Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 18.02.2007, 23:01   #11
musa18
Yiğido

musa18 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 musa18 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BU TARAFTARA YAZIK!

slm gardaslar
arkadaslar ben almanyadayim
sadece sezon baslarken gencelerbirligi macini izledim ve cumhuriyet kupa maclarini,genclerbirligine yenilirken cok üzgündüm ama gene de sükrettim ki o maci izlemistim...arkadaslar sivasta olmanin gururunu yasayin..4 eylül stadinda oturmanin o macda sivas diye bagirmanin gururunu yasayin ya...yenilsekte yensekte sivasliyiz biz SIVASLI
Alt 18.02.2007, 23:07   #12
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rize maçında kendilerini öve öve bitiremeyen bir grup taraftar topluluğu malesef bu hafta pes etti.Hangi stada kolay giriliyor? tabi izdiham olacak bir takım şeyler yaşanacak çile çekmeden cefa cekmeden öyle biz grup kurduk bundan böyle şöyle yapacaz böyle yapacaz la olmaz bu işler.Taraftar dediğin iyi gündede kötü gündede staddaki yerini alacak.
Alt 18.02.2007, 23:10   #13
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

gülünü seven dikeninede katlanması gerek iyi günde kötü günde lahanaya gelince kımır kımır pırasaya gelince meeeeee olmasın
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 23:15   #14
zarali
Acemi Yiğido

zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Lächeln --->: BU TARAFTARA YAZIK!

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlsıı ya her takımda bu olur ama Sivas bunu hep yapıyor ne zman havaya girsek kaybediyor hatırlayın A.sebat macı kendı sahamızda yenılmiştik ve cıkamadık 1.lige
(gerci bişiler varmıydı yokmuydu neyse bilen bılıyordur o macı)
haklisin arkadas futbol bu hemde türkiyede .
zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 23:27   #15
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BİZ SİVASSPOR'LUYUZ
Seyirci değil ......T A R A F T A R
Bayramda değil...K A R A G Ü N D E
Moda için değil.....F O R M A için
90 dakika değil...Ö M Ü R B O Y U
Yalanla değil.....D O Ğ R U Y L A
Ayrı ayrı değil...O M U Z O M U Z A
Şerefsizce değil..O N U R L A
Utanarak değil...G U R U R L A
Fönle değil....Ş A P K A Y L A
Sefada değil....C E F A D A

Koltukta değil.....B E T O N D A
Minderde değil.....Ç A M U R D A
Bazen değil.......H E R Z A M A N
Yuhlayan değil.. A L K I Ş L A Y A N
Oturan değil...... Z I P L A Y A N
Puroyla değil.......A T K I Y L A
Çekirdekle değil....B A Y R A K L A
Muhabbetle değil....T E Z A H Ü R A T L A
Kendine değil.....S İ V A S S P O R 'A
Söverek değil....... Ö V E R E K
İhanetle değil..... S A D A K A T L E
Zaferde değil......H E Z İ M E T T E
Görüntüde değil...... G E R C E K T E
---------S İ V A S S P O R L U Y U Z------------

1967 sivasspor genç taraftarlar derneği her zaman her yerde bu anlamlı sözleri yerine getirmiştir getirmeyede devam
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 23:45   #16
HaMZa_58
Acemi Yiğido

HaMZa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 684 HaMZa_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
By_SerSeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oncelilkle bugunki olanlardan dolayı Stad görevlilerini kınıyorum Bugun oglen atatürk heykelinde merkez tayfa olarak toplandık bayada kalabalıkdık ortalık bayram yerıydı adeta guzel ortamdı Bugunki olanlardan sonra merkez tayfadan 25 kisi haftaya macda yok!!!Sizleri kınıyoruz eger ucretsız degılse burda ogrencılere ucretsızdır dıye yazmayacaksınız.Bundan sonraki maclarda bizler yokuz bugun biletimde vardı ama oylede almadılar yırttım attım ne ise yararki o kadar rezillikden sonra.Son Sozum Bu Taraftara Yazık !!!

Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede
var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz
Alt 18.02.2007, 23:59   #17
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: BU TARAFTARA YAZIK!

