Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ
Alt 07.03.2007, 14:41   #91
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Umarım sende anlamışsındır mehmet yıldızın nasıl biri olduğunu.
ben şimdi değil onun ilk maçını izlediğimde anlamıştım zaten nasıl bir topçu olduğunu kafanı yorma..
ben hala aynı düşüncedeyim;
m.yıldız sivassporuma yakışmıyor..
m.yıldız 2.lig topçusu..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa şu an ligde en kötü ikinci idik..
m.yıldızın yerinde vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa idi beşiktaşa inönüdeki en hazin skorunu yaşatacaktık..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi topçumuz olsa idi şu an zico fenerin başında olmayacak idi.. vs. vs. vs. vs...
ve m.yıldızın hala ligde üç golü var, ikisi boş kaleye, (bu adamın karşı karşıya gol attığını gören varsa beni bilgilendirirse sevinirim)... saygılar ...
son olarak ahhhh m.yıldız ahhhhh
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet YILDIZ
Alt 10.03.2007, 09:11   #92
izmirliyigido
Gast

Standart --->: Mehmet YILDIZ

jakobieen kardeşim serzenişinde çok haklısın ama, Mehmet YILDIZ ayarında da Türkiye liglerinde 1 tane daha futbolcu yok...Yırtıcı, rakip defansı dağıtan peşine 3 tane adam takıp götüren, iyi top saklayan ve diğer arkadaşlarına boş alan yaratan 1 tane daha oyuncu yok. Dediğin gibi birde son vuruşları isabetli olsa, gol olsa... Herhalde o zaman Sivasspor'da oynamaz, Fenerbahçe hariç diğer 3 takım peşine düşerdi. Ama zamanla (ki o da başını kaldırıp oynadığı zaman) golcüyü kimliğini de kazanacak. Ve bunu Bursa maçında gerçekleştireceğine eminim.

Haydi Mehmet'im, Haydi Yere bakan Mehmet'im...Çak gollerini Bursa'ya 3 puanı getir Yiğido'ya....Bugün tribünler sizden galibiyet bekliyor...

.

.
Alt 10.03.2007, 14:34   #93
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
jakobieen kardeşim serzenişinde çok haklısın ama, Mehmet YILDIZ ayarında da Türkiye liglerinde 1 tane daha futbolcu yok...Yırtıcı, rakip defansı dağıtan peşine 3 tane adam takıp götüren, iyi top saklayan ve diğer arkadaşlarına boş alan yaratan 1 tane daha oyuncu yok. Dediğin gibi birde son vuruşları isabetli olsa, gol olsa... Herhalde o zaman Sivasspor'da oynamaz, Fenerbahçe hariç diğer 3 takım peşine düşerdi. Ama zamanla (ki o da başını kaldırıp oynadığı zaman) golcüyü kimliğini de kazanacak. Ve bunu Bursa maçında gerçekleştireceğine eminim.

Haydi Mehmet'im, Haydi Yere bakan Mehmet'im...Çak gollerini Bursa'ya 3 puanı getir Yiğido'ya....Bugün tribünler sizden galibiyet bekliyor...

.

.
İŞTE MEHMET YILDIZ BUUU...HAYDİ ASLANIM 1 GOL DAHA İSTİYORUM SENDEN...
Alt 10.03.2007, 14:37   #94
izmirliyigido
Gast

BU MAÇTA EN AZ 2 GOL İSTİYORUM. 1 GOL + 1 TANE DAHA HAYDİ ASLANIM, HAYDİ....

.
Alt 10.03.2007, 14:40   #95
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

helal olsun sana mehmet bugün klasını konuşturdun ben demiştim bugün şansızlık olmayacak diye
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 16:01   #96
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

.

.

ALLAH'IM ÇOK ŞÜKÜR BU HAFTA NE İSTEDİYSEM OLDU...SİVASSPOR'UM KAZANDI, MEHMET YILDIZ DEDİĞİM GİBİ 2 GOL ATTI, 1 GOL ATTIRDI VE 3 PUANI GETİREN İSİM OLDU...ANDERSON'CULARA DUYURULUR...

.

.
Alt 10.03.2007, 16:06   #97
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

ya bu adam 90 dakka ayakkabısının ucuna bakarak nasıl gol atıyo ya allah allah helal olsun mehmet ınsaallah boyle devam edersın tabıkı asıstlerın guzellıgını unutmamak lazım
Alt 10.03.2007, 16:18   #98
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet gerçek bir yıldız.........
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 16:28   #99
bdogan58
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

maçta 90 dk aynı performansı son dk kadar devam ettiriyo helal olsun adama..mehmet benim lisemin ordaki(ataköy camiine)gelmişti istanbulspordayken ve çok sıcak biri olduduğunu da orda gördüm böyle bir futbolcu daha türkiyede yok türkiye bu yıldıza sahip çıksın bence
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ
Alt 11.03.2007, 08:49   #100
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben şimdi değil onun ilk maçını izlediğimde anlamıştım zaten nasıl bir topçu olduğunu kafanı yorma..
ben hala aynı düşüncedeyim;
m.yıldız sivassporuma yakışmıyor..
m.yıldız 2.lig topçusu..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa şu an ligde en kötü ikinci idik..
m.yıldızın yerinde vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa idi beşiktaşa inönüdeki en hazin skorunu yaşatacaktık..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi topçumuz olsa idi şu an zico fenerin başında olmayacak idi.. vs. vs. vs. vs...
ve m.yıldızın hala ligde üç golü var, ikisi boş kaleye, (bu adamın karşı karşıya gol attığını gören varsa beni bilgilendirirse sevinirim)... saygılar ...
son olarak ahhhh m.yıldız ahhhhh

abi ben mehmetin kaleciyle karşı karşıya gol attığını gordum hemde kaleciyi çalımlıyarak bursa maçındaki ilk golunu oyle attı mehmet i kotulemeye devam etme bence zararlı sen çıkan

Etiketler
mehmet, yildiz, yıldız