Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 11:38   #11
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

ARTIK O GÜNLER GERİDE KALDI.SİVASSPOR ARTIK SÜPER LİGDE BİZDE NÜFUS KAĞIDIMIZDA YAZAN TAKIMI TUTMALIYIZ.ŞUANDA İSTANBULDA YAŞAYAN ANKARADA YAŞAYAN YİĞİDOLARA KIZMIYORUZ BAŞKA TAKIMLARI TUTTUKLARI İÇİN.
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2007, 11:43   #12
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN BURDA POLEMİK YAŞANSIN DİYE BU KONUYU AÇMADIM.SADECE KENDİMCE GÖRDÜĞÜM BÖLÜNLEMELERİN SEBEBİNİ YAZDIM.EVET SİVASLIYIM VE SİVASSPORUMU TUTUYORUM İST DAKİ MAÇLARINDADA SİVAS TARAFINDA YERİMİ ALIYORUM.BİRLİK İÇİN EL ELE OMUZ OMUZA KOL KOLA OLMAMIZ GEREK BUNU BİLİNCİNDE OLALIM YETER.
Alt 07.03.2007, 12:41   #13
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

söküp atmak senin ve bir cogu icin kolaydir, sen Sivas`da yasiyorsun sen orda 3. ligden beri maclara gitmisindir,
SivasSpor tutkunlugun dahada farklidir
her maclarinda tribünde yer aldin ve destekledin
bu duyguyu iyi bilirsin - simdi bu duyguyuda Ist. yasayanlara aktar
GS tuttum diyorsun her macina gittin mi bilmiyorum
onlar Istanbulda yasiyorlar ordaki bir takimin her macina gittiler
senelerdir her maca gidip o takimi desteklediler
sen nasil SivasSpor maclarinada giderek büyüdüysen Ist. dakilerde baska takimla yasadilar bunlari

sen iki takimi destekledin birinin her macina gittin digerini gönülden destekledin
tabiki yasadigin yerin ve maclarina gittigin SIVASSPOR ve bunun icin öteki takimi kolaylikla silip atabilirsin
ya ötekiler
herkes icin farklidir bu silip atabilmek bazilari icin kolay digerleri icin zordur
iki takim tutanlarada birsey diyemem
tek su var SivasSpor Süperlige ciktiktan sonra destegimizin tümünü ona vermeliyiz,
taraftar olarak görevimizide yapmaliyiz
öyle ayirim yapip siz daha az seviyorsunuz biz cok vs. gibi seylere kapilmadan
herkesle el ele SivasSpor icin neler yapabiliriz diye düsünmemiz lazim
taraftari maclara nasil cagirabiliriz diye cözüm bulmamiz lazim
Sivas`da bile gruplar var ayirim oluyor, tek dilegim tribünde bari birlesilsin
hep birlikte tek yürek olup takimimiz desteklensin
sonucta herkesin gönlündeki dilegi hep ayni
________SIVASSPOR_________

not:
ben yurddisinda yasadigim icin ne Istanbul takimini nede SivasSpor takimini yasadim
yanlis anlasilmasin, ben sadece kenimi herkesin yerine koyup ona göre düsündüm
Kardeş ben şimdiye kadar tuttuğunuz takımları bırakın demedim.Sivasspor senede bir defa istanbulda gs,bjk,fb ile oynuyor.sadece bu maç için sivas türübünleri dolsun yeter.bizim beklentimiz budur.Sivas maçı olmadığında kim hangi takımı tutarsa tutsun.Ama senede bir kendi tuttuğun takım sivasla oynuyorsa Sivası tutmanız gerek.Bu benim şahsi düşüncem.katılıp katılmamak sizin elinizde.sizin görüşünüzü de saygıyla karşılarım.
Alt 07.03.2007, 12:54   #14
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1033 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
Aynen düşüncelerine katılıyorum birde şu gercek insanlar yıllarca üç büyükleri tutmuşlar. SİVASSPOR lige cıktığı 2 nci senesi bocalama devresi geciriyorlar diyelim. Başarı geldikce üç büyüklerin taraftar sayısı azalır, birde insanlarımız sezon öncesi kombine biletlerini ucuza vede stadın iyi yerlerinden almışlar. stadtan en son misafir takım cıktığı içinde evlerine dönmeleri sorun oluyordur.Artık anlaşılmıştır üç büyükleri hep zorluyacaksın celme dakacaksın ilk 5 de olmanın vede kupada iddalı olacaksınki seyirci maclara gelsin
Alt 07.03.2007, 13:01   #15
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hakan gibi İstanbulda,İzmirde,Ankarada vs.yerlerde doğup büyümelerine rağmen "Ben Sivaslıyım" diyen hemşehrilerimizi takdir ediyorum.Aslını unutmadıkları için...İstanbulda doğup büyüyüp ben İstanbulluyum diyenle çok karşılaştım.Çok komik geliyor bana.İstanbullu diye birşey yok arkadaşlar.Kimse kimseyi kandırmasın.Saf,orjinal İstanbullu kalmadı bu dünyada.Bu insanları zorla Sivaslı da yapamayız.Gerek yok!Biz bize yeteriz zaten.
Bykarayel arkadaşıma da katılıyorum.Bir çocuğa taa küçük yaşlarda aşılanmalı nereli olduğu,nereden geldiği...Bir o kadar da insanın içinde olmalı.Bazı şeyler zorla olmuyor.Herkesin kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz.
Herkesi zorla Sivaslı yapamayacağımız gibi zorla da Sivassporlu yapamayız.Bölünmüşlüğün olması doğaldır.Bu durum her yerde karşımıza çıkıyor.(Sağ-sol partilerde bile)
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 13:02   #16
yigidolar06
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1033 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