Gerçekden o soğukta maça gelen 16.000 kişiye çok üzüldüm?Dikkat ettim herkesin yüzü maç bittiğinde arap çorbası gibiydi?Bizim taraftarımız bunları hakedecek ne yaptı?Artık bülent konya maçındada herkes trübüne diye bişey sölemiyecektir?Tamam yine gelen gelir ama ben antalya maçı gibi kalabalık olacağını sanmıyorum?Diyeceksiniz ki 1 maç yenildik böle mi oldu?Arkadaşlar gerçekden çok kötü oynadık?Sahada hiçbirşey yoktu?
Ama yinede konya maçında şahsen ben statda olacam?Bakalım bu sefer nolacak??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 19.02.2007, 00:02   #18
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: BU TARAFTARA YAZIK!

Alıntı:
HaMZa_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede
var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz
kardeş uefa da varolmak demişsin mümkün deil?bana göre;kayseri,trabzon ya da gençlerbirliği uefa için çekişecek??
bu takımbu kötü futbolla mümkün deil bişey yapması??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 19.02.2007, 00:31   #19
Ertugrul
Gast

Ne yazık ki bir türlü kendi sahamızda istikrarlı bir başarı grafiği çizemiyoruz,bu
başarısızlığın sebepleri araştırılmalı ve çözümler bulunmalı.
Maçı radyodan ve tv'deki kısa özetlerden takip edebildim,bu hafta üst üste
galibiyetler alan takımımız performansında büyük düşüş yaşamış.
Unutmayalım ki bir maç kaybetmek ile lig sona ermedi,önümüzde daha çok maç
var ve bu zorlu yarışa Sivasspor başarı ile devam edecektir.
-->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 19.02.2007, 00:35   #20
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

İçten içe korktuğum ve dillendiremediğim sonuç maalesef başımıza geldi.
Takımımızın 3 maçlık seri yakalaması rehavetide beraberinde getireceğini,rehavet duygusunun ,başarıya doymuşluk ve yetinmişlik duygusunun takımı tehlikeli duruma düşüreceğini önceki yazılarımda belirterek,bu havadan mutlaka sıyrılmamız gerektiğini ifade ettim.

Rehavete nasıl gelindi :
Şampiyon olamayız, UEFA ya gidemeyiz,31 puana geldik düşme tehlikesinden oldukça uzaklaştık duygu ve düşüncesi içinde takımda hırs ve ciddiyet kalmadı,dostlar hazırlanıyor görsün kabilinden ,amaçsız ve hırs'sız bir şekilde maça hazırlanıldı, ciddi bir organizasyon çalışması yapılmadığı için sahada ne yapacaklarını bilmeyen ve daha önce tasarlamayan bir sivasspor vardı, bunun sonucu olarak kötü futbol ,kötü sonuç.

Takımımızın da mutlaka yanilebileceği maçlar olacak, çünkü futbol 3 ihtimalli bir sonuç başarılarında nasıl seviniyor ve alkışlıyorsak, başarısızlıklarında da üzülüyoruz,
Ancak;
Yorumumuz yenilgiden ziyade ortaya olumlu bir oyun konulamamasıdır, sahada ne yaptığını bilmeyen bir Sivassporun olmasıdır.
Güzel oynayıpta buna rağmen yenilseydik, başarılarına alkış tuttuğumuz sivassporumuza bu eleştiriyi getirme durumunda olmazdık.

Rehavetin panzehiri (devamlı belirtiyorum ): Ciddiyet ve mutlaka bir hedefin olmasıdır.
Hedefsiz insan başıboş insan gibidir. Rüzgar nereye sallarsa oraya sürüklenir.
Sekiz maç önce sıkıntılıydık ve ilk hedefimiz ligde kalmak için varolma savaşı idi,bu hedef ciddi bir şekilde maçlara hazırlanmamızı ve kazanmamızı sağlamada en büyük etkendi,belli bir puana geldik ve rahatladık, rahatlayınca hedef kalmadı, doymuşluk hakim oldu ........ sonuç hüsran...
Birde colossimo ve İvan ne zaman 70 veya 90 sakika oynayacak ve gözle görülebilir bir şekilde takıma katkı sağlayacak duruma gelebilecekler merak ediyorum doğrusu,
İnşallah bu yenilgi kamçı görevi yapar, ders olurda bundan sonraki maçlara (pardon, konya maçına) ciddiyetle hazırlanırlar. Olurya o maçıda alırsak yine gevşeyebiliriz çünkü biz böyle bir yapıya sahibiz.
Sevgi ve saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla