gardasssssssssssssssssssss.... .. para dedimmi kimse yanasmaz bak iki kisi cevap yazmis 40 kisi okumus

bizim millete soytarilidiktan bahsedecen bos bagazlik edecenki cevap yazsin, ben cevap yaziyorum diye degil bizim millete soytarilik olacak, bak sitedeki mesajlarin cogunu okuyun: boyle yapalim,soyle yapalim, ben sivassporu cok seviyorum falan filan icraata geldimi herkes tuyer baba.Herifler 5.000.000 verip bilet almayip stada bedava giriyor sen destek kampanyasindan bahsediyorsun yalanmi guzel kardesim stadin yarisi biletsiz haksizmiyim kaldiki sivasspora yardim edecekler gecelim bunlari beylerr ben sana degil bu sitedeki herkese kiziyorum milyonlarca mesaj yazilmis milyonlarca cevap var is paraya gelince bir kisi cevap yazmis........................ .......................ondan sonrada kahvede konusuruz ''yav su kayseriye bak nasilda gelisti bir kac sene icinde'' diye birbirimize sorariz ... hemserim bizde milliyetcilik yok nerde basi bos nerde vurdum duymaz adam var bizde allah sonumuzu hayrede......