beşiktaşlısı vede cimbomlusu bu maç sizleride ilgilendirmiyormu. Hem cimbomluyum aynı zamanda sivaslıyım diyeceksiniz bu maç sizi yakından ilgilendirecek. memleketinin takımına türübünden destek vermiyeceksiniz bu olmaz.bize yakışmaz. Ben yıllarca ankarada yaşadım bizler böyle düşünmedik yıllarca mücadele verdik ne içinmi süper ligde mücadele etmek için. Ekonomik boyutları zamanla sivas şehrine yansır yansırda sivasda yaşayan insanlarımız bu nimetten faydalanır diye.
Alt 07.03.2007, 13:09   #17
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

bana kimse bunu anlatmaya kalkmasın.maçtan geç çıkıyoruz,30 yıldır tuttuğumuz takım bırakmak kolay mı,biletler pahalı,rakip takım ayrılan türübünden maç izlenmiyor,Sivasın hedefi mi var ki bunlar bahane değil kimse bahane üretmesin.Maçı sivasspor türübününde izlemek isteyen ne pahasına olursa olsun gider maçta sivası destekler.Biz gerçek sivaslılara bir şey demiyoruz.Biz sivaslıyız deyipte sivasın arkasında durmayanlara konuşuyoruz.Şimdi bakıyorum burda bazı arkadaşlar hemen savunmaya geçiyor kendilerini,sanki istanbulda yaşadıkları için onları savunmak gereği duyuyorlar.Kardeş gerçekten Sivassporlu olanlara bir şey demiyoruz.Siz üzerinize düşeni yapıyorsanız alınmanıza da gerek yok.Maça gelmeyen sivaslılar bırakın kendilerini savunsun siz savunmayın.
Alt 07.03.2007, 13:16   #18
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana kimse bunu anlatmaya kalkmasın.maçtan geç çıkıyoruz,30 yıldır tuttuğumuz takım bırakmak kolay mı,biletler pahalı,rakip takım ayrılan türübünden maç izlenmiyor,Sivasın hedefi mi var ki bunlar bahane değil kimse bahane üretmesin.Maçı sivasspor türübününde izlemek isteyen ne pahasına olursa olsun gider maçta sivası destekler.Biz gerçek sivaslılara bir şey demiyoruz.Biz sivaslıyız deyipte sivasın arkasında durmayanlara konuşuyoruz.Şimdi bakıyorum burda bazı arkadaşlar hemen savunmaya geçiyor kendilerini,sanki istanbulda yaşadıkları için onları savunmak gereği duyuyorlar.Kardeş gerçekten Sivassporlu olanlara bir şey demiyoruz.Siz üzerinize düşeni yapıyorsanız alınmanıza da gerek yok.Maça gelmeyen sivaslılar bırakın kendilerini savunsun siz savunmayın.

OLCAY KARDEŞ SEN DE HAKLISIN SANADA BİR ŞEY DEMİYORUZ.POLEMİK YAPMAK DEĞİL AMACIMIZ BİRLİĞİN BERABERLİĞİN OLUŞUMU SATEN BURDA HERKES HERKESİ BİR ŞEKİLDE TANIYOR BEN ÜZERİME ALINMAM ÇÜNKÜ SİVASIM İST A GELDİĞİNDE YERİMİ ALIYORUM.AMA BEN DİYİYORUMKİ BU İŞLER SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR POLEMİĞİNE GİRMESİN.
-->: --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 13:24   #19
yigidolar06
Usta Yiğido

Standart -->: --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
30 YILDIR TUTTUĞUN TAKIMINI SAHADA NASIL BİR DUYGUYLA İZLEDİN MERAK ETTİM SİVAS ATTIKCA ÜZÜLDÜNMÜ
Alt 07.03.2007, 13:59   #20
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

yaa kardeşim senin teknik direktörün maç sonunda sivassporun başarısını deil de fenerbahçeyi eleştirirse müsade ette insanlar fenerli olsun?
senin başkanın fenerbahçeli olduğunu ve üyesi oldunu sölüyor,müsade ette ist. sivaslılar fenerli olsun?
4 eylüldeki maçlarda millet takmış kafasına gs,bjk,fb,trb atkısı geziyor?kimse tyepkide vermiyor?ben enayiyim soğukta fornmamı giyip geliyorum??

yani normal olaylar bunlar.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla