--->: Erciyes'i Alkışlayalım
Merhaba Sivassporlular Ben Kayseri-spor ve-Erciyesspor taraftariyim 2.takimda komsu Sivassporu takip ediyorum aradada bir sitenizi takip ediyorum, bugün Karadenizde olan dayanismanin yerini Anadoluda düsmanlik yapmamak gerek, bazilariniz sanki düsmanla savasmis gibi gecmisi hatirlat. düsmanligi körüklüyor peki Sivasdada 37 kisi ölmedimi bu tesadüf keske bu olaylar olmasaydi benim kardesim 10 yildir Sivasda üniversitede doktor hersene giderim arkadaslarimdan sivasli cok bende yurtdisinda doktorum Erciyes düsecek. ama sikesiz onuruyla türkiye kupasini herkes gördü kimin hakettigini elinden resmen caldilar bastan beri erciyesi hedef gösterdiler kayseriye 2 takim coktur diye, yillar önce sivas 2.lig.düsmekten kayserispor kurtardi kayserideki maca asilmayarak bizler komsuyuz, aramizda tatli rekabet olur ama akilli ahlakli sportmence olursak birbirimize yararimiz olur erciyese oyun oynayarak serefiyle direndi belki kücük bir umudu var alkislayin 2 takimi destekleyin gün döner sivasdakayseride alkislanir unutulmaz erciyes düstügünde gelen takimlar bu kadear size belki yakin olmaz siz yücelirsiniz dostluk kazanir karar sizin sivasspora basarilar, m.yildizida insall. satmazsiniz hoscakalin
|