Arkadaşlar Şunu Bilin Bu Trabzona Hiç Yakışmadı Doğrusunu Söylemek Gerekirse Daha Çok Ayman a Yakışmadı Trabzon Taraftarını ve futbolcularını Kınıyorum
Akşam üzeriydi futbolu çok seven arkadaşımın maçı izleyelim ısrarına icabet ettim ve ekran karşısında lig tv den maçı izlemeye başladık, sezonun ilk maçı ve trabzonun tahammul edilemeyecek kadar negatif futbolu birde sivasın gerilimli bol faullu futboluna hakemin en ufak teması faulle sarıkartla cezalandırması olabileceklerin habercisi gibiydi.
son dak. yakın zamanda seyircimizin sivassporu alkışlamasına tanık olduğumuz anlarda gol attık. ve gol arayan sivasspor trabzon kalesine ,,,, "buraya dikkat edin "İsrailli futbolcusu balili ile yaklaştığında onu engellemek için kayar pozisyonda Trabzonsporun arap oyuncusu ayman ın müdahalesiyle yere kapandı balili abartılı şekilde sonrasında afulu kullanmak üzereyken cezasahasında oyuncular arasında gerilim olurken,"yine buraya dikkat" basın mensuplarının trabzonspor taraftarı dediği anacak benim öyle düşünmediğim,, turubunlerden o taraftan gelen şahıs cezasahasına daldı koşaradım ve sivaslı oyuncuya sadece okşar tarzda tokat atargibi oldu işte bu şahısın ts lu olduğunu düşünen sivaslı oyuncular linç girişimi yaptılar..
bu şahıs gerçekten türübünden sahaya sivassporlu oyuncuya vurmak darp etmek maksatlı dalan trabzonlu ise o şekilde vurmaz herşeyı göze alan trabzonlu seyırcı daha sert ve hırsla vururdu oysa öyle olmadı
şahsın üzerindeki kırmızı kıyafet altındaki eşofman ve ayakkabılarla sivasspor teknik heyetin kıyafetine çok yakındı.
bu şahsın kimliği araştırılmalı, provakatör çıkarsa şaşırmayacağım,varsayımlar üzerine teori üretmek aslında akıl işi değil ancak kimsenin futbol veya başka nedenlerle her fırsatta şehrimizi halkımızı karalamaya yeltenmemeli doğru değil...
aslında balili ve ayman arasındaki arap israil gerilimi yaşanmasıda manidar..
yok daha nelerrr kendi kendimize wurduk orda madem o siwaslı bizim oyuncular nasıl vuruodular görmedin mi? olan olmuss yanlıs yapmıısnız. yukardan asagı yazını bi oku ne yazmısın ii olur cunku yazının tamamda o saha giren adamın yaptıgından farkın yokkk..