Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: g.o.Serhan abi+resimler eklenmistir
Alt 22.02.2007, 09:14   #31
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1347 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: g.o.Serhan abi+resimler eklenmistir

Sevgili arkadaşlarım Sevgili Kardeşlerim 22.02.2007 Tarihi itibariyle Numune Hastanesi K.B.B servisinden Başarılı bir Burun Ameliyatı geçirerek taburcu oldum.

Burnumda et ve kemik olduğundan dolayı nefes almakta biraz olsun zorluk çekiyordum.Burnumda bulunan bu et ve kemikleri ameliyatla aldırdım.Şuan itibariyle burnumdan rahat olarak nefes alabiliyorum.

Bazı arkadaşlar estetik falan yaptırdığımı düşünmüşler.Estetik yaptırmadım.Sadece Sağlık amaçlı bir ameliyattı.

Ameliyatım öncesinde ve sonrasında yanımda bulunan ve bana moral motivasyon veren tüm kardeşleime teşekkür ediyorum.Sitemiz aracılığı ile bana iyi dilek mesajlarını yollayan abilerime ve kardeşlerime de ayarıca teşekkür ediyorum.

Yanıma gelip bana ziyarette bulunan ve fotoğraflarımı çekip sitemize atan kardeşim Ahmet KÖMÜR e yani (AFK) Kardeşimede teşekkür ederim.

Saygılarımla......
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır