Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 22.04.2007, 16:35   #71
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

sivas oldumu ya banko maçı kaybettin neyse canın sağolsun uefa ya gir gerisi önemli değil babamın yüzünü kara çıkar babam uefa ya giremez diyor da
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 22.04.2007, 16:41   #72
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Denizli 2 Sivas 0 Bu Sonucun ve Malubiyetin tek sorumlusu Bülent Hoca yanlis basladi Cetkovla degilde Baliliyle baslamis olsaydi durum daha farkli olurdu cünki onlar stres ve seyirci baskisi ve arti kontrolsuz olacakti tek amaclari konrolsuz olarak saldiracaklardi bizde hizli adamimizla baliliyle Kontratakdan degerlendirecektik yapamadik neden ileriye cikan toplari hizla kaleye götürecek adam yoktu yani bizim yapacagimizi onlar yapti 2.ci golü buldu bunu Hoca Cikip üslenmeli benim yanlis adamla baslamamdan yenilginin tek sorumlusu benim demeli yoksa bu böyle gitmez isdikrar yok devami yok vede gelmiyor iki haftadir takiminda oynamayan adamla Deplasmanda baslanirmi yanlis yapti sonucunu takim üstlendi ayip yapmayacaktin Hoca üzdün taraftari takimdan giden adamlarida sayarsak sirasiyla Hatanin ne kadar büyüklügünü daha cabuk anlarsin vede taraftarda bunun farkinda
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 22.04.2007, 17:03   #73
yiğido 07
Acemi Yiğido

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 yiğido 07 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Alıntı:
Ensar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Denizli 2 Sivas 0 Bu Sonucun ve Malubiyetin tek sorumlusu Bülent Hoca yanlis basladi Cetkovla degilde Baliliyle baslamis olsaydi durum daha farkli olurdu cünki onlar stres ve seyirci baskisi ve arti kontrolsuz olacakti tek amaclari konrolsuz olarak saldiracaklardi bizde hizli adamimizla baliliyle Kontratakdan degerlendirecektik yapamadik neden ileriye cikan toplari hizla kaleye götürecek adam yoktu yani bizim yapacagimizi onlar yapti 2.ci golü buldu bunu Hoca Cikip üslenmeli benim yanlis adamla baslamamdan yenilginin tek sorumlusu benim demeli yoksa bu böyle gitmez isdikrar yok devami yok vede gelmiyor iki haftadir takiminda oynamayan adamla Deplasmanda baslanirmi yanlis yapti sonucunu takim üstlendi ayip yapmayacaktin Hoca üzdün taraftari takimdan giden adamlarida sayarsak sirasiyla Hatanin ne kadar büyüklügünü daha cabuk anlarsin vede taraftarda bunun farkinda
YİNE SALLAMIŞSIN YENİNCE HOCA İYİ YENİLİNCE HOCA KÖTÜ BALİLNİN DURUMUNU BİLİYORMUSUN Kİ OYNATMADI DİYORSUN HEMEN MAÇIN ANALİZİNİ YAPMIŞSIN ERMAN TOROĞLUNU GEÇECEKSİN HA GAYRET
yiğido 07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 22.04.2007, 17:03   #74
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: -->: --->: -->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen daima insani kiskirtacak yorumlar yapiyosun baskasinaa karaktersiz demek yorum yapmak deildir yorum yapacaksankisilere yapma genel yap,buldunuz bulaniyorsunuz ne olmuss yenilmiss ya sükretmesini bilin az
38 seneden sonra ikinci sezonu görecek kadar sanslisin daha halen yokk uefa kupasi yok denizliye yenilmis,,birak bunlari herkes hakkini veriyor bu gucle bu maddiyatla yerimiz cok guzel insallahh ilerleriz:senden
sivas icin 20 ytl isteseler beskurus vermezsin yoruma gelince benden krali yok dersin yasin 17 ama henuz 7 yasindasin kardesim devam et böyle ama efendi ol..

KESINLIKLE KATILIYORUM AYRICA CEZA TOLGA DÜŞÜMCE ÖZGURLUGU OLMASI DEMEK BASKALARINA HAKARET ETMEN DEMEK DEGIL BU 1 BIZ SENIN FIKIRLERINE SAYGI DUYUYORUZ KI HALA BU SITEDEN ATILMAMISSIN BU 2 HER MACDAN SONRA AGLIYOSUN HAFTA ICINDE TEKRAR UMUT DOLU LAFLAR EDIP YENILINCE YINE AGLIYOSUN BUDA BANA BATIYO ARTIK SENIN BOS YORUMLARINI OKUMAK TAN SIKILDIM BI COK IYI DIYOSUN BI YENILIYO KOTULUOSUN 15O YTL YE KOMBINE ALMISSIN BEN SAKARYA MACI ICIN SIVAS 60 YTL YOL PARASI VERDIM GITTIM SIVASSPORA CEZA VERILDI MAC ISTANBULA ALINDA GERIDONDUM DONUS 80 YTL AL SENIN KOMBINE PARANI BEN 1 MAC ICIN VERIYORUM BURDA BANA SOV YAPTIRTMAYIN SENIN VERDIGIN 5 YTL ATKI PARASI SIVASSPORA KATKISI BILE YOK ALLAH BILIR O ATKIDA SAHTEDIR ISTERSEN 1 MILYAR VER KIMSE SANA SIVASSPORU KOTULEME HAKKINI VERMEZ
Alt 22.04.2007, 17:21   #75
metin_26
Yeni Yiğido

metin_26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_26 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: -->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KESINLIKLE KATILIYORUM AYRICA CEZA TOLGA DÜŞÜMCE ÖZGURLUGU OLMASI DEMEK BASKALARINA HAKARET ETMEN DEMEK DEGIL BU 1 BIZ SENIN FIKIRLERINE SAYGI DUYUYORUZ KI HALA BU SITEDEN ATILMAMISSIN BU 2 HER MACDAN SONRA AGLIYOSUN HAFTA ICINDE TEKRAR UMUT DOLU LAFLAR EDIP YENILINCE YINE AGLIYOSUN BUDA BANA BATIYO ARTIK SENIN BOS YORUMLARINI OKUMAK TAN SIKILDIM BI COK IYI DIYOSUN BI YENILIYO KOTULUOSUN 15O YTL YE KOMBINE ALMISSIN BEN SAKARYA MACI ICIN SIVAS 60 YTL YOL PARASI VERDIM GITTIM SIVASSPORA CEZA VERILDI MAC ISTANBULA ALINDA GERIDONDUM DONUS 80 YTL AL SENIN KOMBINE PARANI BEN 1 MAC ICIN VERIYORUM BURDA BANA SOV YAPTIRTMAYIN SENIN VERDIGIN 5 YTL ATKI PARASI SIVASSPORA KATKISI BILE YOK ALLAH BILIR O ATKIDA SAHTEDIR ISTERSEN 1 MILYAR VER KIMSE SANA SIVASSPORU KOTULEME HAKKINI VERMEZ

canım burda yok ben bukadar yol parası verdim yok gittim yok mac istanbula alındı felan yakışmıyor veriyorsan burda yazmanın anlamı yok klavye başında taraftarlık yapma ha sivasa gelmiş olabilin eş dost ziyaretine o ayrı sen sivasspor için gelmemiştirsin bırat edebiyat parcalama bur yazık sana işde senın gibvi taraftarlık olmaz 2 maca gitmişsin harcadıgın paranın hesabını tutmuşsun gelme istersen gelmeki burda harcadıgın paranın hesabını yazmaaaaaaaaaaaa
metin_26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2007, 17:25   #76
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

ARKADAŞLAR YAA SİZİ ANLAMIYORUM BİRİNİZLE DİDİŞECEKSENİZ ÖZEL MESAJLAR ATIN BİRBİRİNİZE BİZİ BURADA RAHATSIZ ETMEYİN LTFEN BİRDE BU MAÇI SATTI DİYENLERE TEK SÖZÜM EĞER GÖZÜN GÖRMEDİYSEN BU İDDALAR İFİTİRAYA GİRER ARKADAŞLAR LÜTFEN TAKIMI İNTERNETTEN DEĞİLDE GELİN SİVASTAN TAKİP EDİN HERKEZİN NASIL CANLA BAŞLA KÜÇÜK MEBLALARLA BÜYÜK İŞLER YAPTIĞINI GÖRÜN..

BU MAÇI SATTI İDDALARINDA BULUNANLAR EĞER İSPATLAYAMAZLARSA ŞEREFSİZDİR HEMDE ÖNDE GİDENİ LÜTFEN BU SİTEDE VE BAŞKA YERDSE BUNU NE YAZIN NE SÖYLEYİN ARKADAŞLAR

ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ, SAPINA KADAR SİVASLIYIZ
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 22.04.2007, 17:30   #77
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Daumen hoch -->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR YAA SİZİ ANLAMIYORUM BİRİNİZLE DİDİŞECEKSENİZ ÖZEL MESAJLAR ATIN BİRBİRİNİZE BİZİ BURADA RAHATSIZ ETMEYİN LTFEN BİRDE BU MAÇI SATTI DİYENLERE TEK SÖZÜM EĞER GÖZÜN GÖRMEDİYSEN BU İDDALAR İFİTİRAYA GİRER ARKADAŞLAR LÜTFEN TAKIMI İNTERNETTEN DEĞİLDE GELİN SİVASTAN TAKİP EDİN HERKEZİN NASIL CANLA BAŞLA KÜÇÜK MEBLALARLA BÜYÜK İŞLER YAPTIĞINI GÖRÜN..

BU MAÇI SATTI İDDALARINDA BULUNANLAR EĞER İSPATLAYAMAZLARSA ŞEREFSİZDİR HEMDE ÖNDE GİDENİ LÜTFEN BU SİTEDE VE BAŞKA YERDSE BUNU NE YAZIN NE SÖYLEYİN ARKADAŞLAR

ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ, SAPINA KADAR SİVASLIYIZ

tamamen sana katılıyorum emeğine sağlık ve Lütfen Sattı demeğin şu maçı kaybettik işte...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2007, 17:49   #78
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

olmaz böyle şey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam ueafa ya doğru derken
PRoFeSSioNaL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2007, 17:52   #79
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kötü oldu .............................. .....
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 22.04.2007, 17:56   #80
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1213 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Alıntı:
agumus_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gün gibi belliydi bu maçtan puan çıkartamyacağımız...
yani demi.......................... .....