Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 21.05.2007, 15:12   #71
cetin38
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cetin38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Erciyes'i Alkışlayalım

Merhaba Sivassporlular Ben Kayseri-spor ve-Erciyesspor taraftariyim 2.takimda komsu Sivassporu takip ediyorum aradada bir sitenizi takip ediyorum, bugün Karadenizde olan dayanismanin yerini Anadoluda düsmanlik yapmamak gerek, bazilariniz sanki düsmanla savasmis gibi gecmisi hatirlat. düsmanligi körüklüyor peki Sivasdada 37 kisi ölmedimi bu tesadüf keske bu olaylar olmasaydi benim kardesim 10 yildir Sivasda üniversitede doktor hersene giderim arkadaslarimdan sivasli cok bende yurtdisinda doktorum Erciyes düsecek. ama sikesiz onuruyla türkiye kupasini herkes gördü kimin hakettigini elinden resmen caldilar bastan beri erciyesi hedef gösterdiler kayseriye 2 takim coktur diye, yillar önce sivas 2.lig.düsmekten kayserispor kurtardi kayserideki maca asilmayarak bizler komsuyuz, aramizda tatli rekabet olur ama akilli ahlakli sportmence olursak birbirimize yararimiz olur erciyese oyun oynayarak serefiyle direndi belki kücük bir umudu var alkislayin 2 takimi destekleyin gün döner sivasdakayseride alkislanir unutulmaz erciyes düstügünde gelen takimlar bu kadear size belki yakin olmaz siz yücelirsiniz dostluk kazanir karar sizin sivasspora basarilar, m.yildizida insall. satmazsiniz hoscakalin
cetin38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 15:24   #72
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
mermer yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçen haftalarda mini chatte ne yazmıştın.bunlar hep böyle bunlardan insan olmaz felan.şimdi gelmişsin erciyesi ve bir kayseri takımını alkışlayalım konusu açıyon her kezi 2 ye bölüyon

alkışlamak güzeldir.ancak gel biz manisayı antalyayı trabzonu alkışlayalım kayseri ve erciyesi alkışlamayalım leblebici gardaşım.
benim görüşlerim değişmez arkadaşım. sen başkasıyla karıştırdın galiba. sitedeki yorumlarımı okursan hiç yan çizmediğimi görürsün. Özellikle Kayseri - Larissa maçı zamanındaki yorumları okumanı tavsiye ederim.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 15:40   #73
fritt
Yeni Yiğido

fritt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fritt isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

centilmenlik hoş şeyler tabii ancak bakın bu erciyesspor u abrtılar da abartılar.basında!neymiş?takdi re şayan mücadele örneği falan filan.yok bülent şöyle demiş böyle olmuş.her maçta en iyi oyuncuları kaleci her maçları acaip kısmetli geçti ikinci yarı.gol yemiyorlar arkadaş hemde bişey oynamadan!gerçekten dikkatle izleyin hiçbişey oynadıkları yok.neden alkış ben anlamadım?iyi mücadele ederler ondan sonra ok elbette insanların hakkını vermek herkesin boynunun borcu ama çok insan üstü oyun oynuyorkar gibi aylardan beri söylenmekte ama git gör ki gerçek hiçte öyle değil.sakarya bile daha iyi top oynuyordu ama düştü entersan bi lig zaten bu yıl!peki ben bi soru sorcam gçen yılki kayserispor-sivasspor maçı hani 2-2 bitmişti onu hatılrayan varmı?yapmadıkları pislik kalmadı.trübnden durmadan küfür,cep telefonu,bozuk para ve su attılar .ha ben demiyorum maça giden arkadaşlar da böyle yapsın ,yapmasınlar tabii ama ha erciyes ha kayserispor bikere şehir olarak çirkef ler abi.ben burada karşı fikirlere saygı duyuyorum ama bazi gerçekleri de söylemek zorundayız.keşke herkes herkesi alkışlar ile karşılayıp uğurlasa(kayeserileri dahil) ama adamlar sivasın rakibi1saygi tamam,hürmet tamam ama alkış?neden?ne yaptılarki?doğru düzgün maç kazanamadan finale kaldıkları içinmi?bakın görün en ufak bi olayda senye yine kayseride hakaret ve pet şişe yağmuru olacak.aha bakın buraya yazıyorum
fritt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 15:55   #74
muser
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 muser Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kayseri Erciyesspor ve Sivasspor daima dost olarak kalmalılar.Bugün Karadeniz takımlarının arasındaki iyi ilişkiler Kayseri ve Sivas takımları arasında da olmalı..Zaten bu iyi ilişkiler var bence daha da ileri götürmeliyiz.Erciyesspor büyük bir onur mücadelesi yapmasına rağmen şu an zor durumda..bence alkışı çoktan hakettiler..
muser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 15:57   #75
muser
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 muser Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bence Kayserisporla Erciyesspor arasında mantalite farkı var..Erciyesspor bana çok sempatik geliyor.Bölgemizin güzide bir takımı,sempati şampiyonu.Kayserililer bile gönlünde Erciyessporu yaşatıyor
muser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 16:08   #76
1967_CLUB_BOZ
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_BOZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick

erciyessssssssss alkış alkış.......
1967_CLUB_BOZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 16:19   #77
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Her Macta Bize Küfür Edenleri Ben Alkışlamam
Hem Burdaki Macta Hemde Kayserideki macta kayserililerin yaptıklarını Ununutmadım asla da unutmam...Onların provakasyonu Yüzünden almadık mı 30 mılyar cezayı...

Hee dersiniz ki onlar yaptıysa sizde erdemli davranıp alkışlayın Yine olmaz kayseri takımları ne zaman bizi alkışladı ki bende onları alkışlıyım...

Kimse Ama Kimse Sivasspor İçin Kayseri de Ölenlere Küfür edemez...Ederse Ben Onu Alkışlamam Alkışlayanında Sivaslılıgından Şüphe Ederim...

Grubumuz olarak da şimdilik böyle bi şeyi tasvip etmıyoruz...

O bunu yapmıs su sunu yapmıs die illa bizde mi yapalım ....
Alt 21.05.2007, 17:33   #78
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ama abi onlar yapıo die biz de mi öyle seyler yapalım.en iyisi alkışlamak
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 17:34   #79
fm58
Yiğido

fm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 fm58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biz centilmenin babasıyız hasıyız
fm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.05.2007, 18:26   #80
CÜSSKB-Betül
Yeni Yiğido

CÜSSKB-Betül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 673 CÜSSKB-Betül Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bencede Erciyessporu alkışlamak çok hoş bir davranış olacaktır arkadaşlar.Onların yerinde bizde olabilirdik.Karadeniz takımları birbirleri için mücadele verirken biz neden Erciyes takımına bir jest yapmayalım!!