Yunanlılar dosluk maçı olsun mesajlarına aldırmadan "Yunanistan'ın başkenti İstanbul'dur" pankartı açtı, meşale yağdırdı. Ancak onlarda büyüklüğümüzü anladı

Çok sayıda Yunanlı taraftarın, üzerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları bulunmayan Kıbrıs haritası baskılı tişörtler giydikleri de gözlendi. Yunanlılar, çirkin provokasyonlarını Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatmaya kadar götürdüler, kale arkası tribünde Ulu Önder'e hakaret içeren pankart açtılar.
Yunanlılar maçtan sonra ise beklenmedik bir centilmenlik sergilediler. Taraftarlar maçın son düdüğü ardından milli futbolcularımızı alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler
BUDA BIR BIZANS OYUNU SINSI PLANLAN UZERINE BUNLARDAN ONDE GIDENI YOK
MAC BOYUNCA O KADAR CIRKINLIK YAP MAC BITIMINDE UEFAYA HOS GORUNE BILMEK ICIN HAFIFLETICI SEBEP OLSUN DIYE ALKISLA
işimiz zaten onları yola getirmek biz bıktık onlar bıkmadı tarihe bakın haklı olduğumuzu görürsünüz.onlar şişe, bozuk para vs attı biz goller attık.emeği geçen herkese teşekkürler gururlandırdınız bizi.