Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş yurek ıster felan yazmışsın orda dayak yesenız hastanelık olsanız veya olsenız nolacak??
olan ananız babanıza olacak..bir şeyler yapıyorsunuz ama mantıklı olanı yapın Allah aşkına..
şimdi 4 kişi orda bekledınızde merkez grubu na bakın 4 kişiyle 1000 kişiye posta koyuyormu dedıler yoksa ne yureklıymısler mı dediler...deseler bile size faydası ne oldu diye uzar gider bu sorular zıncırı...
övundugunuz sey yurek ıster dıye tahammul ettıgın sey değil 4 kişi aslanlar gibi gittik deplasmana orda bagırdık sonuna kadar olsun...ben boyle dusunuyorum..siz veya başkaları farklı dusunurse saygı duyarım...ama bu tarz dusunursenız pek ilerleyemezsınız bence..bunada katılmayabılırsınız...sizin tek dusuneceğiniz sey nasıl grubu bırlık halıne sokarım nasıl stadı ayaga kaldırırım nasıl yenı bırşeyler uretırım olmalı...
|
ben kımseye posta koyduk die yazmadım sadece aklıma geldi yazdım...4 kişininde zaten o kadar taraftara şekil yapması imkansız...
ovunmek icinde yazmadım ovunulecek seyleri biz zaten yapıyoruz merak etme kardeş en kralını yapıyoruz zaten ...