Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Helal Olsun Serhat Zafer
Alt 10.02.2007, 07:18   #1
izmirliyigido
Gast

Standart Helal Olsun Serhat Zafer

Sivasspor'a hizmet şereftir..

Bu yazıyı beni çok sinirlendiren bir yazarın sözleri üzerine kaleme alma gereği duydum.
Yazar Ahmet Turan Alkan Sivas’ta yapılan bir toplantıda, hiçte hakkı olmadığı halde Sivasspor Tesisleri gibi fevkalade bir tesisi Sivas’a kazandıran Valilerimizden Lütfullah Bilgin’e dil uzatma cüretinde bulunmuş.
Hadi oradan. Senin Sivas’a ve Sivasspor’a menfaatin ne.
Neymiş efendim, ‘Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’ önünden geçerken ‘Vali Lütfullah Bilgin’ ismini görünce sinirleniyormuş beyefendi.
Sayın Alkan’a bir önerim olacak. Seni Vali yapalım. Bulduğun kaynaklarla Sivasspor Tesisleri gibi bir tesis inşa et yemin billah senin de anıtını diktirelim.

Sivas’ta görev yaptığı dönemde birlikte çalışma gibi bir onura erdiğim Vali Lütfullah Bilgin gerçekten Sivas’ın ve Sivasspor’un her zaman yanında oldu. Sivasspor Tesislerini görenler bilir. Böylesine şahane bir tesisi Sivas’a ve Sivasspor’a kazandıran bu insanın isminin tesisleri verilmesi bence en doğru karardır.
Bence Sivasspor’un 38 yıllık Süper Lig özlemine son vermesinde emeği geçen başta Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in, dönemin valilerinden Vali Hasan Canpolat’ın Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin isimleri de ebedileştirilmeli.

Şimdi soruyorum Sayın Alkan’a, amacı sadece bu şehre ve Sivasspor’a hizmet etmek olan insanları bir yazar olarak onure etmek yerine yermek sizce hangi mantığa ve vicdana sığar.
Ben yüreği Sivas ve Sivasspor sevdası ile çarpan genç bir muhabir olarak bu şehre ve bu şehrin bağrından çıkan Sivasspor’a hizmet edenlerin karşısında saygı ile eğilir, onların bu hizmetlerinin devamı için karınca kararınca destekte bulunurum.
Netice olarak diyorum ki, Sivas’a ve Sivasspor’a hizmet etmek bir şereftir.

Serhat Zafer www.ajansspor.com
09.02.2007 tarihli yazısı
--->: Helal Olsun Serhat Zafer
Alt 10.02.2007, 07:20   #2
izmirliyigido
Gast

Standart --->: Helal Olsun Serhat Zafer

Arkadaşalar sabah sabah ajansspor.com'u okurken gördüm. Bu Sivas ve Sivasspor aşığı kardeşimi ayakta alkışlıyorum. Helal olsun sana kardeşim.
Alt 10.02.2007, 07:29   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kardeşim tabii kırıcı, tahrik edici ve aşağılayıcı olmadığı müddetçe eleştiride bulunmak normal karşılanmalıdır, bu yüzden ben bu eleştiriyi olağan karşılıyorum.

Ancaaaaaak..... Sayın Ahmet Turan Alkan Beyefendi'nin sadece kalemiyle Sivasımıza yaptığı hizmetin, Vali Lütfullah Bilgin tesislerinden kıyaslanamayacak ölçüde daha değerli olduğunu düşünüyorum.

Belki aramızda okuyanlar vardır, ''Altıncı Şehir'' isimli kitabın yazarı Sayın Ahmet Turan Alkan'dır. Sevgili hemşerimiz Alkan bu kitabıyla, sadece Sivaslılara değil, hayatında Sivası hiç görmemiş olanlara bile bu kitap vasıtasıyla Sivas sevgisi kazandırmış bir kişidir.

O yüzden diyorum ki, eleştirdiğiniz kişi Ahmet Turan Alkan olunca önce bir kaç kez düşünün ve ona göre davranın...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 08:12   #4
izmirliyigido
Gast

Ahmet Turan Alkan bey, saygı duyulan ve sevilen bir insan, gözlemlediğim kadar. Yazılarıda beğinilerek okunuyor. Fakat bu, onun Sivas'a ve Sivasspor'a hizmet etmiş ve eser bırakmış kişi ve kurumlara sinirlenmesini gerektirmez. Ve eseri bırakan kişiye atfen onu onurlandırmak ve yaşatmak için isimini verdikleri bir tesisin önünden geçerken sinirlenmek, kendi problemidir. Bunu topluma yayıpta karşıt görüş toplamak bir yazara yakışmaz. Ben o yüzden Serhat Zafer'e helal olsun dedim. Eserler, yapılan kişinin isimleriyle anılınca güzeldir.

O zaman bizde tarihte ki medreseleri, camileri veya günümüzdeki stadları, spor tesislerini (Ali Sami Yen'leri, Şükrü Saraçoğlu'nu, Mehmet Ali Yılmaz tesislerini, Selçuk Yaşar (KSK) tesislerini) isimlerini verdiler diye sinirlenelim, onlar isimsiz sadece medrese....cami......spor tesisi.......stad......diye söyleyip geçelim.

Bence yanlış bir düşüncede Sn. Ahmet Turan Alkan
Alt 10.02.2007, 08:17   #5
izmirliyigido
Gast

Haa...ayrıca şunuda belirteyim, Sn. Ahmet Turan Alkan akıcı uslübu ve kullandığı yazı dili ile de yazmış olduğu yazıları beğenerek okuduğum, şehrimizin yetiştirdiği iyi yazarlardan birisidir. Bunu da belirteyim. Kendisiyle ilgili çeşitli internet sitelerinde de övgü dolu sözler bulabilirsiniz...
Alt 10.02.2007, 08:32   #6
mustafa_sivasım
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustafa_sivasım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SERHAT ZAFAEREE BİR SİVASSPORLU OLARAK TEŞEKÜR EDİYORUM.BİR SİVASLI OLARAK SİVASSPORA OLAN AŞIKLIGINI KUTLUYORUM.
mustafa_sivasım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 08:52   #7
neyse ne
Acemi Yiğido

neyse ne - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 689 neyse ne Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben yazar A:Turan ALKANA katılıyorum.Sayın Vali tesislerin yapımı için emek harcamış olabilir.Ancak bu durum ona tesise isim verme hakkını vermez.Yalnız budurum Sayın valinin isteği değil tabiki.Sivas spor yönetimi sanırım sayın Valiyi onure etmek için ismini vermiş.EEEEEEE bu konuda bize düşen saygı duymaktan başka bir şey değil.Yönetim öyle uygun gördüyse elbet vardır bir bildikleri.OLCAY AKKUŞ
neyse ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 09:08   #8
ÜçYüzKırkAltı
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 ÜçYüzKırkAltı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşım geçmişte tartışılan bir konu vardı.ikili arasına fazla girilmesin diye düşünüyorum.bencede sivassporun ve sivassporun adıyla başarı sağlayanların isimlerinden verilmeliydi.

örnek:hamza yerlikaya bağlı olduğu spor kulübünde başarı sarfediyor.bu ülke için onu yetiştiriyorlar.ama sonuçta sokağada hamza ismi,durağada hamza ismi veriliyor.yarın birgün spor kompleksi yaparla hamzanın ismi verilir.çünkü hak ediliyorsa hizmetin içinde yani baş basamakta olan isimler yer ismiyle zikredilmeli ve gözükmeli.bence sivassporun ve sivasspor ismini taşıyan bu isime hizmet vermiş insanların ismi verilmelidi.yani yardımcı olanıda zaten kimse unutmuyor.anlamsız buluyorum bende şuanki ismi.ama yaptııran için her zaman dua ederim.bunuda unutacak değilim yani.
ÜçYüzKırkAltı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Helal Olsun Serhat Zafer
Alt 10.02.2007, 09:19   #9
by_maffayy
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 709 by_maffayy Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Helal Olsun Serhat Zafer

ahmet turan alkan muhtesem bı yazardır we turkıyede en rabet goren kısılıkler arasındadır ama ben o yazdıgı yazıyı kotu nıyetlı dusunerek yazmadıgını dusunuyorum
Alt 10.02.2007, 09:53   #10
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ahmet turan ALKAN cok büyük bi ayıp etmiş bunu nasıl yapmış anlayamadım oysaki bu yazar Sivas a cok tutkundur 6. şehir adı altında Sivas'ı her yönüyle anlatmıştır hemde cok güzel bi şekilde kitap sadece Sivas ı mızı anlatıyor. Hayret keşke öyle demeseydi gözümdekı tüm değeri bitti...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla