[FONT="System"][/FONT] allah nazardan saklasın son haftalarda ki we hep başrısında herkes baliliyi konuşmaya başladı balili iyi şalah hem ii olur we bu hatfta sahada görürüz goleriylede bekliyoruzz
Balili'ye büyük geçmiş olsun,takımın vazgeçilmez oyuncusu ve Antalya gibi
zorlu bir rakip karşısında Balili'ye ihtiyacımızda büyük.
Maç gününe kadar iyileşeceğini umuyorum...
Balili ewimizin ocağımızın bel kemiği ALLAH muhafaza sahalardan kısa sürelide uzaklaşmasını düşünmek kabusların en büyüğü bence ....Sadece benim düşüncem 'BALİLİ gibi muhteşem bir oyuncuyu gerek paf takımdan gerek alt yapıdan örnek alıp onun pozisyonunda yokluğunda BALİLİ olmadığı zaman onun yokluğunu azda olsa azaltmak için bir forwet lazım BALİLİYİ örnek alıp bir tio lar kapması lazım çünkü balili esrarengiz bir oyuncu genç bir oyuncuyu yetiştirmesi bence s.spora çok şeyler katacaktır ....Hızı ;süretı;taktiği;top alımı_zaten tartışılamaz ama mher zaman BALİLİ ;sn UYGUN bizlerle her zaman olacak anlamında üzülerek söylüyorum değil BALİLİ adeta diğer furbolcularımız gibi olmazsa olmazlarından KAYSERİ şu an dizlerini döwüyor ömürde biz insanların karşüısına şans bazen çıkar eğer çıktıysa değerlendirmesinide biliyorsak hayat akışımız pozitif yönde değişir ...Tıpki sn UYGUN sn BALİLİ sn YILDIZ gibi d.bakıra werdiğimiz mücewher için adeta için parçalanıyor wermeseydin ooo mücewheri muhteşem 3 lü olacaklardı Bunada şükür+58