başkentte ilk alıcısı benim nereye başvurmalıyım.(sivas hizmet fakfı) fevzi çakmak 2 sk maltepe ankara adresinde vakıf yöneticileriyle irtibata gecebilirim kitabın ankarada dağıtımı için
Eski kaptanımız Selahattin abiye bu güzel yazıyı hazırlamada başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Gerçekten en önemli eksiklerimizden birisi olan tarihimizi yazmakla büyük iş yapıyor...
Eski kaptanımız Selahattin abiye bu güzel yazıyı hazırlamada başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Gerçekten en önemli eksiklerimizden birisi olan tarihimizi yazmakla büyük iş yapıyor...
Cok Dogru Günay Kardesim En Önemli Eksikligimiz Giderilmis olacak. !!!!!!!! Sivassportaraftari Takimini daha iyi Taniyacak Bildiklerimizi Bilmediklerimizi ve ve unuttuklarimizi Bu yayinlanacak kitap sayesinde Sivassporun Tarihini daha iyi ögrenmis olacagiz !!!!Bu Kitab ileriki Aylar ve Yillarda Sitetede yerini Alacagina inaniyorum ve olmasi gerekiyor...
Cok Dogru Günay Kardesim En Önemli Eksikligimiz Giderilmis olacak. !!!!!!!! Sivassportaraftari Takimini daha iyi Taniyacak Bildiklerimizi Bilmediklerimizi ve ve unuttuklarimizi Bu yayinlanacak kitap sayesinde Sivassporun Tarihini daha iyi ögrenmis olacagiz !!!!Bu Kitab ileriki Aylar ve Yillarda Sitetede yerini Alacagina inaniyorum ve olmasi gerekiyor...
Dijital kayıtları elimize gectiginde sitemize ekleyerek, Selahattin abinin yaptıgı bu güzel işte hem kendisine hemde biz taraftarlara faydalı olmus oluruz.
Selahattin abimizin katkılarıyla çıkacak bu kitap,sivasspor ve sivasımız için çok faydalı bir kaynak olucak.Kitabın en kısa surede elimize ulasmasını ümit ediyoruz.
Çok değerli olan bu çalışma için emeği geçen herkeze teşekkür ediyoruz.