Alıntı:
xremix Nickli Üyeden Alıntı
siz hala akp icinde istenmeyen adam ilan edilen sayin ŞENER'in aday olmasi icin basbakana faks cekmeniz,mektup yazmaniz,dilekce vermeniz cok sacma ,sayin ŞENER AKP denen parti içinde harcandığını ve yıprandığının farkına vardı,dikta düzeni ile 3 kişinin idaresindeki akp yönetiminin demokratik adam sayın ŞENERİN söylemlerini rahatsızlık ile karşıladığını göremiyormusunuz,birakin faks çekmeyi falan ,sayin ŞENERE sandikta sahip çıkın ,erdoğan,arınç,gül (a.b.d ve ab 'nin en sevdiği 3 lider) hem partilerini hem ülkemizi çıkmaza götürüyorlar ,sayin ŞENER'in yaptığı en doğrusu onu bu kararindan dolayi tebrik ediyorum ve bütün oluşumlarda arkasinda olduğumuzu bilmesini istiyorumm..!
|
Hedeften daha uzaga ates etmek diye bir terim vardir, aslinda almanlarin kullandigi bir deyim. Bu inisiyatifiin atesleyicisi anlar benim ne demek istedigimi.
Hic bir gururlu, dürüst, demokrat görüslü insan kendisi gibi düsünmeyen insana saldirmaz. 74 milyonu temsil eden bir kisinin agzina "lan" kelimesi yakismaz. 35000 insanimizin kanini döktüren cani bir insana sayin denilmez. Mal varligi dügündeki takilarla aciklanamaz, ve bunun gibi daha bir sürü söylemler ve davranislar........ Sayin Sener böyle bir liderin gerisinde kalamaz. Onun savundugu fikirleri desteklemez. RTE, sayin Sener´in tirnagi kadar olamaz. O yüzden de adayligini koymuyor. Eger Cumburbaskanligina aday gösterilseydi, ne erken secim gündeme gelirdi, ne de milyonlar sokaklara dökülürdü. Ama RTE, sayin Sener´i iyi tanidigi icin, onun o makamda tarafsiz tutum takinacagindan korkarak onu aday göstermedi
Bugünkü Hürriyet´de sayin Sener´in aciklamalari var. Lütfen onlari okuyun ve kendisine haber vermeden böyle bir aksiyon yapmayin.