-->: BU TARAFTARA YAZIK!
İçten içe korktuğum ve dillendiremediğim sonuç maalesef başımıza geldi.
Takımımızın 3 maçlık seri yakalaması rehavetide beraberinde getireceğini,rehavet duygusunun ,başarıya doymuşluk ve yetinmişlik duygusunun takımı tehlikeli duruma düşüreceğini önceki yazılarımda belirterek,bu havadan mutlaka sıyrılmamız gerektiğini ifade ettim.
Rehavete nasıl gelindi :
Şampiyon olamayız, UEFA ya gidemeyiz,31 puana geldik düşme tehlikesinden oldukça uzaklaştık duygu ve düşüncesi içinde takımda hırs ve ciddiyet kalmadı,dostlar hazırlanıyor görsün kabilinden ,amaçsız ve hırs'sız bir şekilde maça hazırlanıldı, ciddi bir organizasyon çalışması yapılmadığı için sahada ne yapacaklarını bilmeyen ve daha önce tasarlamayan bir sivasspor vardı, bunun sonucu olarak kötü futbol ,kötü sonuç.
Takımımızın da mutlaka yanilebileceği maçlar olacak, çünkü futbol 3 ihtimalli bir sonuç başarılarında nasıl seviniyor ve alkışlıyorsak, başarısızlıklarında da üzülüyoruz,
Ancak;
Yorumumuz yenilgiden ziyade ortaya olumlu bir oyun konulamamasıdır, sahada ne yaptığını bilmeyen bir Sivassporun olmasıdır.
Güzel oynayıpta buna rağmen yenilseydik, başarılarına alkış tuttuğumuz sivassporumuza bu eleştiriyi getirme durumunda olmazdık.
Rehavetin panzehiri (devamlı belirtiyorum ): Ciddiyet ve mutlaka bir hedefin olmasıdır.
Hedefsiz insan başıboş insan gibidir. Rüzgar nereye sallarsa oraya sürüklenir.
Sekiz maç önce sıkıntılıydık ve ilk hedefimiz ligde kalmak için varolma savaşı idi,bu hedef ciddi bir şekilde maçlara hazırlanmamızı ve kazanmamızı sağlamada en büyük etkendi,belli bir puana geldik ve rahatladık, rahatlayınca hedef kalmadı, doymuşluk hakim oldu ........ sonuç hüsran...
Birde colossimo ve İvan ne zaman 70 veya 90 sakika oynayacak ve gözle görülebilir bir şekilde takıma katkı sağlayacak duruma gelebilecekler merak ediyorum doğrusu,
İnşallah bu yenilgi kamçı görevi yapar, ders olurda bundan sonraki maçlara (pardon, konya maçına) ciddiyetle hazırlanırlar. Olurya o maçıda alırsak yine gevşeyebiliriz çünkü biz böyle bir yapıya sahibiz.
Sevgi ve saygılarımla,
|