Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.12.2004, 19:34   #1
alpingen
Acemi Yiğido

alpingen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 alpingen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor,gerek tesis yönünden,gerek futbol altyapısı yönünden gerek taraftar portföyü yönünden gerek maddi yönden gerek sosyal altyapı yönünden süper lige hazırmı?çünkü süper lig,büyük tesis, büyük stad,büyük para,iyi futbolcuların gelip oynaması için iyi bir sosyal altyapı ister ve de hatırı sayılır iyi para ister...bilmem sizler ne dersiniz?
alpingen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2004, 09:14   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
alpingen Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor,gerek tesis yönünden,gerek futbol altyapısı yönünden gerek taraftar portföyü yönünden gerek maddi yönden gerek sosyal altyapı yönünden süper lige hazırmı?çünkü süper lig,büyük tesis, büyük stad,büyük para,iyi futbolcuların gelip oynaması için iyi bir sosyal altyapı ister ve de hatırı sayılır iyi para ister...bilmem sizler ne dersiniz?
Valla parayı bilmem ama taraftar yönünden tesis yönünden Türkiyenin ilk beş takımı arasına gireceğine inanıyorum hatta taraftar yönünden bence 4 sıradayız...Allah izin verirse bu sene stadımızda yenileniyor seneye 20000 oturma kapasiteli ışıklandırılmış avrupai bir stada kavuşacagız...Ya hemde neden süper liğe hazır olmayalımki?? Kötü sebat bile süper ligde oynuyorda biz neden hazır olmayalım....

....................HER ALANDA SİVASIM 1.LİĞE LAYIK......................... .
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2004, 14:42   #3
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Burda Serhat arkadasa katilmak mümkün digil.
Sivaslilarin gercek nüfusunun 10 Milyon oldugunu düsünürsek, ne kadar Taraftar oldugu ortadadir.
Öbür eksiklerimiz insaallah önümüzdeki yillarda giderilir.

Bu arada Serhat, simdi niye kötü Sebat diyorsun, Trabzonlular bizim kardesimizdir :wink:
Ben sahsen Trabzonlulari cok severim, benim burda Trabzonlu cok arkadasim var.
Trabzonlularin en cok sevdigim en az bizim Sivaslilar gibi mert olmalaridir.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2004, 15:01   #4
izmirliyigido
Gast

Tesis tesis diyorsunuz. Tamam güzel bir tesis yapılmış. Ama UEFA standartlarında olduğunu sanmıyorum. 1,5 yıl önce yazın Sivas'a geldiğimde misafirlerime gezdirmek istedim. O zamanlarda daha yeni bitmişti. Bekçi müsaade etmedi o yüzden göremedim içerisini. Antreman sahaları, konaklama odaları, futbolcuların sosyal tesisleri, oyun ve eğlenme salonları, haberleşme ve iletişim salonları vs hepsi tamam mı? Ayrıca elin adamları, futbolcular rahat etsin diye odalarda tüm konforu ve yüzme havuzunu istiyor. Bunlardan kaçı tamam ki? İnşallah bu yaz gelirsem tesisleri gezmek istiyorum.

Alt 30.12.2004, 15:35   #5
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Rüstü Elmas Nickli Üyeden Alıntı
Burda Serhat arkadasa katilmak mümkün digil.
Sivaslilarin gercek nüfusunun 10 Milyon oldugunu düsünürsek, ne kadar Taraftar oldugu ortadadir.
Öbür eksiklerimiz insaallah önümüzdeki yillarda giderilir.

Bu arada Serhat, simdi niye kötü Sebat diyorsun, Trabzonlular bizim kardesimizdir :wink:
Ben sahsen Trabzonlulari cok severim, benim burda Trabzonlu cok arkadasim var.
Trabzonlularin en cok sevdigim en az bizim Sivaslilar gibi mert olmalaridir.
Yok Rüştü abi sebata kötü falan dediğim yok sadece;bir ilçe takımı olması ,seyirci potansiyeli olmaması,stadının olmaması,tesislerinin olmaması gibi faktörlerden dolayı dedim...Ha birde SİVASSPORU Düşünelim bunların hepsi fazlasıyla var ve daha iyide olucak süper liğe çıkınca....

[size=6].......................Herzama n Heryerde En Büyük SİVAS.........................[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2004, 16:05   #6
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

futbol bilgisine duygusallığı karıştırmayalım rüştü abi....herşey ortada yani sebatın bilemicem stadı kaç bin kişilik ama?çokta büyük bi taraftar desteği yok yani??doğruyu sölielim....sebat süper ligte oynuyasa sivas hayli hayli oynar...sivasın taraftarı yeter beeee.....seneye 3 büyüklerle istanbulda oynuyacağımız maçları 4gözle bekliorum....3 büyükler korksun korkulu rüyaları sivas geliyo....
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.01.2005, 10:16   #7
invisible
Yeni Yiğido

invisible - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 invisible isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
kangal Nickli Üyeden Alıntı
sivasın taraftarı yeter beeee.....seneye 3 büyüklerle istanbulda oynuyacağımız maçları 4gözle bekliorum....3 büyükler korksun korkulu rüyaları sivas geliyo....
bekliyorsun ama uc buyukler kendi tarftari yarine 30 bin sivasliyi stada almazlar.. 1500 sivasli stada girerse ii derim.. yani karagumruk veya istanbul bld ile oynadigimiz maclarla karistirmayalim..

ama sunu soyleyebilirim; uc buyuklerle oynayacagi maclari bende sabirsizlikla bekliyorum.. bana en yakin olarak inonu stadi var ama musait olursam kadikoye bile giderim sivasi desteklemek icin..

konuya gelince sivasin super lige hazir oldugunu dusunuyorum.. zaten stad hakkindada yenileme calismalarinin olacagini duydum.. dogrumu yanlismi bilemiyecem.. tek sorun maddi problemler.. insallah o sorunlarda cozulur..

sivasspor super lige kesin cikacakmis gibi konustum.. Allah mi soyletti acaba
invisible isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.01.2005, 10:00   #8
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence taraftar olarak hazır değiliz daha,ama zamanla oda olcak eminim..taraftar sayı kalabalıklığı deildir bunu unutmayalım...taraftar takımını 90 dakika destekleyendir bence...
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.01.2005, 10:25   #9
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bance tum taraftar gurupları bırlesecek
nerde bırlık orda .... ıste ne gelırse
deli_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.01.2005, 21:59   #10
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence şuan hazır deiliz gibi ama süper ligi yaşamadan da bazı şeyler oturmaz diye düşünüyorum,bunu hepimiz göreceğiz sivasımız süper lige çıkınca takımda,seyircide bu ortama alışacak ve kendini geliştirecektir,biraz tecrübe meselesi yani..
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır