Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)
Alt 02.05.2007, 11:17   #21
asil58
Yiğido

15 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asil58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)

Alıntı:
cıncık1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
olayları yakından bilen biri olarak anlatıyım durumu; merkez tayfa sivasspor tribünlerini tek bağıran grubu bu çocuklardan başka bağıran yok stadda bu genç kardeşler haftanın her gününü sivasspora ayırıolar başkaları gibi çıkar menfaat yalakalık için koşmuolar stada fakat bu kardeşlere verilelen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi yazık değilmi günah değilmi bu gençlere karşılıksız sevdiler sivassporumuzu bejeke maçında çoğu dışarda kaldı sabahtan beri yağmur yediler sırılsıklam oldular kapıda kaldılar yazık bu gençlere bunlar sahipsiz sivasspor tribünün gerçek sahipleri bunlar sivasspor aşkıya stadlara koşan gençler ve bu gençlerin üstünden rant edinmeye çalışan insanların halini en son bejeke maçında gördük merkeztayfa bağırmıyınca sesleri solukları çıkmadı merkeztayfadaki bütün insanlar benim kardeşimdir sivasspor tribünün gerçek bekçileridir
bak kardeşim bu lafları kime söylüyorsun beni ilgilendirmez ama merkez grubu stadda bağıran tek grup demişsin onlar kaç hafta önce kuruldu onlar yokken bağırılmıyormuydu o senin dediğin şeyleri Çılgınlar olarak 3.ligden beri yıllardır çekiyoruz onlar gibi beşiktaş maçında herkes ıslandı ayrıca adamları dışarda kalmışta olabilir doğrudur bizim de adamlarımız her hafta dışarda kalıyor bu yönetim size bir iki maçlık verdiği vaatleri tutmuyorda olabilir hay hay ama bize yıllardır verilen sözler tutulmuyor ama biz bir gün kalkıp da takımımıza destek verirken ikinci yarıda oturmadık ayrıca eğer protesto ediyorsanız maçın başından yapsaydınız yani bunları bahane etmeyin karşılıksız seven karşılıkta beklemez

efsaneler gelince, hikayeler biter...
asil58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)
Alt 02.05.2007, 11:33   #22
liseli
Yiğido

liseli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 liseli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)

Bekir abi uzatmaya gerek yok sonuçta Merkez Tayfa grubunda beraber gezdiğimiz bir sürü arkadaşımız var burda herkes Sivasspor için çaba harcıyor birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok.HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ amacımız davamız aynı...Merkez Tayfa grubunun resimleri güzel olmuş emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık....
Alt 02.05.2007, 12:11   #23
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)

Alıntı:
asil58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak kardeşim bu lafları kime söylüyorsun beni ilgilendirmez ama merkez grubu stadda bağıran tek grup demişsin onlar kaç hafta önce kuruldu onlar yokken bağırılmıyormuydu o senin dediğin şeyleri Çılgınlar olarak 3.ligden beri yıllardır çekiyoruz onlar gibi beşiktaş maçında herkes ıslandı ayrıca adamları dışarda kalmışta olabilir doğrudur bizim de adamlarımız her hafta dışarda kalıyor bu yönetim size bir iki maçlık verdiği vaatleri tutmuyorda olabilir hay hay ama bize yıllardır verilen sözler tutulmuyor ama biz bir gün kalkıp da takımımıza destek verirken ikinci yarıda oturmadık ayrıca eğer protesto ediyorsanız maçın başından yapsaydınız yani bunları bahane etmeyin karşılıksız seven karşılıkta beklemez
ARKADAŞLAR BURDA FALİYETLERİNİZİ ANLATMAYA CALIŞMAYIN VE KİMSEYİ KÖTÜLEMEYİN YENİ GRUBDA OLSA SİVASSPOR İÇİN EMEK VERİYOR HERKEZ YENİ GRUBDİYE KÖSDEK OLMAYA LIM DESDEK OLALIM BURDA ADAMLAR FOTOLARINI SERGİLEMİŞLER SİZDE TARTIŞMAYIN HERKEZ KENDİ TOPİNE YAZSIN MERKEZ TAYFA FOTOLARINIZ İÇİN TŞK LER BİRBİRİMİZE KÖSDEK DEGİL DESDEK OLALIM.....

