Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: ÜNSAL´DAN SERT AÇIKLAMA.
Alt 27.02.2007, 08:19   #11
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: ÜNSAL´DAN SERT AÇIKLAMA.

Ben bu yönetimi anlayamıyorum kime bu sert açıklama?? Hedefimiz Uefa Diyen Kişi Başkanımız Mecnun Odyakmaz Bu adamda çıkmış her seferinde hedefimizin düşmemek olduğunu söylüyor takımın moralini Bumu bozuyor yoksa Hedefimiz Uefa diyip takımı cesaretlendirenlermi soruyorum kim doğru yapıyor??
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ÜNSAL´DAN SERT AÇIKLAMA.
Alt 27.02.2007, 12:15   #12
izmirliyigido
Gast

Standart --->: ÜNSAL´DAN SERT AÇIKLAMA.

İnsanın ve takımların kendine büyük hedefler koyması kadar daha doğal ne olabilir ki? Başarı ve gelişme ancak o zaman sağlanır, istikrar o zaman sağlanır. Hedefini koyarsın, o hedefe varmak için önündeki engelleri belirlersin ve onları ortadan kaldırmak için planlarını yapar önünü açarsın. Planların tutarsa, O zaman başarı gelir. Yok tutmazsa bu sefer oturur hatalarını gözden geçirir ve ona göre tedbirini alırsın ve başarmak için çabalarsın.

Ama baştan Fikret Ünsal gibi, kabuğuna çekilipte bana dokunmasınlar, bende kimseye dokunmayayım. Düşmeyeyim, arada kaynayıp gideyim. Sansasyonel sonuçlarda benim için önemli değil dersen hiç bir yere varamazsın. Sıradan bir takım olup çıkarsın. Önemli olan başaramasanda hedefinin olması ve tüm spor kamuoyunu başarılı mücadeleni konuşur. Bence yanlış düşünüyorsun Sn. Ünsal...
Alt 27.02.2007, 12:35   #13
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Takımın paraya ihtiyacı yok galiba bu demeçlerden böylemi anlaşılıyor türkiye kupasından vede kendi sahamızdan kaybedilen maddi kazançları düşünmüyormusunuz sonrada paradan bahsediyorsunuz sizleri anlamış değilim. En önemlisi basın türübünde neler oluyorsa bizlere yakışmıyor sayın fikret ünsal
Alt 27.02.2007, 12:49   #14
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yiğido 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEVGİLİ KARDEŞİM SEN İKİ HAFTA ÖNCEYE KADAR NEREDEYDİN KIŞ UYKUSUNA MI YATMIŞTIN NEDEN 2 HFTA YENİLİNCE SESİN ÇIKMAYA BAŞLADI KENDİ KAFANA GÖRE HAYAL EDİPTE MİLLETİN KAFASINI BULANDIRMA EĞER BİLDİĞİN BİRŞEY VARSA DELİLLERİYLE KONUŞTA BİZDE ÖĞRENELİM ZATEN SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İSTİKRAR SAĞLANAMIYOR KAFANA GÖRE ATIP TUTUYORSUN TAKIM İYİ GİDERKEN HOCA EN İYİ HOCA 5 YILLIK MUKAVELE YAPILSIN 2 HAFTA KÖTÜ GİDİNCE BEN DEMİŞTİM HOCA GİTSİN VEYA UYDURMA ŞEYLERLE TARAFTARI DOLDURMAYA ÇALIŞIYORSUN BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARI ORTADA İYİ ŞEYLERDE YAPMAYA ÇALIŞIYOR SEN VE SENİN GİBİLER TAKIMLA VE TARAFTARIN ARASINI BOZMAK İSTİYORSUNUZ SEN GİT BAŞKA YERDE ARABOZUCULUK YAP SİVASSPOR SİVASLININDIR VE BİZ TARAFTARLAR SONUNA KADAR SİVASSPORU DESTEKLEYECEĞİZ
Sevgili Kardesim,
Ben bu sitede kuruldugundan beri uyeyim.Eger zahmet edipte eski mesajlarima bir goz gezdirirsen boyle pesin hukumlu olmazsin.Yonetime Teknik ekibe futbolculara ve taraftarlara ne derece destek veren fikirlere sahip oldugumu gorursun.Arasira sitemlerimde elestirilerimde oldu.bunlarin devamli yapici olmasi icin caba sarfettim.
Zaman zaman haddini asan yorumlarda bulunduysam bu kalbimin acidigindandir.ARABOZUCULUK bana hayatimda yapistirilan en acimasiz etiket duymak isteyebilecegim en son kelimedir.
Hayattaki en buyuk istegim sahip oldugumuz gururumuz Sivassporumuzun her yerde ovguyle bahsedilmesi ve basarili olmasidir.Eger sen Sayin Unsalín sert elestirilerini hakli buluyor ve koyun misali basini kaldirmadan ondekinin gittigi yone gitmek istiyorsan yolun acik olsun.
Ben bildigim dogrulari soylemeye devam edecegim.
Ispata gelince : kulagindan tutupta o maasli diye bahsettigim adami yanimami getireyim bunumu istiyorsun? bu mumkunmu?

