--->: Heerenveen-Sivasspor Tahmin ve Yorumlar
Sivasspor : 3
Heerenveen : 3
Gollerimizi 20.dakikada penaltidan ve 26. dakikada Ivan Cetkov ve 66. dakikada Balili atti.Ilk yari daha atak oynadik rakibi cok sikistirdik adeta teksaha oynadik ve 3 gol attik,ama ikinci yari tam tersine dondu oyun hep bizim yari sahamizda oynandi son on dakikada 3 gol yedik,ama canlari sagolsun yigidolarin gayet iyi oynadilar.
Tek zoruma giden olay taraftar oldu,toplasan 10 kisi yoktuk ben Sivassporlu olmadigi halde yanimda 2 kisi goturdum,ama bizim Sivaslilar nerdelerdi hic bilmiyorum dogrusu,cok hayal kirikligina ugradik,Hollandada hicmi Sivasli yokmus,hicmi Sivassporu seven merak edipte macini izlemek isteyen yokmus,burdan gunler oncesinden macin yerini tarihini saatini sitede duyurdum,Yigidolarin bilgileri olsun takimimizi yalniz birakmayalim diye ama yeterli olmamis.ben kac kere soyledim yonetimden ricam mac yer,tarih,saat bilgilerini onsayfada yayinlayin diye ama bizi duyan nerdeee.
Insallah carsamba gunu Vitesse macinda umdugumuz kalabalik olur,orasi biraz daha yakin Turklerin cogunlukta oldugu yerlere.
Haydi yigidolar bari bu macta yalniz birakmayalim Sivassporumuzu.Gelecek hafta cumarteside Sivasspor-Ankaraspor maci olacak,Sivasporumuzun kampyaptigi sehir Appeldoorn`da.