SAYGILARIMLAAA 1967 DERNEK MURAT
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)
Alt 02.05.2007, 12:21   #24
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)

arkadaşlar öncelikle şunu sölemeliyim ki sadece bir tek grup yoktur.1967-merkez-çılgınlar-yeniçeriler herkes sivasımızın tek grubudur.bizler sivasspor için çalışmalı deplasmanlara gitmeli ve takımımızı desteklemeliyiz.bizlere bi kere sivasın önde gelen delikanlı yöneticileri ve belediye başkanımız arka çıkmamakta.konyaspor,trabzonsp or,tatangalar,hata ve hatta ultra aslanlara bile belediyeden otobüsler verilmekte ve deplasmanlara tarfatarlar gitmedektedirler.yani arasmızda kavga edeceğimize destek olalım ve sivassporumuzu 90dk. boyunca destekleyelim.
burdan şahsım adına;
1967 derneğe,
merkez tayfaya,
çılgınlar-58'e,
yeniçerilere,
ve unuttuğum tüm destek olan arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.ben şahsen hepinizi birlik ve beraberlik içerisinde görmek istiyor ve her zaman sizinle olduğumu sölemek istiyorum.

KÖSTEK OLMA ZAMANI DEĞİL,DESTEK OLMA ZAMANIDIR.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2007, 15:29   #25
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Bizim gruptan kimse artık cvp yazmasın !!!!
tartısılan konu bizle alakası bile olmayacak bi konudur....
Bize Laf atanlara ıkı gunluk grup diyenlere cvp vermesini iki cümleyle cok guzel karsılık veririm ama gerek yok...

Konuya gelıncede benim grubuma türkiyenin en buyuk taraftar grubu çarşı 2 bin kişi ile gelse 50 milyar para verse kabul etmem cunku sayım artsın die başkalarının egolarını tatmin ettirmem...
Bizim amacımız sadece Sivasspor vede öyle kalacaktır...Yine aynı şey olsun yine aynı protestoyu yaparız....

(tekrar ediyim bizim gruptan kimse polemiğe gir me sin ! )
Alt 02.05.2007, 17:18   #26
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

çok gereksiz ve luzumsuz tartışmalar ve bunların temel kaynağını az çok tahmin eder gibiyima am susmayı tercih ederim.

söyleyeceğim bir konu ise 4 eylül statyumunda kesinlikle ne FB, ne GS nede BJK atkı ve forması görmek istemiyorum arkadaşlar bunu bütün samimi dileğimle söylüyorum.

ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ

Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2007, 19:51   #27
Merkez_batu
Yeni Yiğido

Merkez_batu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Merkez_batu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gereksiz tartışma diyen arkadaşlar gereksiz tartışmaya girmeyelim ozaman gerekdiği yerde tartışalım fakat amaç gaye sivasspor olsun susuyorum susmak istemiyorum bu ortamda tartışmayalım gelin deplasmanlara orda hep beraber bağıralım sivas diee . yooook yooook siz gelmeyin biz gider bağırırız.
Merkez_batu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2007, 08:46   #28
SivasLady
Gast

resimler güzel olmus
hava sartlarina ragmen desteklemeye giden
tüm arkadaslara cok tskler

Alt 03.05.2007, 09:46   #29
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
haktan sivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazı sivaslı arkadaşlarımızda sivaslı oldukları halde istanbulu desteklediler onlara bütün sivas olarak kınıyoruz
Evet,aynen katılıyorum.Ben şimdiye kadar Beşiktaşlı bir fanatiktim ama artık kendi memleketimin fanatiğiyim.Beşiktaş maçında kahroldum.Keşke üç büyüklerin hayranı olan diğer Sivaslı arkadaşlar da benim yaptığımı yapabilse!
Bu arada en kısa zamanda Sivas'a gelip Merkez Tayfa'nın,Çılgınlar 58'in ve Yeniçeriler'in şovlarını görmek istiyorum.Hepimiz aynı takımın destekçileriyiz.Biz şunu yaptık,siz bunu yaptınız şeklinde polemiğe girmeye gerek yok.Tatlı bir rekabete girin yeter.Kazanan elbet Sivasspor olacaktır.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2007, 09:51   #30
GuNaY
Gast

Elinize sağlık,
Yağmur çamur demeden desteklemeniz çok güzel,
Protesto konusunda işin içini bilmediğim için olumlu veya olumsuz yorum yapamıyorum, ancak hiçbirşey boşuna değildir

Konu Kapatılmıştır