Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KAZANDIK MUTLUYUZ..
Alt 01.04.2007, 23:53   #11
cetin38
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cetin38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KAZANDIK MUTLUYUZ..

Bir Kayserisporlu olarak Kardes komsu kent Sivassporu tebrik ediyorum, Kayseri eksigi cok ve Form düsüklügüne .Ama macin özetlerini izledim Kaleciye kirmizi kart yerindeydi hatta Baliliye bile yeni kurallar gergi 2.<Saridan Kirmizi olmaliydi neden hakeme yükleniyorsunuz Kayseride hakemlerden cok cekti ama bence bugün Sivas galibiyeti haketti.
cetin38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KAZANDIK MUTLUYUZ..
Alt 02.04.2007, 00:13   #12
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: KAZANDIK MUTLUYUZ..

gerçekden bu geri zekalı ve aptal hakemler yüzünden bir gün başımız çok ağrıyacak?kayserispor yensin diye elinden gelen her şeyi yaptı?bizim yönetim de de iş yok?sadfece mecnun başkanla olmaz bu işler?basın sözcüsü kimse uyuyor heralde?sivassporun haklarını savunacak insanlar yok bana göre?başkan masaya elimizi vuracaz demiş,sayın başkan hemde çok sert vurmalısın yoksa burdan şimdiden sölümmm başımız ilerleyen günlerde yanabilir,manisanın durumuna düşebiliriz.herkes işini yapmalı,polis polisliğini bilecek,memur memurluğunu bilecek,fedarasyon görevini yapacak,HAKEMLER HAKSIZLIK YAPMAYACAK..emin olun ki bu ülkede herkes işini yaparsaa bu ülke her zaman kalkınır.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 01:52   #13
KARAMURAD
Yeni Yiğido

KARAMURAD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KARAMURAD ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçın özetlerini dahi izleme imkanı bulamadım..hakemlerin eleştirilmesini pek hoş karşılamam...ancak sayın başkan ne diyorsa doğrudur.... çünki kendisi bu zamana kadar hakemler hakkında konuşmamayı ilke haline getirmiştir...demekki canına tak dedi...türkiyenin en mütevazi kulüp başkanına sevgiler saygılar...sivassporun başarılarının devamı dileklerimle...
KARAMURAD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 03:40   #14
kronik vaka
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kronik vaka BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben macin ozetini trt 1 deki programda izledim ama hakemlik bir olay goremedim kirmizi kart kaleciye gayet normaldi ama siz eger maci sahada 90 dakika seyredip sonra hakeme kotu diyorsaniz trt cok sey kacirmis olabilir ama yorumcular mac hakinda hakemler icin bir sey soylemediler
kronik vaka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 06:12   #15
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLDU VE KAYSERİYİ VE HAKEMİ PUANSIZ GÖNDERDİK.BEKLE BİZİ MANİSA SIRADA SEN VARSIN
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 08:29   #16
gesili
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 gesili Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

burdan sivasspor yönetimini emniyet yetkililerini şiddetle kınıyorum hangi akla kayserispor yönetimini arayıp taraftarınız gelmesin güvenliği sağlayamayız diyebiliyorlar yaklaşık 30 otobüs 1000 kadar kayseri taraftarı madur edilmiştir sivas seyircisi kayseriye istediği taraftar sayısı kadar gelip maçını seyredip hiç bir olay olmadan evine dönebiliyor ama sivas bu kadar zorba bir şehir gibi gösterilip kayseri seyircisi madur ediliyor ne olurdu kayseri seyircisi maça gelse şimdiye kadar kime ne olmuş sivasta ama sivaslıların hiç bir suçu yok tek suçlu sivasspor başkanı ve sivas emniyetidir aynuı zaman da yaptıkları bu hareketle sivasıda zan altında bırakmışlardır yunan takımı bile gelip türkiyede maç yapıyor ama bşiz 200 km sivasa gidemiyoruz sivasta adam mı yiyolar acaba?
gesili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 08:57   #17
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BIZI BOYLE HAKEM OLAYLARIYLA YENMEK ISTEYEN TAKIMIN BEN BUTUN HER ŞEYINDEN ŞÜPE DUYARIM.......MAÇI NE OLURSA OLSUN ALDIK ... FUTBOLCULARIMIZIN SAYESINDE KAZANDIK MUTLUYUZ...
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 09:15   #18
gesili
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 gesili Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

