Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: TRABZON YANDI..
Alt 17.08.2007, 02:49   #61
firtina61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 firtina61 FAZLA SÖZE GEREK YOKfirtina61 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: TRABZON YANDI..

SENIN DEMENLEME OLUYOR BU ISLER BEN GELECEM HADI ENGELLE BAKALIM ENGELLEYEBILIRSEN SIZIN GÖZÜNÜZ DÖNMÜS BIKEREN NEBICIM INSANLARSINIZ YA BEN ALMANYADA YASIYORUM BÖYLE BIRSEY GÖRMEDIM YA TÜM 18KULÜB TARAFTARLARINA TRABZONSPOR TARAFTARI DAHIL HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN ISINIZ GÜCÜNÜZ ANA AVRAT KÜFÜR ETMEK GELIN ALMANYAYA MAC STADDA NASIL IZLENIYOR HEMDE KARISIK SEKILDE GÖRÜN EGITIMSIZ KÜLTÜRSÜZ KALMISSINIZ MALESEF
Alıntı:
Ultra sivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN ULUSAOYUN YERINDE OLSAM TRABZONUN 10 PUANINI SILERIM VE SIVASA 3 PUANI VERIRIM.. SIVASTAKI MACADA HIC BIR TRABZONLUYU GETIRMESINLER..
firtina61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2007, 03:00   #62
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
firtina61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SENIN DEMENLEME OLUYOR BU ISLER BEN GELECEM HADI ENGELLE BAKALIM ENGELLEYEBILIRSEN SIZIN GÖZÜNÜZ DÖNMÜS BIKEREN NEBICIM INSANLARSINIZ YA BEN ALMANYADA YASIYORUM BÖYLE BIRSEY GÖRMEDIM YA TÜM 18KULÜB TARAFTARLARINA TRABZONSPOR TARAFTARI DAHIL HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN ISINIZ GÜCÜNÜZ ANA AVRAT KÜFÜR ETMEK GELIN ALMANYAYA MAC STADDA NASIL IZLENIYOR HEMDE KARISIK SEKILDE GÖRÜN EGITIMSIZ KÜLTÜRSÜZ KALMISSINIZ MALESEF
iyi almanyada gördunmu sahaya girip oyuncuya vuran taraftar
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2007, 03:10   #63
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
firtina61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen sivasa gel maç izleme gor gardaş.ne kımseye kufur edılır ne sahaya girp futbolcu dovulur.ıyı oynayan alkışlanır.o kadar.başkada bişey olmaz.

biz misafirperveriz.kimseye terbiyesizlik etmeyız.herkese kapımız açık.ama haddını bılmeyene de çok ıyı dersını verır bu sehır ona gore.HERKES HADDINI BILECEK...

trabzona cezaya gelirsek.en az 5 maç saha kapaması garantı olmalı.200 bın ytl de para cezası gelır.yonetmelıkler 3 puanda rakıbe dıyor ama nurı çok ıstedı onun olsun bızım böle puanlara ıhtıyacımız yok.
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TRABZON YANDI..
Alt 17.08.2007, 08:51   #64
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TRABZON YANDI..

Alıntı:
ssebts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ağlamayın da saha da kazanın 3 puanı delikanlı çıksın be bir tane de şu memleketten
sen sizin yaptıgınızamı delikanlılık diyorsun misafir
döven deli kanlılar
size verilsin 3 puan oynayarak deyil ama başkanınız yalvarıyo
3 puan verilsin ne ceza verilirse verilsin arkamızdan ne söylenirse söylensin diyo en iyi delikanlılık bumudur yoksa sahada futbolcu dövmekmidir.neyse
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TRABZON YANDI..
Alt 17.08.2007, 09:20   #65
Nightbird
Acemi Yiğido

Nightbird - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Nightbird isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TRABZON YANDI..

Alıntı:
ssebts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ağlamayın da saha da kazanın 3 puanı delikanlı çıksın be bir tane de şu memleketten
Bizim verilecek olan 3 puan umurumuzda bile değil, sadece kendinin delikanlı olduğunu iddaa edip sahasına gelen konuk takımı sahada tartaklayan terbiyesizliğin cezası verilsin, bizim insanımız yiğit ve merttir aynı zamanda misafirperverdir. Bizler maç için gelmiş olan ve il sınırlarımız içerisinde bulunan hiçbir rakip taraftara sınırlarımız dışına çıkana kadar en ufak bir taşkınlıkta bulunmayız. Bizler mertiz bizler yiğidoyuz ve sahada yensekte yenilsekte, rakiplerimize insanlık dışı hareketlerde bulunmayız, eğer haksızsak haklıyız demeyiz. Kimin 3 puan için ağladığını çık televizyonlara seyret dostum, ağlayan sizin başkanınız 3 puan için, bizim umurumuzda bile değil 3 puan biz insanlık arıyoruz, sadece insanlık. Ama nedense bunu anlamak istemiyorsunuz...
Nightbird isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla