Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

SÜPERLİG PANORAMASI
Alt 22.05.2007, 20:52   #1
CAGLAYAN
Usta Yiğido
 
CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.978
Thanks: 0
34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart SÜPERLİG PANORAMASI

Gol krallığı
19 GOL: Alex (F.Bahçe) 18 GOL: Ümit (G.Saray) 15 GOL: Gökhan (Kayseri), Umut (Trabzon) 12 GOL: Isaac (G.Birliği) 11 GOL: Bobo (Beşiktaş), Okan (G.Birliği) 10 GOL: Coşkun (Antalya), İliç (G.Saray), Ersen (Trabzon) 9 GOL: Bebbe (A.Gücü), Sinan (Bursa), Tuncay (F.Bahçe), Lazarov (K.Erciyes), Balili, Mehmet (Sivas), Holosko (V.Manisa)
8 GOL: Jaba (Ankara), Nobre (Beşiktaş), Diawara (G.Antep), Gökdeniz (Trabzon) 7 GOL: Wederson (Ankara), Burak (Bursa), Zafer, Anderson (Ç.Rize), Kratochvil, Adriano (Denizli), Kezman (F.Bahçe), Mehmet Çakır (G.Birliği), Mehmet (Kayseri), Cangele (Sakarya), Rafael (V.Manisa)

Asisit krallığı
16 ASİST: Gökdeniz (Trabzon) 14 ASİST: Ceyhun (Trabzon) 11 ASİST: Alex (F.Bahçe) 9 ASİST: Arda (G.Saray), Mehmet (Kayseri) 7 ASİST: Sinan (Bursa), Hasan Şaş (G.Saray), Mehmet (Sivas), Yattara (Trabzon) 6 ASİST: Ricardinho (Beşiktaş), Serhat, Yusuf (Denizli), Tuncay, Ümit (F.Bahçe), İliç (G.Saray), Mehmet Çakır, Mehmet Nas (G.Birliği), Gökhan, Kemal (Kayseri), Da Silva (Konya)

SÜPER LİG ALTIN KARMA
ZDRAVKOV Ç. RİZE) EDU (F.BAHÇE) EMRAH (Ç. RİZE) M. YILDIZ (SİVAS) AYMAN (TRABZON) GVETKOV (SİVAS) SERHAT (DENİZLİ) ADRİANO (DENİZLİ) JABİ (K. ERCİYES) LUGANO (F.BAHÇE) UĞUR (V. MANİSA)

HAFTANIN TAKIMI FENERBAHÇE
Sarı-lacivertli takım, Ali Sami Yen Stadı'nın gergin atmosferine rağmen üç puan kazanmasını bildi. Derbide çok sakin ve akıllı futbol oynadı. G.Saray galibiyetiyle şampiyonluk sevincini perçinledi.

HAFTANIN FUTBOLCUSU ADRİANO (DENİZLİ)
Denizlispor, güçlü Kayserispor'u yenerken bir gol atıp, bir de mükemmel asist yaptı. Yeşilsiyahlı takımın hücum gücünü hep ayakta tuttu. Arkadaşlarıyla yardımlaşması mükemmeldi.

SÜLEYMAN ABAY (A.GÜCÜ-SİVAS) HAFTANIN HAKEMİ
Başkentte oynanan maçta çok başarılı bir yönetim gösterdi. Verdiği kararlar doğruydu. Her iki takım Abay'ın yönetiminden memnun kaldı. Oyunun kalitesini ve temposunu düşürmedi.

HAFTANIN KÖTÜSÜ GALATASARAY
Fenerbahçe karşısında takım olarak kötüydü. Maçta net pozisyon bulmakta bile zorlandı. Orta sahayı tamamen rakibine kaptırdı. Derbiye kötü bir motivasyonla çıktığı belli oldu.

G.SARAYLI TARAFTARLAR HAFTANIN TARTIŞMASI
Fenerbahçe maçında sahaya her türlü madde atan, kendi stadlarının koltuklarını kıran ve tribünleri ateşe veren Galatasaraylı taraftarların davranışları büyük yankı oluşturdu. Spor kamuoyu yaşananlardan üzüntü duyup, utandı.

GÜVENÇ KURTAR (DENİZLİ) HAFTANIN HOCASI
Denizlispor, Kayserispor önünde bir final maçı oynar gibi motive olmuştu. Uygulanan taktik başarılıydı. Güvenç Kurtar yönetiminde, Denizlispor çok hırslı mücadele etti. Hak ettiği üç puanı kazandı.

M. KEÇELİ (TRABZON) HAFTANIN GOLÜ
Bursaspor maçının son saniyelerinde, takım arkadaşı Ömer Rıza'dan aldığı pası mükemmel bir şutla rakip filelere yolladı. Ceza sahası dışından attığı şutta vuruş tekniği üst düzeydeydi.

KIRMIZI KARTLAR
Adem (Ankara), Sabin, Erman Özgür (Konya), Petkoviç (Sivas)

SARI KARTLAR
Da Silva, Sedat Yeşilkaya (A.Gücü), Murat Hacıoğlu, Batak, Özer (Ankara), Dziewicki, İlyas, Zitouni (Antalya), Baki, İbrahim Toraman, Ricardinho (Beşiktaş), Frasineanu, Egemen (Bursa), Anderson, Bashir, Zdravkov, Altan (Ç.Rize), Selahattin, Ahmet, Bülent, Kratochvil, Abraham, Yusuf (Denizli), Lugano, Serdar, Deniz (F.Bahçe), Cihan, Arda, Orhan, Sabri (G.Saray), Kirita, De Nigris (G.Antep), Traore, Okan (G.Birliği), Johnson, Iglesias, Ivankov (Kayseri), Ergün, Emre, Kürşat (K.Erciyes), M.Abdalla, Erman Ergin, Eder, Erkan (Konya), Alişan, Savaş, Capurro (Sakarya), Balili, Gürhan (Sivas), Çağdaş, Ceyhun (Trabzon), Kalabane, Hakan (V.Manisa)

SARI KART CEZALILARI
Batak (Ankara), Ricardinho (Beşiktaş), Frasineanu (Bursa), Lugano (F.Bahçe), Kirita, De Nigris (G.Antep), Ivankov (Kayseri), Emre (K.Erciyes), Erman Ergin, Erkan (Konya), Capurro (Sakarya), Ceyhun (Trabzon), Kalabane (V.Manisa)

GÖZE BATANLAR
ZDRAVKOV (Ç. RİZE): Konyaspor karşısında kalesinde devleşti. Takımı için büyük önem taşıyan maçta dört yıldızlık oyun çıkardı. Maçtan sonra taraftarlarının büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı.

GVETKOV (SİVAS): Ankaragücü defansını perişan etti. Hızı ve tekniğiyle tutulamadı, rakip filelere iki gol bıraktı. Arkadaşlarıyla uyumu çok iyiydi. Fırsatçı bir golcü olduğunu gösterdi.

SERHAT (DENİZLİ): Denizlispor, Kayserispor önünde devleşirken takımının orta sahasındaki en
önemli isim Serhat oldu. Aldığı her topu pozitif kullandı. Son dakikalarda attığı gol müthişti.

JABİ (ERCİYES): K. Erciyes, Antalya beraberliğiyle ligde kalma umutlarını azalttı ama Jabi futboluyla
büyüdü. Güçlü fiziği, hızlı ayakları ve keskin zekâsıyla taraftarların gözüne girdi.

HAFTANIN RAKAMLARI
7 Antalyaspor ligde 7 haftadır galibiyet alamıyor. Kırmızı-beyazlı takım son 7 maçta 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Antalya bu maçlarda 3 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

8 Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında oynadığı son 8 karşılaşmayı da kaybetmedi. Mavi-yeşilli takım, bu maçların 6'sını kazanırken 2 maçta berabere kaldı ve 20 puan topladı. Ç. Rizespor 16 gol attı, 7 gol yedi.

15 Trabzonsporlu Umut Bulut, Bursaspor karşısında maçın 30. dakikasında attığı golle bu sezon Turkcell Süper Lig'deki 15. golünü atmış oldu. Bordo-mavili oyuncu gol krallığı yarışında üçüncü sırada bulunuyor.

21 Sakaryaspor, Süper Lig'de son 21 karşılaşmada 15. mağlubiyetini aldı. Yeşil-siyahlılar 25. haftada Vestel Manisa karşısında 3-0 hükmen galip gelerek tek galibiyetini almış oldu.

42 Kayserispor'un Turkcell Süper Lig'de oynadığı son on maçta 42 gol oldu ve maç başına 4.20 gol ortalaması düştü. Kayserispor özellikle ligin ikinci yarısında çok başarılı bir grafik çizdi. Ligin en çok gol atan takımı oldu.

TOP 10
EN DEĞERLİ OYUNCU


Oyuncu Takım Puanı
1.Alex de Souza...................F.Bahç e........................92 (-1)
2.Gökdeniz Karadeniz.........Trabzon..... ..................77 (+3)
3.Mehmet Topuz .................Kayseri ........................58 (+3)
4.Tuncay Şanlı......................F.B ahçe........................53 (+4)
5.Mehmet Çakır ...................G.Birliği.. ......................47 (0)
6.Erman Özgür.....................Kony a..........................46 (+1)
7.Gökhan Zan.......................Beşi ktaş.......................45 (-3)
8.Yusuf Şimşek.....................Den izli .........................44 (+4)
9.Uğur Kavuk .......................Antalya ........................44 (0)
10.Önder Turacı ...................F.Bahçe.... ....................44 (-2)

Parantez içindeki sayılar oyuncuların bu haftaki puanlarıdır. Birden fazla futbolcu eşit puanda ise, son haftada daha çok puanı olan futbolcu üste çıkar. Eşitlik yine bozulmazsa, takımı üstte olan avantajlıdır.

BU DEĞERLENDİRME NASIL YAPILDI?
Değerlendirmemize göre; Her futbolcu... - 90 dk. oynadığı her maça 1 puan, - Her penaltı golü için 1 puan, - Her hat-trick için 1 puan, Her forvet... - Attığı gol başına 2 puan, - Her gol pası için 1 puan, Her orta saha oyuncusu... - Attığı gol başına 3 puan, - Her gol pası için 2 puan, Her defans oyuncusu... - Attığı gol başına 4 puan, - Her gol pası için 3 puan, - Takımının gol yemeden bitirdiği maç başına 3 puan, Her kaleci... - Gol yemediği maç başına 3 puan, - Kurtardığı penaltı için 5 puan alır. Her futbolcudan... - Sarı kart başına 1 puan, - Kaçan penaltı için 2 puan, - Kendi kalesine attığı her gol için 2 puan, - Kırmızı kart için 3 puan, Her defans oyuncusu ve kaleciden... - Yenilen gol başına 1 puan, Her forvet oyuncusundan... - Takımının gol atamadığı maç başına 1 puan silinir. (En az 30 dakika oynamak şartıyla)
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SÜPERLİG PANORAMASI
Alt 22.05.2007, 20:54   #2
salihak
Yiğido
 
salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07.01.2007
Yaş: 39
Mesajlar: 375
Thanks: 16
21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SÜPERLİG PANORAMASI

teşekkürler uğraşların için çok doğru analiz etmişsiniz2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info
__________________
www.gunyamackoyu.com
salihak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SÜPERLİG PANORAMASI
Alt 23.05.2007, 12:43   #3
altuntas58
Usta Yiğido
 
altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2006
Yaş: 70
Mesajlar: 3.754
Thanks: 3.244
716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SÜPERLİG PANORAMASI

Ben anlamıyorum haftanın en farklı galibiyetini delasmanda biz aldık ama fenerbahce haftanın takımı seciliyor haftanın takımım olmak için ne yapmak lazım bir türlü çözemedim asist krallığında altın karmada mehmet yıldız yüzümüzü güldürüyor haftanın kötüsü hiç tartışmasız galatasaray fakat haftanın fubolcusunu iyi tespit yapamamışlar cetkov iki gol attı adamı görmezlikten geldiler haftanın hocasınada itirazım var bülent hocamız dururken başkalarını secmeleri beni düşündürdü işin en kötü yanıda petkovicin bu hafta itibarıyla koskoca liğde yanlız başına kırmızı kart alması beni çok üzdü petkovic bu kartı hak etti sade kartı değil para cezasınıda hak etti velhasıl bu haftanın panoraması hoşumuza gitsede gitmesede böyle gecti
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SÜPERLİG PANORAMASI
Alt 23.05.2007, 13:21   #4
zaralım 58
Usta Yiğido
 
zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.09.2006
Yaş: 36
Mesajlar: 1.902
Thanks: 19
151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SÜPERLİG PANORAMASI

gerçekten bu hafta sahada 4-4 lük SİVASSPOR vardı
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git