neden mesajlarımı siliyorsunuz insanların gerçekleri bilme hakkı var ama siz gerçeklerle yüzleşemiyorsunuz birbirini pofpoflamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz aynı olar siz kayseri deplasmanına gelirken yani sabah 30 otobus adam dernekte toplansa ve maça gitme hakkınız elinizden alınsa demekki sizin mantaliteniz bize dokunmayan yılan bin yaşasın bunun kayseriside var ama korkmayın kayseri sivasa benzemez adam gibi gelir maçı izler gidersiniz kayseri medeni bir şehirdir huzurlu bir şehirdir biz sivasıda böyle biliyorduk ama demekki yanılmışım şimdi bunuda silersiniz ama gerçeklerden kaçamazsınız yazık sizde yönetim ve başkanınıza ayak uydurmussunuz site olarak
gesili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 10:46   #19
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Kayserili Gesili nikli arkadaşım gerekli açıklamayı sana ben yapayım.Kayserispor taraftarına yer ayrılmadı diye polemiklere girmişsiniz.Ama öyle bişey yok.Dün Kayserispor taraftarına 1000 kişilik yer ayrıldı.Ama 1000 kişilik kısmın 4/1 ni bile dolduramadınız.Sonrada telelig programına e-mail atıp bizi maça Sivas Emniyeti almadı diye ortalığı yaygaraya veriyorsunuz.Bak kardeşim Sivasa gelen tüm taraftarlara bizim kapımız açık.Her takıma ne kadar yer ayrılıyorsa biz o kadar yer ayırıyoruz.Kayserispor bu sezon gelen 200 civarı taraftarı hariç hangi sezon Sivas deplasmanına gelebilmişki.Gelmiyorsunuz veya gelemiyorsunuz...Ama biz her sene bize Kayserida ayrılan kısmı hınca hınç doldurmasını beceriyoruz.Bence siz kendinizi bizim taraftarımıla kıyaslıyorsunuz ama asla bizim taraftarın büyüklüğüne erişme imkanınız yok.Bu sizin için bir ÜTOPYA...Bundan sonra hiçbir medya grubunu arayarak bu tür polemiklere girmeyin sizi dahada küçültür...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2007, 11:42   #20
Siir_Misali
Acemi Yiğido

Siir_Misali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Siir_Misali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SAYIN BAŞKANIM SİZ HAKLI OLARAK FAZLA BİŞEY SÖYLEYEMİYOSUNUZ..AMA BİZ SÖYLEYECEGİZ.YETER ARTIK KUDDUSÜ VE KUDDUSÜ GİBİ HAKEMLERİ İSTEMİYORUZ HAKEM DEDİĞİN TARAFSIZ OLMALI BİR TAKIM HANGİSİ OLURSA OLSUN HAKKLIYSA HAKKINI VERECEKSİN YANİ DELİKANLI OLACAKSIN KUDDUSÜ MÜFTÜOĞLU..DELİKANLILIK NEDİR BİLMİYORSAN AZDA OLSA ÖĞRENMİŞSİNDİR SİVASA GELİNCE SİVASLI DELİKANLILARI GÖRÜNCE SANA RAĞMEN KAZANDIK ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN VE KAZANACAĞIZ BİZDEKİ BU YÜREK OLDUKÇA..BAŞKANIMIZI.TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜ,FUTBOLCULARIMIZI .TARAFTARIMIZI VE SİVASSPORA GÖNÜL VEREN HERKESİ KUTLUYORUM..ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN VE FUTBOL FEDERASYONUNADA SESLENMEK İSTİYORUM****DELİKANLI HAKEMLER İSTİYORUZ**** SAYGILAR