Ayrica Dunya uzerinde mevcut olan hicbir teknik direktor 5 yillik kontrata layik degildir.Bunu sen nerden uydurdun?
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 13:24   #15
tayfun5883
Acemi Yiğido

18 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 tayfun5883 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

iyi hedefimiz yok ise bende bundan sonra 5 yıl maçlarına gelmem sivasın ne zamanki bi hedef tutturursak o zaman gelirim
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 13:29   #16
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sivastaki basın mensupları ve yerel basın mensuplarını temsil eden sn fikret ünsal. Basın olarak sınıfta kalmışsınız haberiniz yok sizler sivasa vede sivasspora zarar veriyorsunuz. Konyalı basın mensupları böyle söylüyorlarsa bi düşünmek lazım
Alt 27.02.2007, 14:05   #17
mert58
Yeni Yiğido

mert58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mert58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar sadece şu soruyu soruyorum,SAYIN FİKRET ÜNSAL,IN antalya macından önce kimse hayal görmesin bizim uefa gibi bir düşüncemiz yok demesi,sizce doğrumu. takım iyi bir hava yakalamışken amacı olmayan,kümede kalma savaşı veren başka bir kimliğe burundu.benim başkanımıza ve hocamıza hiç bir diyeceğim kesinlikle yoktur.SİVASSPOR.un bu duruma gelmesindeki emekleri tartışılamaz bile,saygılar ve başarılar.hocamıza sonuna kadar güveniyoruz.
mert58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 15:01   #18
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bir hedef koymak için illada bir süremi koymak gerekir? 5 yıl 10 yıl gibi. Takım kendi evindeki bu iki maçıda alsaydı,şimdi 37 puan ve üçüncü sıradaydı, uefa'nında en büyük adayları arasında olacaktı bu durumda. Sn Ünsal yine aynı açıklamayımı yapacaktın? "Hayır hayır biz 5 yıl süre koyduk asla biz gitmiyecez lütfen bir dahaki maçlarda bizi yensinlerde gitmeyelim " mi diyecektin o zaman.? Yenilgilere bahanemi arıyorsun yoksa... Şöyle bir açıklama yapsan daha mantıklı olurdu bence: "Bu iki maçı kaybettik ama,hedefimiz yine aynıdır,üstlere çıkmak için elimizden geleni yapacağız,zaman neyi gösterir belli olmaz" Böyle bir açıklamayla sanırım bu kadar tepki almazdınız gibi geliyor Sn. Ünsal
Alt 27.02.2007, 16:00   #19
yiğido 07
Acemi Yiğido

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 yiğido 07 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

beni
Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Kardesim,
Ben bu sitede kuruldugundan beri uyeyim.Eger zahmet edipte eski mesajlarima bir goz gezdirirsen boyle pesin hukumlu olmazsin.Yonetime Teknik ekibe futbolculara ve taraftarlara ne derece destek veren fikirlere sahip oldugumu gorursun.Arasira sitemlerimde elestirilerimde oldu.bunlarin devamli yapici olmasi icin caba sarfettim.
Zaman zaman haddini asan yorumlarda bulunduysam bu kalbimin acidigindandir.ARABOZUCULUK bana hayatimda yapistirilan en acimasiz etiket duymak isteyebilecegim en son kelimedir.
Hayattaki en buyuk istegim sahip oldugumuz gururumuz Sivassporumuzun her yerde ovguyle bahsedilmesi ve basarili olmasidir.Eger sen Sayin Unsalín sert elestirilerini hakli buluyor ve koyun misali basini kaldirmadan ondekinin gittigi yone gitmek istiyorsan yolun acik olsun.
Ben bildigim dogrulari soylemeye devam edecegim.
Ispata gelince : kulagindan tutupta o maasli diye bahsettigim adami yanimami getireyim bunumu istiyorsun? bu mumkunmu?

Ayrica Dunya uzerinde mevcut olan hicbir teknik direktor 5 yillik kontrata layik degildir.Bunu sen nerden uydurdun?
KARDEŞİM BENİM YANIMA GETİRMENE GEREK YOK BANA İSMİNİ SÖYLEDE ÖĞRENELİM BAKALIM BU MAAŞLI KİŞİYİ BİRDE KENDİNİ BİR TANIT BAKALIM HERKES ÖĞRENSİN SEN KİMSİN NE İŞ YAPARSIN BENİM GÜZEKL BİLGİLİ KARDEŞİM
yiğido 07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YOKSA HEDEFİ Mİ ŞAŞIRDIK ! ! !
Alt 27.02.2007, 16:05   #20
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch YOKSA HEDEFİ Mİ ŞAŞIRDIK ! ! !

Hedefi olmayan insan ölümü bekleyen bir hasta gibidir. Herkesin bir hedefi vardır. İşyeri açan bir kişinin, bir siyasi partinin, sinema endüstrisinin yada bir berberin bir sanatcının, yazarın yada bir takımın.

Herhangi bir hedefi amacı olmayan insanlar kendileri bu iyi amaçları kontrol edemiyorlarsa,sorumluluk duymuyorlarsa başkalarının hedefleri arasına gireceklerdir.

Ayrıca yenildiğimiz her maç için Sivasspor federasyon'dan 250.000 YTL kaybediyor. Hem maddi ham manevi kayıplarımız da sözkonusu.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla