Alıntı:
frankfurt58 Nickli Üyeden Alıntı
stuttgart ucuslarinin yarisindan cogunu frankfurtta ki hemserilerimiz doldurdu,benda frankfurt havaalaninda calisiyorum ve sadece ben 15 kisilik bilet aldim.bu insanlar frankfurt tan 2-2,5 saatte stuttgart a arabayla gidecek.peki burda bizim karimiz ne 200 euro ya stuttgarta git ordanda pahali biletlede sivasa.ankete katilan arkadaslarin hepsi yurtdisindanmi acaba?bence hayir.yoksa bu bölgeler anketi düzenleyen arkadaslarin kaldigi sehirlere mi yakin sormak istiyorum.bu sene biletimi aldim ama gelecek sene bu hataya düsmicem.
|
Güzel kardesim sen havaalaninda calisiyorsan bazi seyleri daha iyi bilmen gerekir.
Stuttgart sehri anket de dahi yoktu ama ucak seferini koyan sirket deneme amacli olarak orayi tercih etti.
Sene ye hataya düsmem diye yazmissin insallah cünki eger bu sene doluluk oranlari iyi olursa seneye de frankfurt tan da ucuslar düzenlenir.
Genede frankfurt havaalanida calisip sirf destek vermek icin stuttgart dan uctugun icin tesekkürler memleketin icin en iyisini yapmissin diger arkadaslara örnek olmasi temennisi ile hayirli günler.
Yücel SEKER
Düsseldorf