Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: Helal Olsun Serhat Zafer
Alt 10.02.2007, 09:53   #1
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Helal Olsun Serhat Zafer

Ahmet turan ALKAN cok büyük bi ayıp etmiş bunu nasıl yapmış anlayamadım oysaki bu yazar Sivas a cok tutkundur 6. şehir adı altında Sivas'ı her yönüyle anlatmıştır hemde cok güzel bi şekilde kitap sadece Sivas ı mızı anlatıyor. Hayret keşke öyle demeseydi gözümdekı tüm değeri bitti...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Helal Olsun Serhat Zafer
Alt 10.02.2007, 10:03   #2
jangbogo_58
Yeni Yiğido

jangbogo_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 695 jangbogo_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Helal Olsun Serhat Zafer

BİZ ZATEN SİVASA HİZMET EDEN HER KESE HELAL OLSUN DERİZ SERHAT GARDAŞIMIZADA HELAL OLSUN

BİR KEZ BOYUN EĞERSEN HERZAMAN EĞMEK ZORUNDA KALIRSIN
jangbogo_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 10:20   #3
neyse ne
Acemi Yiğido

neyse ne - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 neyse ne Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahmet turan ALKAN cok büyük bi ayıp etmiş bunu nasıl yapmış anlayamadım oysaki bu yazar Sivas a cok tutkundur 6. şehir adı altında Sivas'ı her yönüyle anlatmıştır hemde cok güzel bi şekilde kitap sadece Sivas ı mızı anlatıyor. Hayret keşke öyle demeseydi gözümdekı tüm değeri bitti...
GÜZEL KARDEŞİM DEĞER YARGILARINI BU KADAR KOLAY KAYBETME.BU KONUDA YAZAR KENDİNE GÖRE HAKLI VEYA SANA GÖRE HAKSIZ OLABİLİR.DEĞER VERDİĞN HERKES SENİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLACAK DİYE BİR DURUM YOK.HER KESİN BİR DÜŞÜNCESİ VAR SAYGILI OLMAK LAZIM HELEDE DEĞER VERDİĞİN BİRİ İSE.AYRICA YAZARA BENDE KATILIYORUM TESİSE EMEĞİ GEÇTİ DİYE İSMİ VERİLMESİ ŞART DEĞİLDİ.SONUÇTA BABASININ PARASI İLE YAPMADI BUNU.AMA YİNE DE HAKSIZLIK EDİP EMEĞİNİ İNAKAR ETMİYORUM HATTA TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYIN VALİYE .AMA İSİM VERME KONUSUNU BENDE KABUL ETMİYORUM.
neyse ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 10:53   #4
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
neyse ne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GÜZEL KARDEŞİM DEĞER YARGILARINI BU KADAR KOLAY KAYBETME.BU KONUDA YAZAR KENDİNE GÖRE HAKLI VEYA SANA GÖRE HAKSIZ OLABİLİR.DEĞER VERDİĞN HERKES SENİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLACAK DİYE BİR DURUM YOK.HER KESİN BİR DÜŞÜNCESİ VAR SAYGILI OLMAK LAZIM HELEDE DEĞER VERDİĞİN BİRİ İSE.AYRICA YAZARA BENDE KATILIYORUM TESİSE EMEĞİ GEÇTİ DİYE İSMİ VERİLMESİ ŞART DEĞİLDİ.SONUÇTA BABASININ PARASI İLE YAPMADI BUNU.AMA YİNE DE HAKSIZLIK EDİP EMEĞİNİ İNAKAR ETMİYORUM HATTA TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYIN VALİYE .AMA İSİM VERME KONUSUNU BENDE KABUL ETMİYORUM.
Bu benım kendı görüşüm evet tamamını kendi parası ile yapmadı ama yapılamsında emeği cok ama cok fazla. Ben besyo ya hazırlandığım dönemlerde o yoldan gecerken kendisini elinde kazma ile tesislerin cevresinde cok gördüm... Bir vali olarak bu nedemektir....
Evet tesislerin tamamında kendı aprası yok ama hem kendisi önemli bağışlarda bulunda hemde önemli bağışlar topladı....
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 21:29   #5
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sayın Ahmet Turan Alkan Beyefendi'nin kıymetini hala idrak edememiş olanlara aşağıdaki linki öneriyorum. Sadece bir kitabı için yapılan yorumlar bile onun önemini anlamaya yeter:

http://kitapyurdu.com/kitap/default....2775201&LogID=
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla