Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng
Alt 12.03.2007, 10:10   #61
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng

Alıntı:
merkez_tayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ugur sakın grubumuz hakkında yorum yapma vede sitemizde bi duyuru yaptık ona uy !!!
2) olay halen çözünmemiştir..bu baslık halen 67 gtd topıc altında oldugu sürece afkemre isimli arkadas özür dilemedikçe de çözünmeyecektir..
3 )Bi sorun varsa bunu ugurla değil grubumuzdaki yetkili kimse onunla konusulması gerekecektir...
4 ) gerek mac öncesi aldıgım duyumlar gerekse de bu olayla görüldü ki halen 67dernek merkez tayfa grubuna üstünlük saglamak amacındadır..

unutmadan bi de arkadas '''Biz Su Gelmedi Bu Gelmedi Olaylariyla Ilgilenmiyoruz Biz Vardik Diyoruz '' demiş biz kimin ne oldugunu biliyoruz sizin maca giderkende resimleriniz mevcut biz kimin ne oldugunu biliyoruz....

Ya Emre olayı kapattım diyorum.Dün Uğuru buldum ve konuştum diyorum.Ben herkesin bu sitede ağzını kapamak zorunda değilim.Kimse kimseye üsütünlük sağlayamaz.Tribünde birlik olma vaktidir dedik .Ben gerekeni yaptım dedim.Daha neden bu olayları uzatıyorsunuz.Tamam illa özür mü istiyorsun Afkemre nin yerine ben özür diliyorum.Bundan sonra polemik olmasın.Ben dün Mecnun başkan ile görüştüm herşeyin daha güzel olacağının temennisini verdim.Başkan ile pankartlarla alakalıda konuştuk,bu konuyuda hep beraber konuşup çözeceğiz.Ama halen yok bizim pankart yok sizin pankart meseleri devam ediyor.Bu yazıları başta Mecnun başkan olmak üzere yönetim kurulu üyeleride okuyor.Bundan sonra bu konunun uzatılmasını istemiyorum.
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 10:13   #62
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

fenerbahce maçından sonta stadın full olacağını tahmin etmiştim ama yanılmışım.maç pazar günü olsaydı stad tam dolardı.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 10:27   #63
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar sizi kutlarım 90 dakika hiç susmadınız sahayı ve bursayı salladınız.Dikkat ediyorum her hafta sayınız katlanarak artıyor.Tebrik ediyorum sizleri ve emeği geçen herkesi.Fotoraflar da süper olmuş.elinize sağlık.
Alt 12.03.2007, 11:11   #64
izmirliyigido
Gast

KENDİMİ SİVAS'TA MAÇTA GİBİ HİSSETTİM...ELLERİNİZE SAĞLIK...

-->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng
Alt 12.03.2007, 11:47   #65
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng

Yukardaki yazılarda gruplar arasında problemleri,çekişmeleri,tartış maları üzülerek okudum, inanın İzmir'de yaşayan bir ağabeyiniz olarak takımın başarılarındaki düzelen moralim sıfıra indi.

Değerli arkadaşlarım Sivasspor bir tane var iki tane yok ,hepinizin amacıda Sivassporun başarılı olmasını sağlamak için uğraş vermek.
Hepiniz birlik içinde biribirinizi kucaklayarak sivas için kalplerinizin atmasını sağlamak olmalı iken siz ne yapıyorsunuz ? Üstünlük savaşı ...........

Üstünlük savaşı aklı başında bilinçli insanların yapacağı bir şey değildir,ancak toy ve cahil insanların yapacağı ve Tüm Sivasa zarar verdiklerinin bilincinde olmayan insanların yapabileceği birşeydir.

Peki.. üstünlük savaşınızda sizleri izleyen sivasta ve sivas dışındaki sivaslılarda bırakacağı izlenimin ne olduğunu veya olacağını biliyormusunuz ?
-Bu gençler birbiri ile mücedele ediyorlar rakip takımla değil, bunlardan Sivas yarar gelmez zarar gelir ?

Yada,
-Şu grup diğer grubu susturdu, birbirlerine girdiler ,şu grup daha baskın çıktı helal olsun be...
-Peki maç ne oldu, şey .... sivas mağlup oldu ........

Olamaz gençler böyle şeyler olmamalı aranızdaki cahil işi sorunları kaldırın biribirinize sarılın ,kenetlenin ve sahada gruplar değil sivas gençliği olsun.
Başka sivas yok hepiniz bizim evlatlarımızsınız evlatlar arasında kavga olmaz.

İçinizdeki aklı başında gençlerin derhal bu olaya el koyarak birlik ve beraberliği sağlamalı bu tür ayrımcı düşünce öne sürenlerede gerekli uyarılar yapılmalı.

sivas gençliğinden bunu beklerim, Bakın Aynur hanımın Üniversitedeki uğraşıları ,örgütlenmesi ,herşeyi Sivas için yapması hepinize ders olsun.
Birlikten kuvvet doğar.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 14:23   #66
salihak
Yiğido

salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ellerinize sağlık gardaşlar çok güzel çalışma yapmışsınız kendimi 4 eylül stafında zannettim bir anda
salihak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 14:33   #67
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

valla ne diyim herkes taa 1000lerce kilometre uzaktan burdaki gruplar hakkından bizden cok bildikleri var...burda nelerin oldugunu bizden iyi biliyor..

gereken özr dilendi sadece topic adının ve bulundugu yerin değişmesi kaldı...ondan sonra sorun kalmayacak...zaten gereken görüşmeyi yaptık...
merkez_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 15:27   #68
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

resimler gayet güzel stat ortamını bizede
yaşattınız teşekkürler ayrıca bu
resimlerin içide yiğenlerim olması {serhan-ve mesut }
beni ayrıca menun etti

ÜSKÜDARLI YİĞİDO
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2007, 15:42   #69
Immortal_Love
Yeni Yiğido

Immortal_Love - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Immortal_Love ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Şimdi birlik Zamanı sen üstünsün ben üstünüm zamanı değil, birlik zamanı ayrılık zamanı değil, Zaman birimiz hepimiz için Hepimiz birimiz için diyebilme zamanı.. Aman ha gardaşlar, nifak tohumlarını aranıza almayınız.. Bundan herkes zarar görür..
Alt 12.03.2007, 20:58   #70
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Ahmet ellerine sağlık gardas her zamanki gibi süpersin...