRINA DÜĞMEYE BASTIM DİYOR VE ALAY EDİYOR.BU TÜR HAREKETLERİ KİM YAPARSA UÇAKTAN AŞAĞIYA AT DİYOR PİLOT.

ANCAK İLGİNÇ BİR GELİŞME DAHA YAŞANIYOR.EŞEK KENDİ KENDİNE DÜŞÜNÜYOR.BU KARTAL BUNLARI YAPIYORSA BENDE YAPARIM DİYOR VE DÜĞMEYE BASIYOR.HOSTES YANINA GİDİYOR BUYRUN EŞEK BEY DİYOR.EŞEKTE YOK BİŞEY GIRGIR OLSUN DİYE DÜĞMEYE BASTIM DİYOR.HOSTES PİLOTTAN ALDIĞI TALİMATI HEMEN UYGULUYOR.ÖNCE DAHA ÖNCE SİNİRLENDİĞİ KARTALI VE DAHA SONRADA EŞEĞİ UÇAKTAN DIŞARI ATIYOR.KARTALIN KANATLARI OLDUĞU İÇİN HAVADA DURMAYI BAŞARIYOR.ANCAK EŞEK HIZLA AŞAĞI DOĞRU DÜŞÜYOR.KARTAK KARDEŞ BANA YARDIM ET NOLUR DİYOR.KARTALDA EŞEĞE SESLENİYOR.
ULA EŞEK MADEM KANADIN YOK NİYE GIRGIR GEÇİYORSUN...
üKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2007, 22:25   #213
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

1988 yillarinda bir bayanin nezaman bebegi dogacagi sirada bebek aniden
firlayip duvara carpip öluyormus,,bu duruma cok üzülen kari,koca bir cözüm
bulmaya karar vermisler,,arkadaslarindan biri o devrin en iyi kalecilerinden olan
simovicin arkadasi oldugunu kendilerine yardim edecegini söylemis,,onlarda
sevinmisler,,neyse arkadasi simovicle konusur anlasir,,,bayan dogum esnasinda
simovicte karsisinda beklemis,birden bire bebek bir firlamis,ayni anda simovicte
bir ziplamis,,bebegi havada yakalamisss,herkes bir an agzi acik kalmiss,,doktorlar filan hep birden alkislamislar,,,simovic alkislara okadar dalmiski,,kendini stadta sanip bebege bir vurmus herkes ileriye herkes ileriyeee demis) ve o bebekte malum,,,

not:arkadaslar belki size acik gibi gelebilir ama sadece komik oldgu icin paylastim,,affiniza siginiyorum,simdiden tskler,
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2007, 20:45   #214
bdogan58
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

güzel paylaşımrenktaş saol
gerçekten komikti:::
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2007, 21:14   #215
corners19
Acemi Yiğido

corners19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 corners19 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bazı arkadaşlar malesef fenerbahçe aleyhine olan fıkraları tersine çevirip gsnin aleyhine yapmış fenerliler zaten böyle bizi hep kıskanırlar sonra da böyle yaparlar
corners19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2007, 00:31   #216
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rizeli hocalarla trabzonlu hocalar devamli mac yaparlarmis nedense hep rizeli hocalar yenermis
birgun trabzonlu hoca dusunmus böyle olmayacak arkadaslar demis biz en iyisi hamiyi (mandirali)hami hoca diye kandiralim herkezde tamam demis ertesi gun maca gitmisler mactan dönerken herkez sormus mac ne oldu diye trabzonlu hocalar 2-1 yenildik demis golleri kim atti deyince bizimikini hami hoca atti onlarinkinide ronaldinho hoca ile ronaldo hoca atti demisler.
Alt 15.03.2007, 16:54   #217
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zidane Ve Fener

Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.
feneri rezil etmeyin ayıptır
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SPOR FIKRALARI
Alt 15.03.2007, 18:17   #218
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: SPOR FIKRALARI

Alıntı:
corners19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazı arkadaşlar malesef fenerbahçe aleyhine olan fıkraları tersine çevirip gsnin aleyhine yapmış fenerliler zaten böyle bizi hep kıskanırlar sonra da böyle yaparlar
abi sen ya sivaslı değilsin yada bizim burda konuştuklarmızdan haberin yok biz ne diyoruz ya istanbul ya SİVAS birini seç sende artık ayıp oluyor
Alt 15.03.2007, 18:27   #219
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bu anlatacağım olayda fıkra gibi ama gercek
Ben tokat ta okuyorum bir gün can sıkıntısı işte tokatın macını izlemeye gittim.
Bi atak oldu sol kanat oyuncusu hucuma cıkmadı trübünden biri LA BİNDİRSENE diye bağırdı oyuncuda döndu trübünü nereye bindiriyim diye o kişiye bağırdı. Neyse mac bittikten sonra gelip özur dilemişti oyuncu ama futbolcunun nereye bindirecem sözüne baya gülmüştüm ya
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2007, 11:50   #220
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lzım der bunun üzerine 58 laz kayseriliye döner kayserili ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der laz larda alkışlar.

CasUsArAn

Konu sivas_kangallı tarafından (23.03.2007 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir..
sivas_kangallı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
fikralari, spor