Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: 4 EYLÜL DOLSUN....
Alt 18.02.2007, 23:26   #91
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: 4 EYLÜL DOLSUN....

artık bülent konya maçındada stat dolsun bizi acayip desteklesinler demesin?
ama yinede gdecem,dayanamıyorum arkadaş......
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 4 EYLÜL DOLSUN....
Alt 19.02.2007, 08:09   #92
izmirliyigido
Gast

Standart --->: 4 EYLÜL DOLSUN....

Dolduralım arkadaşlar. Biz bir maç için değil, SİVASSPOR için varız. İyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanında olalım ki, gücümüzü kaybetmeyelim.
-->: 4 EYLÜL DOLSUN....
Alt 19.02.2007, 10:50   #93
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: 4 EYLÜL DOLSUN....

haftaya konya maçındada stad böyle dolar inşallah.. ama bu sefer galibiyet isteriz ona göre
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: 4 EYLÜL DOLSUN....
Alt 19.02.2007, 10:54   #94
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: 4 EYLÜL DOLSUN....

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

haftaya konya maçındada stad böyle dolar inşallah.. ama bu sefer galibiyet isteriz ona göre
stat dolar dolmasına da ses çıkar mı onu bilmiyorum. Şahit oldum bu hafta amigo Selahattin artık yalvarmaya başladı ama kimsenin umrunda olmadı.YAZIK ADAMA ÇOK ÜZÜLDÜM.O kalabalık bağırmasa el çırpsa yine o stat inlerdi.inşallah düzelir de diyelim.
Alt 19.02.2007, 11:54   #95
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Beyler bir amc la bişey olmaz biz desteğimize devam edelım herkes bizim taraftarımzı anlatıyor biz iişimize bakalım 1 yenilgi ile bişey olmaz...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: 4 EYLÜL DOLSUN....
Alt 20.02.2007, 07:33   #96
catli_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: --->: -->: 4 EYLÜL DOLSUN....

Alıntı:
FranzFerdinand Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uzerine alinmana gerek yok, sadece realist olmaya calisiyorum. Sivas gibi bir yerde bu soguk havada mac izlemek icin cok az insanin 10 milyon verebileceginden bahsettim, aksini dusunuyorsan pazar gunu maci bekle..
Ben pazar maçtaydım sen nerdeydin... Saymasını bilen herke stadın 16.000 kişi ile full olduğunu söylüyor...
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2007, 07:36   #97
catli_58
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Buradan aklını esen klavyede sallamasın...Sivassporluyum diyen herkes her şartta gelip trübünde takımını ÇEKİRDEKSİZ bir şekilde destekleyecek...
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2007, 07:59   #98
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ARKADAŞLAR YÖNETİM HEDEF UEFA DEGİL DİYO BÜLENT HOCA UEFA DİYO BENCE DE ARTIK HEDEF UEFA KUPASI OLSUN BİZİM TAKIMIN UEFA HEDEFİ KOYAN TAKIMLARDAN NE EKSİGİ VAR YA.
Alt 20.02.2007, 10:18   #99
izmirliyigido
Gast

Standart --->: -->: 4 EYLÜL DOLSUN....

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
stat dolar dolmasına da ses çıkar mı onu bilmiyorum. Şahit oldum bu hafta amigo Selahattin artık yalvarmaya başladı ama kimsenin umrunda olmadı.YAZIK ADAMA ÇOK ÜZÜLDÜM.O kalabalık bağırmasa el çırpsa yine o stat inlerdi.inşallah düzelir de diyelim.
ÖYLE EL ÇIRPMAYLA, YALVARMAKLA BİZİM YİĞİDOLAR BAĞRMAYACAKLAR GİBİ GÖRÜNÜYOR BU GİDİŞLE...YÖNETİMİN SAYIN BAŞKANIN ACİL ÖNLEM ALMASI LAZIM. BUNLAR NE OLABİLİR ONU DÜŞÜNMEK LAZIM.

ÖNCELİKLE, İSTANBUL'DAN FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ TAKIMLARINDAN AMİGO VE TRİBÜN YÖNETCİLİĞİ HAKKINDA YARDIM ALMAK LAZIM. GÜLMEYİN GERÇEK SÖYLÜYORUM. ÖYLE AMATÖRCE "Sİİ-VAS, Sİİİ-VAS" DİYE BAĞIRMAKLA OLMUYOR. NE BİR ATKI ŞOV VAR, NE BAYRAK ŞOV VAR... TAKIM ATAĞA KALKIYOR "HADİ LA, KOŞ LA KOŞ" DEMEKLE OLMUYOR. BİR BURSA TARFATARI GİBİ, BİR KOCAELİ TARAFTARI GİBİ STADI ATEŞLEMEK, FUTBOLCUYU GAZA GETİRMEK LAZIM. BUNUN İÇİNDE EN İYİ TRİBÜN YÖNETİMİNE SAHİP 3 BÜYÜKLERDEN YARDIM ALMAK LAZIM.

BU DA, İSTANBUL'DA YAŞAYIPTA 3 BÜYÜKLERİN MAÇINA GİDEN BİNLERCE SİVAS'LI HEMŞERİMİZ VAR, EN AZINDAN ONLARLA TOPLANTI YAPILIP BİR KAÇ MAÇ PROVA YAPILIP, ADAM GİBİ 10-15 TANE TRİBÜN YÖNETİCİSİ SEÇİLİP YETİŞTİRİLEREK BU SORUNU ÇÖZME YOLUNA GİDİLMELİ. AMAAA.....

BİR DE ŞU YÖNÜ VAR, KULÜP BUNLARI SEÇİP YÖNETİCİ YAPTI DİYE, KULÜPTEN AVANTA, MAÇ BİLETİ, VS. ŞEYLER TALEP ETMEMELİ BU ARKADAŞALR. ÖZVERİYLE, CANDAN, İSTEYEREK VE SEVEREK YAPMALI. AMA PROFESYONELCE YAPMALI.

ŞARKILARI, MARŞLARI, TEZAHÜRATLARI, ALKIŞ ŞOVLARI, ATKI ŞOVLARI BU 10-15 KİŞİL EKİP HEP BİR ANDA YAPTIRABİLECEK İKNA KABİLİYETİNDE VE YETENEĞİNDE OLMALI. BİR İŞARETLE 4 EYLÜL ALEV ALAV YANMALI VE COŞMALI...

SAYIN BAŞKANDAN BU KONUDA CİDDİ ANLAMDA YARDIM VE ÇARE BEKLİYORUZ...
Alt 20.02.2007, 11:42   #100
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

SADECE ŞUNU DEMEK İSTİYORUM YAZI KISMET KADERDE DEMEK İSTEMİYORUM BEN ANTALYA MAÇINI....EĞER ANTALYA MAÇINI YENSEYDİK ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BELKİ TARİHİNDE İLK DEFA UZUN UZUN BİLET KUYRUKLARI OLUŞACAK ,BİR KAÇ GÜN ÖNCEDEN BİLETLER REZERVE YAPILACAK,HATTA STADA BİLE BİR ÇOĞUMUZ GİREMEYECEKTİK..AMA KONYA MAÇINDA ALLAHIN İZNİ İLE 5/4 YAPACAĞIZ ÇIKIŞIMIZI UEFA YOLUMUZU DEVAM EDECEĞİZ...................... ...........+58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla