Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KAZANDIK MUTLUYUZ..
Alt 02.04.2007, 17:20   #31
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: KAZANDIK MUTLUYUZ..

her yerde en büyük sivasspor....
Alt 02.04.2007, 22:43   #32
KARAMURAD
Yeni Yiğido

KARAMURAD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KARAMURAD ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili Gesili Hemşerim..Ben olayları bilmiyorum..meseleye yabancıyım..bildiğim şu ki Sivas Emniyeti ve Kulübü eğer böyle bir talepte bulunmuşlarsa bir bildikleri vardır..17 Eylül 1967 olaylarından sonra Sivas-Kayseri maçları Dünyanın en tehlikeli maçları listesine girmiştir..Sivaslıların Kayseriye maça gitmesi doğaldır..ama Kayserililerin Sivasa maça gelmeleri risktir..o olaylardan sonra Kayserinin en işlek caddesine Sivas caddesi ismi verildi..peki o zaman bizimde İstasyon caddesinin ismini Kayseri caddesi olarakmı değiştirmemiz lazımdı??? El insaf..40 kişi ölmüş ki ölenler arasında benim amcamın oğluda vardır Allah rahmet eylesin..300 yaralı...Sivas halkı galeyana gelmiş kamyonlara doluşup Kayseriye sanki cihat etmeye gitmeye kalkışıyorlar..Sivastaki Kayserili vatandaşlarımıza eziyetler yapılıyor,işyerleri yağmalanıyor..neden????????40 can 40 fidan gitmiş..bir top uğruna...sonrada sen Kayseri-Sivas maçıyla Sivas-Kayseri maçını bir tutmaya kalkıyorsun....Muhakkak bir istihbarat alınmıştırki Kayseri taraftarı gelmesin denilmiştir..Dünyanın en tehlikeli silahı halkın galeyanıdır..Halkın galeyanına Allahtan başka hiç bir güç engel olamaz..yani siz Sivasa gelseydinizde Allah korusun istenmeyen olaylar olsaydı ve bir Kayserili kardeşimiz ölseydi veya en basiti burnu kanasaydı iyimi olurdu??değermiydi bir top uğruna??..DEĞDİRENLER UTANSIN...Bir diğer konu senin hakaretlerine cevap verip senin seviyene inmeyiz..Sivaslısı,Kayserilisi ,Tokatlısı,Yozgatlısı kısaca Orta Anadolulusu hepsi kardeştir bizleri sınırlar veya plakalar ayıramaz..ve şunuda aklından çıkarmaki bugün Kayserinin Yarısı Sivaslıdır..Saygılar..
KARAMURAD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2007, 10:25   #33
gesili
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gesili Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KARAMURAD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Gesili Hemşerim..Ben olayları bilmiyorum..meseleye yabancıyım..bildiğim şu ki Sivas Emniyeti ve Kulübü eğer böyle bir talepte bulunmuşlarsa bir bildikleri vardır..17 Eylül 1967 olaylarından sonra Sivas-Kayseri maçları Dünyanın en tehlikeli maçları listesine girmiştir..Sivaslıların Kayseriye maça gitmesi doğaldır..ama Kayserililerin Sivasa maça gelmeleri risktir..o olaylardan sonra Kayserinin en işlek caddesine Sivas caddesi ismi verildi..peki o zaman bizimde İstasyon caddesinin ismini Kayseri caddesi olarakmı değiştirmemiz lazımdı??? El insaf..40 kişi ölmüş ki ölenler arasında benim amcamın oğluda vardır Allah rahmet eylesin..300 yaralı...Sivas halkı galeyana gelmiş kamyonlara doluşup Kayseriye sanki cihat etmeye gitmeye kalkışıyorlar..Sivastaki Kayserili vatandaşlarımıza eziyetler yapılıyor,işyerleri yağmalanıyor..neden????????40 can 40 fidan gitmiş..bir top uğruna...sonrada sen Kayseri-Sivas maçıyla Sivas-Kayseri maçını bir tutmaya kalkıyorsun....Muhakkak bir istihbarat alınmıştırki Kayseri taraftarı gelmesin denilmiştir..Dünyanın en tehlikeli silahı halkın galeyanıdır..Halkın galeyanına Allahtan başka hiç bir güç engel olamaz..yani siz Sivasa gelseydinizde Allah korusun istenmeyen olaylar olsaydı ve bir Kayserili kardeşimiz ölseydi veya en basiti burnu kanasaydı iyimi olurdu??değermiydi bir top uğruna??..DEĞDİRENLER UTANSIN...Bir diğer konu senin hakaretlerine cevap verip senin seviyene inmeyiz..Sivaslısı,Kayserilisi ,Tokatlısı,Yozgatlısı kısaca Orta Anadolulusu hepsi kardeştir bizleri sınırlar veya plakalar ayıramaz..ve şunuda aklından çıkarmaki bugün Kayserinin Yarısı Sivaslıdır..Saygılar..
söylediklerine katılmıyorum benin ne 40 yıl önceki olaylarla bir alakam yada onaylar bir tarafım yok sadece sivasa sadece maç seyretmek için gelmek isteyen 1000 kadar kayserispor taraftarının madur edildiğini anlatmak istiyorum ayrıca senin kayseri sivas maçıyla sivas kayseri maçlarının bir deil sözüne katılmıyorum kayseride binlerce yaşayan sivaslılar var binlerce çalışan sivaslı var eğer tanıdıkların varsa bi sor ne zaman bir ayrımcılık yapılmıştır bu olayları böyle 40 yıl öncesine götürüp insanları kısıtlamakla sivasa bir fayda gelmez artık bunları aşmalıyız siz nasıl kayseride maç seyrediyorsanız kayserilerin de sivas ta sizin kadar maç seyretme hakkı var bu unutulmasın ben sadece maçı izleyemediğimiz ve sivasa gelemediğimiz için bunları yazdım inşallah sizde birgün böyle bir olayla karşılaşmassınız
gesili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2007, 10:57   #34
KARAMURAD
Yeni Yiğido

ARKAŞIM O ZAMAN KENDİ KULÜBÜNÜ SORGULAYACAKSIN....
Alt 03.04.2007, 11:00   #35
Hayatcoqqberbat
Acemi Yiğido

Hayatcoqqberbat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 Hayatcoqqberbat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hakem kayseri bahane kayseri şahane bu sene avrupadayız inşallah
Hayatcoqqberbat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2007, 11:11   #36
kayZerCiyes
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 kayZerCiyes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

siz n bicim sivaslisiniz be yazik size mac bitiminden sonra sivasli aradaslarimi tebrik ettim bir kayZerciyes li olarak ama siz n yaptiniz dur soyliim>mactan sonra eve geldim netten sivassporun net sayfasindayim oda n baktim sivasli birkac kisinin fotografi var bunda ne var dieceksiniz ama p.tesi oynanacak erciyesimizin macinda ts nin atkisi tutan kiside acayip siritiyor...yazik gercekten yazik biz burada malatyalilara ts lilere bursalilara analyalilara edirnelilere karslilara erzurumlulara hava atiyoruski bizim 3 tane takimimiz var diye kayZeciyeSivas diye sizlere yaziklar olsun
kayZerCiyes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2007, 11:16   #37
gesili
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
söylediklerine katılmıyorum benin ne 40 yıl önceki olaylarla bir alakam yada onaylar bir tarafım yok sadece sivasa sadece maç seyretmek için gelmek isteyen 1000 kadar kayserispor taraftarının madur edildiğini anlatmak istiyorum ayrıca senin kayseri sivas maçıyla sivas kayseri maçlarının bir deil sözüne katılmıyorum kayseride binlerce yaşayan sivaslılar var binlerce çalışan sivaslı var eğer tanıdıkların varsa bi sor ne zaman bir ayrımcılık yapılmıştır bu olayları böyle 40 yıl öncesine götürüp insanları kısıtlamakla sivasa bir fayda gelmez artık bunları aşmalıyız siz nasıl kayseride maç seyrediyorsanız kayserilerin de sivas ta sizin kadar maç seyretme hakkı var bu unutulmasın ben sadece maçı izleyemediğimiz ve sivasa gelemediğimiz için bunları yazdım inşallah sizde birgün böyle bir olayla karşılaşmassınız
Alt 03.04.2007, 11:17   #38
KARAMURAD
Yeni Yiğido

Alıntı:
kayZerCiyes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz n bicim sivaslisiniz be yazik size mac bitiminden sonra sivasli aradaslarimi tebrik ettim bir kayZerciyes li olarak ama siz n yaptiniz dur soyliim>mactan sonra eve geldim netten sivassporun net sayfasindayim oda n baktim sivasli birkac kisinin fotografi var bunda ne var dieceksiniz ama p.tesi oynanacak erciyesimizin macinda ts nin atkisi tutan kiside acayip siritiyor...yazik gercekten yazik biz burada malatyalilara ts lilere bursalilara analyalilara edirnelilere karslilara erzurumlulara hava atiyoruski bizim 3 tane takimimiz var diye kayZeciyeSivas diye sizlere yaziklar olsun
KARDEŞ O RESME BENDE BAKTIM.. BENDE SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜM.. YORUMLARI OKURSAN TRABZONLULARIN SİVASLILARI İYİ AĞIRLAMASINDAN KAYNAKLANAN BİR GELİŞME OLDUĞUNU ANLARSIN..ELBETTEKİ KAYSERİ KARDEŞ ŞEHİRDİR...KAYSERİYLE TRABSON AYNI KEFEYE KONULAMAZ..
Alt 03.04.2007, 11:23   #39
gesili
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
ARKAŞIM O ZAMAN KENDİ KULÜBÜNÜ SORGULAYACAKSIN....
benim kulübümle bir alakası yok olay sivas spor başkanı ve sivas emniyetinin kayserideki emniyeti arayarak otobuslere çıkış izni vermemiştir istek sivastan gelmiştir kayseri emniyetide uygulamıştır ayrıca kayserin yarısı sivaslı diyosun yarısı yozgatlı yarısı niğdeli o zaman hiç kayserili yok burda ayrıca bu öğünülecek bir olay deildir allaha şükür biz kendimize yettiğimiz gibi çevre illerede yetiyoruz
Alt 03.04.2007, 11:28   #40
KARAMURAD
Yeni Yiğido

SEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIYORSUN GALİBA??? DİYORUMKİ SENİN ŞU ANDA YAPTIĞINI KULÜBÜN OGÜN YAPACAKTI...BASTIRACAKTI... GEREKLİ YERLERE BAŞVURACAKTI...İTİRAZ EDECEKTİ... KONUYU UZATMANIN ALEMİ YOK.SAYGILAR.